Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PaulaPaola

Dzień bez Kafeterii to dzień stracony! Kto się ze mna zgadza reką do góry!

Polecane posty

Mintaja w sumie mi sie nigdy nie chcialo uczyc...no moze czasami jak bylem w podstawowce i w 1 gimnazjum ale potem to wogole...ale jakos bylo trzeba sie wziasc i mam to za soba :)

Deadman- no nie to, że nie chcemy, po prostu tak wyszło :P nie miałes takich sytuacji, wzorowy uczniu? :)

Mintaja mialem mialem a wzorowym uczniem nie bylem niestety, chociaz to zalezalo kiedy :) Nie no rozumiem Cie mam nadzieje ze zle mnie nie zrozumialas ?? :)

tzn chciałam powiedzieć, ze mi się wlaśnie uczyc nie chce :P no i nie wiem czy sama matura to będzie jakieś wykształcenie, wszyscy teraz prawie maturę maja. ale dobrze ze teraz wolne, jak święta minęły? :)

a jak mogł minać caly dzien w domu, az mnie leb boli, jedynie co bylam rano w tej szkole zapłacic i pozniej z psem, a do pracy w srode, a ja kaszel mam taki ze mi pluca chce wypluc... mam juz dosc tej roboty, moze chcesz jednak pracować w Erze?

Mintaja wiesz no maturka to podstawa bo dzieki niej mozesz isc na jakies studia...no wiadomo nigdy nie ma 100% pewnosci ze znajdzie sie dobra prace

Święta jak Święta przyszly i odeszly...bylo milo, rodzinnie, sympatycznie. Sporo sie najadlem i w sumie to nic nie przytylem niestety :(

to skup się bardziej na mięśniach a nie na tłuszczyku :P a ile masz wzrostu ?

Mintaja powiem Tobie tak szczerze ze jak bylem maly to zawsze mowilem ze jak bede dorosly to to i tamto, ze bede pracowac itd i ze chce byc jak najszybciej dorosly ale niestety o prace nie latwo, troche problemow na dodatek brak drugiej polowki powoduje ze jestem troche smutny :( ale ogolnie to w nowym roku zamierzam sie wziasc za siebie

Mintaja to dlatego chce przytyc aby miec z czego te miesnie dalej trenowac i budowac...mam 181-182 cos takiego

Mintaja -- Niby tak ale co z tego jak ja do idelow nie naleze nawet z tym ponad 180 cm wzrostu :)