Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PaulaPaola

Dzień bez Kafeterii to dzień stracony! Kto się ze mna zgadza reką do góry!

Polecane posty

Mintaja ---- Tak ale ja dzisiaj za to sałatkę z kapusty pekińskiej zrobiłem na jutro...mniam bedzie pyszna strasznie Ją lubie jesc :)

Ja tysz jestem na gg i tez jakos zglodnialem...chyba za chwile odwiedze lodowke moze znajde tam cos jadalnego :)

hmmm....może zjem tą Mintaje ale niestety jeszcze zamrozona jest :( Może może kanapki z serem :) Dobry pomysl a do tego jablko tak dla zdrowia :)

konkretnego to nie bardzo :( poza tym daleko mam do lodówki, na dól musze zejść, potem jeszcze wlazić po tych schodach, tyle roboty :P

muszę się z "dawnymi" z gimnazjum znajomymi spotkać, może do babci :) poza tym nie wiem, a jak Ty?

Ja w sumie tak samo z kumplem zamierzam sie wybrac na spacer aby pogadac i zaczerpnac świeżego powietrza hmmm...a i jeszcze musze choinke rozebrac :)

A i jeszcze musze poodgarniac śnieg na podworku bo troche go zalega :)

Mintaja --- dobre :D Ja to musze ładnie złożyc te lampki bo znowu na drugi rok bede je musial rozplątywać :(

o wlaśnie złóż ładnie, bo u mnie nikt nie mógl rozplątać i trzeba było kupić nowe :) szybko te swięta minęły... :(

Najlepsze że w tym roku kupiłem nowe i przestaly dzialac po kilku godzinach i musialem jeszcze w Wigilie gnać i kupować nowe :) No szkoda że szybko minely ale coz zobaczysz jak z bicza strzeli a beda nastepne :)

No niestety latka leca czlowiek dorasta i nic na to nie poradzisz :( Mi w tym roku strzeli 21 lat oczko :)

Trzeba korzystać z chwili ze jest sie mlodym a przed Tobą jeszcze napewno wiele ciekawych chwil...no przedemna zapewne tez :) Wkoncu nie jestem taki stary chociaz niektorzy mi mowia ze nawet wygladam na mlodszego :)

Mam wrażenie, ze im człwiek starszy tym szybciej to wszystko jakoś mija :(:)

Bo w sumie tak jest. Wiesz czym czlowiek starszy tym wiecej spraw na glowie, problemow. dom, rodzina, praca i gdy cos robimy to czas leci jak glupi :)