Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mystery_

Prawiczek który będzie miał pierwszy raz z niedziewicą będzie przegrany już

Polecane posty

na starcie. Będzie gorszy od tych, którzy stracili prawictwo z dziewicami, a to będzie przypięczetowanie jego porażki.

mogłem to wczoraj zrobić z niedziewicą, byłem już umówiony na wieczór z dziewczyną z portalu u mnie w mieszkaniu, która notabene zdradzilaby swojego chłopaka, ładna dziewczyna, ale doszedłem do takiego właśnie wniosku i zrezygnowałem to by byla porażka nie tak kurwa miało być!

Gość kjhgfdsx
Prędzej ci nie dygnął niż byś zrezygnował pipo grochowa

byłem już umówiony na wieczór z dziewczyną z portalu u mnie w mieszkaniu," daj link do tej agencji ;) Ile brala za godzinę ?

Gość buhah hah ah ha haah a h
kompleks małego fiutka i strach przed vaginą atakuje. Z rozprawiczonym pozdrowieniem :classic_cool:🖐️

Gość do IkE
A ile ty byś wzięła na godzinę?Boi mam ma ciebie ochotę

i jak zwykle i dzień jak co dzień nastepny prawik swoją ciotowatosć ,ofermowatość i totalny brak odwagi do płci przeciwnej przystraja nową opowieścią i nową zasadą której sie będzie kurczowo trzymał :D

też chcesz skorzystać ? nie ikuś ale zobaczymy jaki ma gust Mystery ;)

za darmo , po prostu sie jej spodobałem" a czyją fotę jej wysłałeś ?

to są moje foty, co nie zmienia faktu że nie chciałbym tego robić z używaną dziewczyną

Gość rtwtwete
jeśli swoją fotę - bardzo ją poprawiłeś w photoshopie?

zresztą ta dziewczyna jest nadal chętna, ale nie chcę mieć takiego wspomnienia, że pierwszy raz miałem z niedziewicą, która w dodatku zdradzała swojego chłopaka chociaż w sumie to drugie, to dla mnie obojętne, bo mało mnie obchodzi co ten chłopak myśli

A ja zamierzam w przyszłym roku skorzystać z prostytutki.Doszedłem do wniosku,że do związków się nie nadaje,a ciekawi mnie sex.Więc 2011 będzie dla mnie rokiem,kiedy się wreszcie zaspokoją swoją ciekawość.Co prawda,wolałem związek normalny,ale za dużo starania,a po za tym na portalach randkowych jest za duża konkurencja i nie miał bym raczej wielkich szans na ładną dziewczynę.A na panienkach to mogę sobie wybrać.A wiadomo że pierwszy raz musi być wyjątkowy i z brzydką raczej nie wypada tego robić.A tak bez problemu.Zadzwonić,zapłacić i popykać .Trzeba się przekonać czy sex jest lepszy niż masturbacja.I jak toi jest być z kobietą.Pewnie jak zaspokoję swoją ciekawość to dojdę do wniosku że związek w obecnych czasach jest kiepskim pomysłem.A sex jest pewnie przereklamowany.

Gość rtwtwete
seks to naprawdę nie jest odpalenie statku kosmicznego -nie trzeba aż ustalać ROKU w którym się to zrobi... idź do prostytutki teraz, osobiście uważam to za dobry pomysł ale generalnie za bardzo przeżywacie ten cały seks. To jest taka rzecz jak sranie czy jedzenie.

co nie zmienia faktu że nie chciałbym tego robić z używaną dziewczyną" To nie rób :) Rada ... By nie marnować jakże cennego czasu polecam pytac na wstępie każdej kobiety z którą chcesz sie poznać bliżej czy aby przypadkiem nie ma jakiegoś przebiegu ? W ten sposób zaoszczedzisz czas jej i sobie :D

Gość 3333332523
a ile masz lat, autorze?

Gość jak można mieć tak nasrane w
bani? Koleś który chce seks dla seksu i wybrzydza. Dziwactwo. Sam straciłem prawicowo z doświadczona dziewczyną z obustronnego zauroczenia i był z tego miły związek. Sypnął się bo się sypnął ale jakoś nie myślę źle ani o niej ani o sobie :D.

co za roznica z kim prawiczki odbeda swoja podroz w swiat seksu skoro i tak zajmie im to kilka sekund? nawet by nie zdazyli tej dziewicy rozdziewiczyc

nie bałem się, zresztą niby czego po prostu wiem, że byłbym przegrany gdybym to zrobił z niedziewicą

Gość czizas nie znasz się
mój pierwszy raz nie trwał kilku sekund... a nie podejrzewam abym miał w tym względzie jakieś wielkie wrodzone talenty.

że byłbym przegrany gdybym to zrobił z niedziewicą" na jakie objawy bys wtedy liczył?