Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafia

Trójkąt?......plusy?minusy?....

Polecane posty

Rafia - ale Ty masz złe podejście do sprawy trójkąta. Bo w taki układzie to nie jest tak, że dwie kobiety spełniają zachcianki mężczyzny. To raczej taka wzajemna wymiana usług każdy - każdemu. Trzeba tylko sporawdzić czy nie perkoz. :D

Gość Rafia
colidei-macie dzieci? gdzie one wtedy są?... chodzi o to,że mojemu facetowi przeszkadza świadomośc że moja córka jest w domu...że może cos usłyszeć....nawet jesli to jest póżna pora nocną-stresuje się.....i mówi że włąśnie to-odbiera mu ochote na seks:(:(

Gość Rafia
zgadzam sie,dlatego jesli sie kocha-nie chcemy sie dzielić ta nasza osoba z innymi... ale według mojego faceta chyba nikt nie będzie cierpiał...bo on-no zajebiście-obca laskę sobie będzie pukał na moich oczach,owa laska-super-bo zapewne lubi trójkaty skoro w to wejdzie,a ja? no cóż-zakłada zapewne że jego szczęscie i spełnienie seksualne będzie dla mnie ogromną przyjemnościa i pełnia szczęścia że daje mojemu facetowi taki zajebisty kontrolowany seks o jakim podobno według niego marzy każdy facet...A więc kto tu ma według niego cierpieć ?nikt....

Rafia - to może jakiś seks w samochodzie czy jakoś tak?

Gość Rafia
"deska22"????? a co to? gdzie tego szukac?....

Gość Rafia
brum....obecnie samochód zimny;) a w ciepłe dni prowokowałam bez majteczek w samochodziku...raczka moja sobie tez tak chodizła...;) ale on że nie,bo go tez to stresuje bo ktos może zobaczyc,itp....masakra;) a ludzie maja dzieci i udany tez seks i zyją....a ten mój to wymysla:(

Perko z nie ma rozwiniętej uczuciowości wyższej. :D

Gość colideli
To ja zapytam inaczej, jak będzie ta trzecia, to gdzie będziecie się spotykać? Też w waszym domu? A jeśli nie, to kto zostanie z dzieckiem? Ja nie wiem czy ten facet w ogóle podołałby trójkątowi, psychicznie się biedak wcześniej wykończy :) Może on tak tylko gada żeby usprawiedliwić swoje niedyspozycje? Mojemu tam seks w samochodzie nawet w trakcie jazdy nie przeszkadza, na zaludnionym parkingu późną nocą też...po prostu liczymy, że nikt nie zobaczy. Kika razy polegliśmy po jakiejś imprezie w salonie ze znajomymi (2 kanapy) oddalone od siebie z 70 cm i to też nie przeszkadza :)

Gość Rafia
zosia-jasne że sie nie zgadzam......

Gość colideli
Być może twojemu facetowi rzeczywiście przeszkadza dziecko. Niektórzy po prostu tak mają. Idąc tym tropem z nową przyjaciółką spotykalibyście się pewnie w hotelu ze 2 razy w miesiącu. Co za problem wynająć pokój tylko dla siebie?

Gość Rafia
hm...i to sie nazywa seks:) super...:) niestety,tez mnie gnębia mysli,że to tylko taka jego wymówka.....:(:( i wtedy pytanie gdzie i z kim on to wobec tego robi skoro tak rzadko ze mną...:):)

Gość Rafia
miały byc na koncu mojej wypowiedzi takie buźki :(:(

Gość Rafia
colidei-nikt nie wynajmie pokoju...on ma cieńko z kasa....to odpada. ale juz mu proponowałam-bo ma klucze do domu ojca,że jak ten ojciec jest w pracy-to ja baaaardzo chetnie pofigluje z nim tam w mieszkanku....;) i nic,echo....

Gość colideli
Ale ja nie jestem ze swojego seksu zadowolona, mój facet na prawdę średnio mnie pociąga. Powiedziałabym: stary koń z kiepską techniką.To jest taki typ, który jak sam skończy to kończy się i seks. Nawet nie mam ochoty żeby coś robił, bo będzie to tak od niechcenia, że tylko się znudzę. Może twój używa własnej ręki, ogląda filmy itp.? Może to mu wystarcza? A może jest zestresowany? Ma obniżone libido?

Gość colideli
Wiesz, ja chyba zabrałabym się do sprawy w ten sposób. Powiedziałabym, że myślałam o tym, ale gdzie my teoretycznie będziemy się spotykać? Bardzo byłabym ciekawa co w tym temacie ma do powiedzenia. Abo zaproponowałabym na początek dla równowagi nie tylko kobietę, ale też mężczyznę :)

Gość Rafia
colidei- mówie Ci,że mój facet juz mówił że facet odpada-bo go faceci nie pociagają:) jesli trójkąt-to z kobietka,ale mówił że ze smna w sumie też to nie wypali-bo jak stwierdził nie jest bi-tak jak owa cudowna żona jego kolegi...więc po ptakach:)

Gość Rafia
brum-a tak poza tym to wszystko u was ok?....:)