Jdzi 0 Napisano Luty 6, 2011 Oj widze że u nas jakiś ruch się zaczął.Zmobilizowana a ten Twój siedmiolatek to zerówkowicz czy pierwszoklasista. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
000zmobilizowana000 0 Napisano Luty 6, 2011 Biniu, zważę jutro, ale tez nie wiem, czy będzie mniej, ostatnio jakoś ważyłam się w czwartek, zobaczymy. Jdzi, mam dwóch pierwszoklasistów, jeden w podstawowej, a drugi w gimnazjum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
000zmobilizowana000 0 Napisano Luty 6, 2011 A ja tu gdzieś przeczytałam, że nic tak nie smakuje, jak świadomość że się chudnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jdzi 0 Napisano Luty 6, 2011 Ja też mam pierwszoklasiste szkoły podstawowej.Miłej nocki.A od jutra do dzieła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
000zmobilizowana000 0 Napisano Luty 7, 2011 Witajcie dziewczyny, ja swoje ważenie przenoszę na czwartek, dziś jest 0,5 kg mniej, nie będę tego na razie odliczać, mam nadzieję, że nie przytyję. Zobaczymy. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jdzi 0 Napisano Luty 7, 2011 Witam.U mnie 93,8. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
000zmobilizowana000 0 Napisano Luty 7, 2011 Witaj Jdzi, ze mną jest tak nie ma ruchu, nie ma dużych sukcesów- a po niedzieli wiadomo :) A tak w ogóle uda nam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
binia123 0 Napisano Luty 7, 2011 u mnie 111,7.. :O a TY zmobilizowana ile? i co u up888888.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
000zmobilizowana000 0 Napisano Luty 7, 2011 103,5. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jdzi 0 Napisano Luty 7, 2011 Zapraszam na kawkę.Ja dziś jakoś wytrwałam na kefirkach ,czeka mnie jeszcze jeden. Kusiło mnie żeby na obiad zjeść rosołek,ale się przemogłam i wypiłam kefir.A Wam jak idzie dietkowanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
binia123 0 Napisano Luty 7, 2011 Jdzi--tez kiedys bylam na tej 10dniowej.. juz nie pamietam ile,ale co tam zeszło, ale i potem troche powrócilo.. teraz jakoś nie mam weny na tą dietkę ;) mysle tylko nad weekendowa dr.Bernadyna..trwa w umie 2 dni..prawie na samych płynach..ale to tylko 2 dni :) zobacze jeszcze,, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
binia123 0 Napisano Luty 7, 2011 sorrki za braki liter w słowach.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
binia123 0 Napisano Luty 8, 2011 przez te dwa dni,w ktróe mniej jem od razu lepiej sie czuje... na wadze to samo co wczoraj ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
000zmobilizowana000 0 Napisano Luty 8, 2011 Witajcie, ja dietkowo ok, tez nie lubię za bardzo się przejadać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jdzi 0 Napisano Luty 8, 2011 Kolejny dzień z głowy.Chciałam dziś kupić serum liftingujące z eveline ale go nie było w rosmanie .Kupiłam serum modelujące brzuch i pośladki z eveline.Właśnie posmarowałam się nim owinęłam folią i kocem(fajnie chłodzi). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
binia123 0 Napisano Luty 9, 2011 dzien dobry!! jdzi--fajnie,że dobrze dzien upłynął.. :) u mnie w sumie tez nieżle.. mogłabym mniej słodkiego wciagnąc tylko.bo na 1-2 małe ciasteczka sobie pozwalam :O ale jak juz za kolejne siegam, to jetem zła na siebie pomimo tego na wadze dzis troszkę mniej :) ja przygotowalm sobie juz wczoraj miesko pieczone piersi z kurczaka na 3 obiady..do tego daję albo ryz, albo troszke makaronu albo warzywa z mrożonki i surowke np. z marchewki..dzis zrobie z kiszonej kapusty..robie sobie tez sosik z jogurtu nat.sporo czosnku i ciut wegety.. bardzo mi smakują te obiady..a najedzona jestem po gulkę ;) Jdzi-wzielas sie ostro za swoje ciałko.. :) na leżenie w folii to raczej nie mam czasu, ale mogłąbym chociaz balsamkiem sie smarowac.. i dzis to zrobie!! zmotywowałąs mnie! miłego dnia!! może by tak kolezanki więcej pisały, hę??? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jdzi 0 Napisano Luty 9, 2011 Mąż w świątyni dumania(garażu),chłopaki w łóżku,a ja w pancerzu foliowym się relaksuje.Kupiłam dziś z Horteksu warzywa na parze robione w kuchence mikrofalowej(pychotka).Już całkiem zgupiałam bo nie wiem ile naprawdę waże .W poniedziałek ważyłam 93,8 a dziś 91,9 troche dziwne żeby w dwa dni schudnąć dwa kilo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość up888888 Napisano Luty 10, 2011 kurczę dziewczyny nie było mnie troche bo mam ciężkie dni w pracy i wracam padnięta a co za tym idzie pochłaniam wszystko co pod ręką, jestem załamana, z tydzień to z diety nici , na wagę nawet nie wchodzę bo po co się załamywać ale jak tylko skończy się szał to postanawiam znów trochę pomyśleć o sobie, ale ja już nie wiem jak to jest - dlaczego mi tak trudno schudnąć cokolwiek choć ze dwa kilo na miesiąc ale tak na stałe a nie waga skacze jak oszalała ech brak mi słów, w dodatku teraz zupełnie się podłamałam właśnie skończyłam oglądać na canal+ "nine" może któraś też już oglądała ten film, ja piernicze jakie te laski tam zgrabne i seksowne ,nie chude ale takie kobiece ...mniam... aż żal spojrzeć w lustro i zobaczyć ogromnego wieprza! płakać mi się chce i nie wiem jak mam SKUTECZNIE walczyć z tymi kilogramami bo mam wrażenie że na mnie już nic nie działa!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jdzi 0 Napisano Luty 13, 2011 Dziewczyny co z Wami ?Czyżby topik miał upaść?WRACAJCIE! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
000zmobilizowana000 0 Napisano Luty 15, 2011 Witajcie, ja ledwo żyję, jak skończy mi się @ ruszam z kopyta i będę zaglądać często. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
binia123 0 Napisano Luty 24, 2011 hej! zaglądacie tu jeszcze czasami?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bidrona Napisano Marzec 7, 2011 A ja stwierdziłam tak, muszę znaleźć jakieś na prawdę skutecznie rozwiązanie. Zobaczyłam na półce książkę "Prosta metoda jak skutecznie pozbyć się zbędnych kilogramów" i od razu ją kupiłam. Allen Carr to mistrz! Nie ma sensu być na diecie, wiecie jak to się kończy..............Trzeba zmienić nawyki. Książka jest extra, mi pomaga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jdzi 0 Napisano Marzec 27, 2011 Dziewczyny gdzie jesteście?Wracać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
binia123 0 Napisano Marzec 30, 2011 Jdzi ja tu zaglądam od czasu do czasu ,czy czasem ktoś nie skrobnie i ciiisza.. moze zaczniemy znow pisac? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Allen Carr Polska Napisano Kwiecień 14, 2011 Polecamy książkę Allena Carra "Prosta metoda jak skutecznie pozbyć się zbędnych kilogramów". Więcej na naszej stronie http://www.allen-carr.pl/ksiazki/71-allen-carr-prosta-metoda-jak-skutecznie-pozbyc-sie-zbednych-kilogramow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jdzi 0 Napisano Kwiecień 17, 2011 Jak Wam idzie dietkowanie?U mnie waga stoi w miejscu.Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puszyściutka 0 Napisano Kwiecień 17, 2011 polecam Dietkę Dukana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jdzi 0 Napisano Kwiecień 23, 2011 Wesołych świąt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jdzi 0 Napisano Czerwiec 13, 2011 Co tam u Was słychać?Jak dietkowanie?POZDRAWIAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
binga35 0 Napisano Lipiec 26, 2011 Jidzi-a JakTobie idzie?? Ja niestety poległam..kurcze..znowwu.. :( zapisalam sie do dietetyka..ide niedługo.. moze napiszesz na gg do mnie? :) 9005918 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach