Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafia

Trójkąt?......plusy?minusy?....

Polecane posty

Gość Rafia
jaki maz? co zaproponował?.. konkrecik- zona mojego faceta,zaproponoiwala aby ratowac swoje malzenstwo-trójkąt w seksiku... a mój facet cały w zachwycie,jaka ten kolega ma kochajaca,nowoczesna kobiete,a ja....no cóż,chyba dinozaur bo tego nie pochwalam....

Bardziej "staroświecki" czyli "nienowoczesny" niż "niemęski".

lusia przecież czekam:P tylko nie przy komputerze:P

Gość fitella100
Więc propozycji trójkąta nie było :) Powiedz, że kobiety średnio cię kręcą i w takim wypadku on musiałby zajmować się dwiema na raz i martwisz się czy podoła :) W każdym razie ja bym tą grę podjęła, niezależnie od tego czy byłabym przeciwniczką tego zamysłu. W końcu nie musisz mu demonstrować, że takie akcje cię nie interesują

" lusia przecież czekam tylko nie przy komputerze" no dokladnie to samo mialam na mysli tam wyzej, bo ja wlasnie podobnie jestem, tylko ze nie caly czas :P

o widzisz lusia tym sposobem spokojnie wyrabiamy normę

No ladnie, to ja nawet nie wiadomo kiedy zaczelam Twoje normy wyrabiac (przypomne, ze ja zadnych planow do kafe zrealizowania juz od jakiegos czasu nie mam) ;-)

nie moja wina lusiu , że zawsze miałam na ciebie zły wpływ:P

"zawsze miałam na ciebie zły wpływ" nie wydaje mi sie ze zawsze teraz po prostu zabraklo dobrych wplywow, wiec umiejetnie i oczywiscie przebiegle wykorzystalas furtke!

widzisz lusiu ci z dobrymi wpływami nie umieli sobie z tobą poradzić ja umiem cóż taki talent:D

Ike, a ja mysle, ze co z dobrymi wplywami uznali, ze ja jestem juz wystarczajaco doskonale uksztaltowana i nalezy szukac innych wyzwan. Wtedy wkroczylas Ty i - jak na slabosci ludzkiej jednostki przystalo - skrzywil im sie na chwile kregoslup kafe moralny ;-)

lusia to się kupy nie trzyma:) widać słabo cię ukształtowali jak ike lekkim ruchem ręki zepsuła:)

Postanowilam sprobowac nowych rzeczy i teraz bede bardzo elastyczna, calkowicie uniwersalna oraz wielokrwosta, wiec az tak bardzo to sie tym sukcesem nie napawaj! :P

lusiu wiesz jak to bywa z postanowieniami.... więc specjalnie się nie martwię :P

lusia na rzeczy to my się znamy:) jemu coś tam świta:) i nie cała - panowie wstydzą się rozmów o trójkątach:P

Tak, antonio, in your dreams moze i pisalam na @ :-) Ike, jaka Ty jednak czasem bywasz lojalna (a propos wzmianka o panach sie wstydzacych) ;-)