Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafia

Trójkąt?......plusy?minusy?....

Polecane posty

masz od tego ludzi, mnie na przyklad tak raz na ruski miesiac ostatnio, ale w Twoim przypadku pewnie lepsze to niz nic ;-)

oj lusia wkraczasz na śliski temat od spożycia do konsumpcji są dwa kroki a od konsumpcji do konsumpcji szeroko pojętej- czyli trójkątów- tylko jeden krok i wpadniemy jak czizas i brum

masz od tego ludzi, mnie na przyklad tak raz na ruski miesiac ostatnio, ale w Twoim przypadku pewnie lepsze to niz nic skoro mojego innego człowieka ZSa nazywasz niczym...... :P:P:P

dam jedne gratulacje, niech tam uważaj bo zgubią się w natłoku innych:P

"skoro mojego innego człowieka ZSa" uslyszal/przeczytal ZS zaocznie ... tak to ja tez umiem sobie stwierdzic, ze MS na mnie leci! :P

Gość Rafia
ale sie widze tutaj narobiło:) czy aby nie za dobrze Wam tutaj?:) a miało być na temat....jakie plusy i minusy z trójkątów seksualnych...a Wy taka olewka tematu...:(

"uważaj bo zgubią się w natłoku innych" widze przed koncem roku starsz sie wyrobic norme w swoich zalozeniach planach wciskania kitu na biezacy rok :P ;-)

tak to ja tez umiem sobie stwierdzic, ze MS na mnie leci! to nie do końca tak:P ja napisałam prawdę:P ty skłamałaś:P nie widzę podobieństwa w naszych wypowiedziach:P

Gość Rafia
masakra....jestescie jak wirus w komputerze...:) taki trojan.....

"jakie plusy i minusy z trójkątów seksualnych." plus jest taki, ze dzieki licznym minusom go nie ma, i nie trzeba sobie nim zawracac glowy dziekuje za uwage :)

co ty lusia taki plan to ja już w styczniu wykonałam:D ale ciii

"ja napisałam prawdę ty skłamałaś nie widzę podobieństwa w naszych wypowiedziach" :D :D jezeli napisze, ze dzisiaj bardzo porawilas swoj bilans sciem, to Cie jakos usatysfakcjonuje ras na ten wspomniany ruski? ;-)

jezeli napisze, ze dzisiaj bardzo porawilas swoj bilans sciem, to Cie jakos usatysfakcjonuje ras na ten wspomniany ruski? ras? tak:D

no ja w kazdym razie musze znikac, ale skoro dzieki mnie sciemniasz teraz charytatywnie (po tym wykkonanym planie) to ja Cie moze specjalnie jutro swoim powrotem zusze do dalszej dzialalnosci jakby dobroczynnej, czym obnize Twoje super wredne w zalozeniu osiagi ;-)

dobra lusia skoro masz wrócić to udam ( ściemnię) że się z tobą zgadzam i czekam na twoje jutrzejsze pojawienie się :P

Gość Rafia
czy ktoś chciałby wypowiedziec sie w koncu na temat????

Gość Rafia
ludzie-nie śpijcie...;)

Gość fitella100
Mąż na prawdę zaproponował wam trójkąt czy to tylko czyste fantazje?

no niestety, to musi być naprawdę wyjątkowo marna prowokacja, skoro nawet ZuS nie zajrzał ;)

Nie śpimy ale naszą opinię już znasz. :D Cześć.

Cześć Brum :) Chciałam sobie zrobić zwyczajową przerwę na złapanie oddecha ale dzisiaj takie tematy, że normalnie.... szok w trampkach... z/w