Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafia

Trójkąt?......plusy?minusy?....

Polecane posty

Gość colideli
Hmmm...a może udałoby ci się podgrzać atmosferę w inny sposób :) To takie banalne....masz jakieś zainteresowania oprócz swojego faceta i dziecka :)? To zawsze wypala tylko trzeba odpowiednio wziąć się za sprawę.

Tak - w porządku bardzo tylko piszemy tak bardziej alegorycznie.

Gość Rafia
taaaaa...:) na temat...:) nie mam żadnych złudzeń-że na temat,tylko na jaki temat...;) p.s. a u mnie z oknem piekna zima......a u Was?:) p.s. aha,zaraz do mnie ksiądz ma przyjśc po kolędzie;)

Fakir i perkoz to facet. Miecz to penis. Czyli facet połykający miecz to mężczyzna robiący "loda". Fakir, który nie lubi perkoza to zatwardziały heteryk.

Gość Rafia
brum-no niesamowite...;) jak biblia rozkoszy czy tez namietnej miłości;)

Gość colideli
Może jakieś zamrożone fundusze na nowe hobby? Ostatnio znajomy, z którym spotykałam się na godzinkę, dwie - raz w tygodniu dostał szlaban od żony na te nasze spotkania (facet w okolicach 50-tki) jeśli w trakcie tyxh spotkań nie będzie przyzwoitki w postaci mojego faceta Zazdrość zawsze jest na topie, nawet w starych małżeństwach :) Ja jej tego chłopa nie odbiję, bo jak dla mnie troszkę za stary i zupełnie nie w moim typie :)

I jeszcze perkoz, który nie może rozwinąć skrzydeł to mężczyzna z problemem z hydrauliką czyli wzwodem.

Gość colideli
pozdrów księdza od grzesznic :)

i takiemu perkozowi z dyfunkcja lotnicza samo polykanie miecza nie pomoze ale np rozmowa, nastroj, jakies pomoce dydaktyczne...

Gość Rafia
colidei :) dzieki za super pomysł :) tez to przerabiałam...ale on wcale nie wykazuje zazdrości o mnie:( mówi że ma zaufanie i tyle..... A w tym czasie gdy jak będę miec hobby to on spokojnie zwiedzi ze swoimi znajomkami lokale browarkowe czy w inny sposób zorganizuje sobie czas poza domem..... niestety,taki to ju z typ..... :/ do grzecznych chłopczyków w domku nigdy nie należał....:(

Gość colideli
kobieto, ty chyba jesteś za bardzo oddana i on po prostu się nudzi :)

Gość Rafia
księdza od grzesznic?:) taa....to ja bedę grzesznica w jego oczach,bo po slubie kosiclenym mam rozwód,nie zyje z mężem,a obecnie grzech ciężki-dyskwalifikacja jesli chodzi o komunię-bo zyje pod jednym dachem z obcym facetem,uprawiam seks-a więc grzech ciężki.... a myslisz że księża tacy święci?:) kto jest bez grzechu-niech pierwszy rzuci kamień...:) nie ma mojego faceta teraz,ale obiecał że wróci jak ksiądz będzie po kolędzie i sobie z nim pogada....ale masakra,wolę tego nie słyszeć,bo mój facet skrojnie antykościleny jest....:)

Gość colideli
miałam faceta, który był oddany jak pies, sama go wysyłałam żeby z kimś gdzieś wyszedł, ale średnio działało. Jego świat kręcił się wokół mojej osoby i moich pragnień. Wszystko podane na tacy....po prostu żyłam jak księżniczka. Mógł sobie wyjść z tabunem koleżanek i wcale nie byłabym zazdrosna. Właśnie z tego powodu skończył się nasz związek, nie było równowagi. Może u ciebie jest podobnie?

Gość Rafia
hm...za bardzo oddana?....hm,chyba cos w tym może byc.... ale ,chcę aby był zaspokojony....aby było mu dobrze....aby nie musiał szukać....aby żadna lekka panienka go nie uszczęsliwiała....Ale wiem,że i tak jeśli będzie cchiał-to bedzie miał cos na boku...:( pozostaje wierzyć,że on mi tego jednak nie robi.....:(

Gość Rafia
hm...fakt,jestem za grzeczna...i on o tym wie.... a to chyba czas zmienić.....

Gość colideli
wiesz, faceci wolą raczej suki :)

Gość colideli
:)) ciekawe czy księża (z racji tego, że dostęp do seksu mają rzadszy) są dobrzy w tym temacie :)?

Bo fakira bym w to nie mieszała. :D I to nieprawda, że faceci lubią suki. :D Bo lubią tez inne zwierzęta. :D

Gość Rafia
jestem suuuką,ale w łóżku.....;) nie ma granic...:) ale na co dzień jestem kobietą z klasą...;)

Gość Rafia
ksiądz tez człowiek;) jesli przekroczy granice swych slubów...może i byc dobry w łóżku....małó to takich którzy maja dzieci....mają żony pozstawiając stan kapłąński....życie.....

Gość Rafia
czizas-a jak tam sie miewa Twe życie seksualne????co?:)

perkoz, ksiadz, fakir i polkniety miecz to brzmi jak druzyna pierscienia :D

Gość Rafia
od 16 mam ksiedza po kledzie...więc na razie żegnam..;)