Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kingusia_124

Komu powróżyć

Polecane posty

q21wa trzeci raz proszę o wróżbę Katarzyna 30.05.1975r. Pytanie o zdrowie , finanse i uczucia na rok 2011? Bardzo proszę wrózko Zdrowie będzie dobre,ale widzę jeden pobyt w szpitalu, nie groźne ale odciśnie piętno. finanse ok, ale prawdziwa poprawa dopiero w 2012 roku uczucia wielka namiętność i wielkie rozżalenie ale niestety nic więcej nie widzę

Gość pytanie do wrózki
elwira20maj75r co nowego kiedy nowa praca?

Gość Adrianna 10.12.1972
Adrianna 10.12.1972 Leszek 16.01.1968 Czy Leszek mnie kocha?Czy będziemy razem?

Gość q21wa
wróżko w wolnej chwili rozwiń proszę stwierdzenie uczucia wielka namietność i wielkie rozżalenie???

michal 25.11.1982 czy znajde prace? jak wyglada sytuacja finansowa na 2011 rok? czy bede szczesliwy? prosze.............................

Gość ja poprosze tez
znowu ja,glupio mi tak pytac i pytac ale musze musze musze wiedziec B skoro powiedzialas A na temat tego rozwodu.Dlaczego do niego ma dojsc i czy moge cos zrobic zeby go nie bylo?????????proszeeeeeeee

Olesława Wrozko ponawiam swoje pytanie od strony 3 po raz 4 Aleksandra 04.05.1989 co mnie czeka w przyszlosci? Ja widzę szczególnie romans z trochę młodszym chłopakiem, nieduże kłopoty z pieniążkami przez jesień i dużo radości

jeszcze mam jedno pytanie, ostatnie ;) jak spędzę rok 2011? czy będzie szczęśliwy? poradzę sobie w szkole? jak wakacje?

Gość jeszcze raz proszę bardzooo
Barbara 3.06.52 Kiedy skończy się moja samotność? Czy spotkam i poznam kogoś? Co mnie czeka w pracy? Czy wyjdę jeszcze za mąż? Jak potocza się losy firmy gdzie jestem wspólniczką? Czy kocha mnie były mąż Jurek58lat?

Gość onaaaaaaaaaaaaaa
kamila 26.04.89 czy bede szczesliwa i bogata?:):):)

Gość taa to interesujące
jasne będzie miał 183 cm wzrostu ludzie weźcie się puknijcie w główki i przestańcie w to wierzyć,kobiecie jeszcze procenty nie uleciały ze świąt:D:D:D

Gość ja jeszcze raz proszę bardzo!!
Iwona 27.03.65 Kiedy skończy sie moja samotność? Czy ktoś mnie jszcze pokocha? czy widać kiedy to będzie i kto to będzie?

Gość boni_ta
Proszę jeszcze raz !!! Agnieszka 19.06.1985 sfera uczuciowa..kiedy znajdę tego jedynego, gdzie go poznam, czy będę szczęśliwa? Jak będzie miał na imię, a może już go poznałam?

Gość anna 8-8-81 kiedy zajdę
w ciążę?

niestety teraz muszę zakończyć działalność, jak ktoś chce szczegółowej wróżby proszę pisać na gg na numer 32376360 :) pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia

Gość Anastazja Nastazja
że nibyb wyjdę za mąż, on mnie zdradzi ty szmato, nie wierzyć jej to kłamczucha ;/

Gość Ja tu nie mam
ludzie nie pozwólmy żeby temat poszedł w zapomnienie, to jak ona oszukuje ludzi

Gość sprawdzilem jej gg
i z tego co widze to jakas wrozka marta z krakowa byl ktos u takiej? sprawdzilo sie?jak tak to napisze do niej a moze teraz napisze i ciekawe co mi powie

Gość alibaba i 40 rozbojnikow
no prpsze ja bylam u pewnej wrozki Marty z Krakowa i moze to jedna i ta sama osoba i jesli tak to przestrzegam tutaj bo ta pani kompletnie nie umie wrozyc,nie sprawdzilo sie nic a nic.

Gość izuniaela
Ja byłam u tej Marty Lewandowskiej, ale mi się wszystko spełniło odnośnie małżeństwa, wiedziała nawet gdzie w przyszłości zamieszkam i podała mi imię męża, to tez się sprawdziło.

Gość blekit nieba
a to jest ta Marta Lewandowska? 30 lat, to troche nie mza młoda na wróżke?

Gość alibaba i 40 rozbojnikow
tak bylam u tej samej i nie sporawdzilo sie nic.Poza tym czytam tutaj co ona odpowiada i musze przyznac ze dobra wrozka napewno nie jest bo niektorym naprawde zle rzeczy przepowiada a tego sie nie robi.Powinna tylko cos zasugerowac,albo przestrzec a nie odbierac ludziom radosc zycia.Taka wrozka to nie wrozka tylko nie powiem co. Co znaczy "ta marta lewandowska"???????jakas slawna jest???? bo ja osobiscie o niej nic nie slyszalam a poszlam bo kolezanka mnie namowila.

Gość Anastazja Nastazja
Ta kobieta to nie jest Marta Lewandowska z Krakowa, tamta jest prawdziwą wróżką a ta się pod nią podszywa. Pani Marta nie ma nawet internetu, na forach pisze pewnie jakaś gówniara co jej się nudzi. Przez nią o mało nie zrzuciłam chłopaka.

Gość Kamdoga
nie wierzyć tej dziewczynie bo ona na różnych forach podaje różne numery gg, tylko zawsze się podpisuje wrozka 127, już była jako Anna Kielecka, Kinga Matusiak a teraz Marta Lewandowska ;/ jakieś dziecko nudzi jej się

Gość no tez mialam tutaj zadac
pytanie ale po przeczytaniu tego co ona odpowiada zrezygnowalam bo po co mi wiedziec np ze wyjde za maz ale mnie maz zdradzi i sie rozwiode.Nawet nie chce myslec jak mozna sie czuc po takiej pieknej wrozbie. Anastazja Nastazja a mozesz powiedziec co ona ci wywrozyla i kiedy,i czemu faceta o malo nie zostawilas.Moze ktos tutaj wejdzie kto zadawal pytanie i przeczyta i zmadrzeje ze takim osobom sie nie wierzy.

hania 14 kwietnia 86 michał 16 maja 87 Czy będę z nim szczęśliwa? jak ułoży sie ten związek - czy to jest TEN?

Gość nastepna durna wierzy
ze ta kretynka jej powie co ja czeka.Wez zobacz na wrozbe ktora napisala jednej panience.Az sie nie da rady nie smiac hahahaha "23 maja roku 2012, brunet, 183 cm wzrostu, szafirowe oczy, bardzo miły nie będzie stosował przemocy i będzie cię szczerze kochał" tak wg wrozki bedzie wygladal maz i wtedy wezmie slub.Do tego zeby bylo smieszniej ta data wypada w srode :) gratulacje wrozko od siedmiu bolesci

Gość Izaelaana
czytaj uważnie tam napisała że ona pozna tego chłopaka 23 maja, a nie że weźmie ślub

Gość Anastazja Nastazja
Na jakimś forum tą wrozke 127 spotkałam, poprosiłam o wróżbę dla siebie i mojego chłopaka Bartka, czy weźmiemy ślub i będziemy szczęśliwi. Ona napisała że tak, ale po dwóch latach weźmiemy rozwód, że on mnie zdradzi w święta Bożego Narodzenia, po czym po jakiś czterech latach wyjdę za jakiegoś innego. Po tym chciałam Bartka rzucić bo myślałam że nie ma sensu kontynuować tego związku, na szczęście zmieniłam zdanie i zdecydowałam się zaczekać. I nie zdradził mnie, urodziła się nam dwójka dzieci ( a ona wróżyła ze nie będę miała żadnego). Minęło już pięć lat a ta oszustka teraz znowu pojawia się na internecie.