Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PaulaPaola

Dzień bez Kafeterii to dzień stracony! Kto się ze mna zgadza reką do góry!

Polecane posty

no niestety życie jest krotkie i czasami sie konczy zbyt szybko :( Trzeba korzystać z życia :) Ja mam tylko nadzieje ze nie bede sam w życiu i bede mial kogos z kims bede mogl pogadac i przytulic sie ehh ale coz co mi los przyniesie to zobacze narazie chce znalezc prace i isc na studia :)

No niestety nie udalo sie ale sie nie poddaje i bede probowac 18 stycznia zdac...no wlasnie zapomnialem ze prawko tez jest dla mnie teraz priorytetem :) Wiesz co najbardziej mnie boli to że czuje że stracilem duzo czasu a przedewszystkim lata szkolne gdzie moglem zrobic wiecej anizeli zrobilem dla siebie

Wiem ale kurde to jest najgorsze bo moglem naprawde wiecej osiagnac ale niestety moja nieśmiałośc i brak wiary w siebie doprowadzila mnie do tego...A najbardziej mnie boli to że naprawde kochalem a zostalem potraktowany jak rzecz ehh czasami naprawde jest z tym ciezko ale wiem ze chce byc z kims i byc szczesliwy i starac sie aby ta druga osoba byla szczesliwa

Wiesz co jest dla mnie najgorszym momentem gdy widze zakochane pary , szczesliwi i przytulaja sie a Ja wtedy poprostu nie wiem co mam o tym myslec i wtedy wracaja mysli o Niej o tej ktora mnie tak potraktowala ale Ja jednak ja kochalem i chyba nadal kocham bo mysle i mysle mimo ze wiem ze to juz za mna i nie wroci.

ach z ta miłością, miałam, mam coś podobnego. Na pewno znajdziesz tą jedyna :)

Ale wiesz co nie jestem zdesperowany i nie zamierzam sie rzucac na jakakolwiek dziewczyne i byc z Nia na sile tylko dlatego żeby byc. I wierz mi nie jestem z tego typu osob ktore szukaja poklasku i robienia czegos za mnie. Ja poprostu czasem potrzebuje wsparcia i zrozumienia jak kazdy zwykly czlowiek. Lubie sie czasem wygadac

Kurde chyba Nici z obiadu :( Ząb mnie boli :( I nawet Mintaji nie sprobuje :(:(

No dobrze Mintaja ja rownież zmykam...dzieki za rozmowe i do zobaczenia 🌼:)

Gość nofjie malny
no kurwa

Gość Brzydula30 ma figure Misia Yog
Brzydula30 ma figure Misia Yogi :classic_cool: