Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona malanowskiego

Prawiczki są beznadziejni - nie dziwię się , że żadna Was nie chce

Polecane posty

nocny jastrząb a która dziewczyna będzie chciała faceta, jeśli on w kółko będzie powtarzał że jest do d**y? no to jest oczywista oczywistosc :D ale nie dla większosc z nich- oni wiedzą lepiej czego chcą dziewczyny:P

offerma tzn. ze jesteś brzydki ? hmm... osobiście znam kilku naprawde BRZYDKICH facetów ( i nie jest to tylko moja subiektywna opinia).. cóz... mają zony , dziewczyny aha, i nie sa milionerami:D

Ja nie mam kompleksów,a wręcz przeciwnie.Uważam się za lepszego i mądrzejszego z tego powodu że moje życie jest w miarę szczęśliwe.Z tego że nie dałem się żadnej omamić,mimo że kilka mnie chciało,a dwie to na pewno mnie chciały,ale brzydkie były.A te ładne to chciały się ze mną umówić,czyli nie jest z moim wyglądem tak źle.Tylko że związek to nie dla mnie.nie nadaję się do tego i pewnie po miesiącu by się mi znudziło i jak by nie było seksu to pewnie bym zrezygnował z tego pomysłu.Ja szukam kobiety która: -Nie odmawia seksu -nie puszcza się -nie zrzędzi -nie wybredza -nie ma zmiany nastrojów podczas okresu -jest w miarę ładna -jest miła -nie wymądrza się -nie mówi głupot -ma wiedzę podstawową -nie lubi chodzić po sklepach -jest normalna Znacie taką?:-P Pewnie nie bo takich nie ma.A jak nawet nie zrzędzi to z czasem zacznie z zdwojoną siłą,to samo z seksem i innymi rzeczami.Więc samotność jest najlepsza dla człowieka.

Dobrym samochodem można przyciągnąć 100 dziewczyn. Na spacer może pójdzie tylko jedna, za to dla niej status materialny nie będzie mial znaczenia

korjonos Nie sa milionerami, ale chociaż pracę jakąs tam mają? jakąs tam mają .... szału nie ma offerma nie chodzi o gratulacje, chodzi o to , ze wyglad to nie wszystko

jakąs tam mają .... szału nie ma I o to chodzi. Trzeba zadbać o podstawy, żeby w ogóle zacząć mysleć o kobietach. A potem to już wtylko kwestia szczęścia, w miarę dobrego wyglądu i "tego czegoś".

Gość Od roku sam
Od roku nie mam dziewczyny i kurwa jest mi z tym naprawdę źle :((((((((((((((

Tak, ale ja mam na mysli sytuację takiego 30latka. Wtedy wygląd to za mało, trzeba też mieć już jakąś pozycję społeczną.

Gość Brzydka dziewczyna
Znowu jestem, temat mnie przyciąga !! Bagno czy ty chociaż próbowałeś i stąd te wnioski, że nie chcesz czy podpatrujesz życie innych ludzi. a tak poza tym -nie ma zmiany nastrojów podczas okresu natura tak nas stworzyła, wymaganie bez sensu. to ja bym mogła powiedzieć "nigdy się nie oglądajcie za pięknymi kobietami" -nie wymądrza się tego to ja się boję bo tym faceci chcą gasić zdanie kobiety

Gość Brzydka dziewczyna
offerma idź do prostytutki i tyle

Brzydka dziewczyna-Próbowałem,ale doszedłem do wniosku że to nie dla mnie.Po za tym laska jakaś dziwna była.Jak mieliśmy się w końcu spotkać to nie przyszła bo zaspała.Więc to nie dla mnie,a te które mi się podobają to przy nich czuję się nieswojo,więc tylko te pozostają,które się mi nie podobają a to bez sensu.Po za tym tak jak żyję to nie jest źle.Nie muszę się martwić o kasę bo zawsze jakąś mam.Nie ma presji na pracę,czyli jak mnie szef wkurzy to idę do innej pracy,a wiadomo że jak się z jednej zwalniam to nigdy nie wiadomo czy znajdę następną,a jak bym miał rodzinę to nie mógł bym sobie pozwolić na takie coś.A kobiety w moich granicach wiekowych to już po półroku chcą się żenić a jak nie to tyłka nie chcą dawać,i szantażują ze dopiero po ślubie dają.Wiec po cholerę mi kobieta?A po za tym w przyszłym roku chcę się przekonać jak smakuje sex.Jaki mi się nie spodoba i stwierdzę że nic specjalneo i że masturbacja jest lepsza to w 100% odpuszczę sobie kobiety.

Gość Brzydka dziewczyna
no i prawidłowa postawa

Brzydka dziewczyna-Nie znam dziewczyny która nie zrzędzi,a jak tego nie robi to w czasie okresu nadrabia czas,więc ty chyba nie masz okresu,idź do lekarza.I każda się wymądrza,chce doradzać i zmieniać faceta,ciągle dokazuje,"musisz się ubrać tak i tak,musisz mieć taką fryzurę,musisz zrobić to i tamto"i tak przez całe życie.Kobiety nas traktują jak małe dzieci,które muszą nauczyć i wychować.A ja za stary jestem na to żeby mnie ktoś wychowywał i mówił co mam robić

Gość Od roku sam
Ile masz lat Bagno ?

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
Kobiecie trudno być beznadziejnej. Kobiety ciążą do średniej a mężczyźni do krańców. Dlatego baba, jak kot, spada zwykle na 4 łapy :P Po co ma facet powtarzać, że jest do dupy? Starczy na takiego spojrzeć :D Faith to nie projekt. Pisze to samo co tu na innym forum. Był na zlocie. I ogólnie taka sama schiza. "ale nie dla większosc z nich- oni wiedzą lepiej czego chcą dziewczyny" wiemy czego na pewno nie chcą offerma w podstawówce to sa inne podstawy niż u 30 latka (tyle ma korjonos?)

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
tylko wtedy bez pracy mógł mieć. Teraz bez pracy nie może. Nie ma na to żadnych szans. Pomijając jakieś statystycznie nieistotne przypadki bardzo bogatych kobiet lubiących ładnych młodych chłopców (ale to nie on)

Gość Brzydka dziewczyna
jasne że wtedy zrzędzę i jeszcze jestem jakaś agresywna ale na czym polega typowe zrzędzenie dziewczyn, znaczy przy was/do was?

Gość Brzydka dziewczyna
w podstawówce za moich czasów czyli jeszcze 10 lat temu to nikt nie miał dziewczyny, wy mówicie o tym nowym pokoleniu przedwcześnie rozbudzonych seksualnie. normalny człowiek zaczyna po gimnazjum