Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafia

Trójkąt?......plusy?minusy?....

Polecane posty

Gość Rafia
hm...no za piękny uśmiech;) no ale widze po "zainteresowaniu" tematem...to nie są zbyt popularne "trójkąciki" o których mój facet z nutką tęsknoty wzdycha....:) czyli moje zdanie górą :) jego zdanie że to norma nowoczesnej pary-niestety nie przekłada sie na rzeczywistość...;)

Rafia, normą każdej pary jest to, co sobie owa para za tę normę ustali. Nie zrzucaj na nas odpowiedzialności, bo to nie my idziemy do łóżka tylko Ty :-)

Gość Rafia
no ja idę do łóżka,ja...:) ale mam nadzieje że jestem tą jedną jedyną dla niego.....:) a nie umilaczką gdy znudzą mu się tamte dwie....;) jak jest nie wiem,tego już chyba nikt nie jest w stanie sprawdzić....

Gość jjjjjjjjjjjhhhhhhhhhhh
Rafia, trójkąt??? Czemu nie? Czemu w ogóle masz przed tym opory, nie rozumiem... Powiedz swojemu facetowi, żeś Ty też jest nowoczesna babka i zgadzasz się na to tylko, że w waszym trójkącie będzie 2 facetów i Ty. A jak Twój facet będzie się krzywił to zapytaj go dlaczego się krzywi. Chciał trójkąt to będzie go miał. To dobry pomysł, bo faceci nie mogą tak długo jak babki. Gdyby były 2 babki i jeden facet to on by się na bank zaspokoił ale one na bank nie. Więc tak będzie sprawiedliwie jeśli będzie 2 facetów i jedna kobieta, z pewnością dasz radę zaspokoić 2 facetów, a i oni Ciebie również. Powodzenia

Gość Rafia
hihihi...super;) ale ten pomysł był już tutaj przerabiany,on nie zgadza sie bo : nie pociągają go chłopczyki,a ja "nie nadaję sie" niestety do trójkąta jak żona jego kolegi-bo według niego niestety nie jestem bi.... więc jak to mówią-krzyżyk mu na drogę;) ma dwa wyjścia,zostać ze mną,taka niepostępową,marzenia zostawić,albo iść w siną dal i realizować swe nowoczesne wizje związku...;) fajnie że tu jestescie:) ale jak to robicie ze jestescie cały dzień tutaj?:) ja mam wolny cały tydzień od pracy,luzik;) a wy?...

Ja po pracy, po urlopie jestem i teraz przede mną ciężkie miesiace:) Tak wracając jeszcze do tematu... szczerze... gdyby mój chłopak powiedziałby mi, że chciałby... trójkąt to byłoby mi cholernie ale to cholernie przykro... Nie ma nic bardziej bolesnego jeśli ktoś kogo kochasz i szanujesz widzi swoje fantazje erotyczne i swój egoizm, a nie widzi Ciebie.

Ale napisałam... chodziło mi o to, że byłam dziś w pracy pierwszy dzień po długaśnym urlopie;)

Gość zagubiona42
małe sprostoanie-mój facet nie powiedział że chce tego.on tylko opowiada o swym bliskim koledze,z którym przebywa całe dni,bo taka praca.ale w sposób jaki o tym opowiada,jego wyraz twarzy,mimika,zafascynowanie-dają mi powód do niepokoju....:(

Gość Rafia
???? jak ktos słusznie zauwazył- mój facet nie mówi że chce tego ode mnie,ale cos czuje,że mu sie to podoba co jego przyjaciel wyprawia....

Gość Rafia
eeeee...a kto powiedział ze to na chwilę obecną nie zagrożenie?..... kto powiedział -ze jeśli mu sie to podoba to sobie czegoś na boku z pomocą owego przyjaciela nie skręci?... a więc-czuwajmy,uważam zagrożenie za realne:)

Gość Rafia
eeee...i to jak stresuje...masakra:(

Gość Rafia
hm....czas pokaże jak to z nim jest... trudno na chwilę obecną zdecydować -że to bedzie masakra...to tylko jedna przecież z wielu hipotez.....:/

no ale z drugiej strony ... tracić czas na kogoś, do kogo nie ma się zaufania? :) nie szkoda czasu? ;)

Gość Zgrywus :)
W takich sprawach najważniejsze są zasady :P Kiedyś trzy pary umówił się na seks grupowy, ale że z wyglądu jeden jakiś niewydarzony, drugi nieciekawy, więc ustalili że najlepiej jak to się odbędzie przy zgaszonym świetle. Kotłują się w tym łóżku, i nagle jeden z nich zapala światło: Panowie!!! tak to nie będzie! Trzeba ustalić jakieś ZASADY! Bo ja już trzecią laskę robię! Pewnie ten Twój właśnie tego się obawia, nie zgadzając się na czworokąt:D Ps- Nie traktować poważnie :P

Gość Rafia
hm...no fakt,zaufanie tutaj szwankuje......etap odbudowy...

Gość Rafia
zgrywus;) spoko,sex grupowy to największe ich zmartwienie-aby nie zostać pominiętym..;) też to tak na wesoło;)

Gość Zgrywus :)
Powiedz mu że życie to sztuka kompromisu, znaczy się sama wybierzesz tą laskę, emerytki są chętne :P, pewnie mu się pod tyłek podwinie :D

Gość a miala ktora 2 kootale na raz
w doopie?

Gość jaonadobrze po 40
Trojkat OK,ale tylko w zwiazku z obca osobą. Tylko seks. Zdradzam męża,ale nigdy w życiu nie poszłabym na takie cos z męzem. Moj maz,wara mi od niego,zadna kobieta przy mnie nie tknie mojego meza. Ja takze przy męzu nie mogłabym się seksić z innym facetem.

Gość Rafia
wiesz-laskę to on wie od tego przyjaciela jak sie wybiera....net-ogromne źródło takich chętnych lasek...więc wybór on by na bank dokonał;) ALE JA W TO NIE WCHODZE:) trójkąty.....to porażka dla zwiazku...

Gość jaonadobrze po 40
Rafia--Zgadzam sie z Toba,ze 3-ąty to porazka w zwiazku.Myśle nawet,ze większa porażka niż skoki w bok osobno.

Gość Rafia
jaonadobrze po 40...no wlasnie,ja juz o tym pisalam-ze cos takiego miedzy osobami ktore nie sa w zwiazkach i tworza spotkanie tylko dla seksu....Ale dla ludzi w zwiazkach to jak przyzwolenie na zdrade na moich oczach....masakra:(

Gość Rafia
ja jestem tylko ciekawa jak sie te eksperymenty ratowania malzenstwa zakoncza u tego jegoi kolegi....dla mnie to tamta kobieta nie ma zagrosz nie tylko szacunku dla siebie,ale inteligencja to tez nie grzeszy...