Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannica spad zielonej budki

szmaciarz mnie zdradza - wlasnie to odkrylam

Polecane posty

Gość pannica SPOD
to podszyw dopiero po mojej uwadze zmieniła styl i zaczeła pisac jak autorka, zbojkotujcie ją bo sa jeszcze debile, którzy na cudzym nieszczęściu zeruja

nie chce mi si eteraz udawadniac przez jakas szurnieta babe ze ja to ja ta co od poczatku , ale strona wczesniej dalam maly dowod na to to ze pannica SPAD pisala wczesniej innym stylem i po uwadze kafeterianki zmienila styl na moj wlasny

Gość pannica SPOD
o ja sorry tamtej SPAD, bo najpierw pisała z wszystkimi znakami polskimi a po mojej uwadze zaczeła podrabiac Twoj styl. zostan pisz swoje a podszywy olewaj:)

quazjum mam nadzieje ze piszesz o tej SPAD a nei o mnie w kazdym badz razie malo mam problemow ? nie potrzebuje sie jeszcze dodatkowo tlumaczyc ! kto mi wierzy niech wierzy kto nie ten niech nie wierzy jakies rady w kazdym badz razie wyczytalam ze trzeba znac haslo abonenckie i kod przychodzi sms tyle ze sms przychodiz na jego numer , wiec zadzownie do neigo ze juz skonczylam z praca ze sie zle czuje i zeby przyszedl potrzebuje w koncu jego telefonu !!

Gość SamantaHAHAH
TO KTO W KONCU JEST PRAWDZIWY??? BO JA TU OD RANA SLEDZE CO SIE DZIEJE I JUZ SIE POGUBILAM :(

Gość nikt nikogo na siłe tu
ja wiem, że ostatni post jest autorki - pisz:)

Gość pannica SPOD
niech idzie spac, a Ty sru do łazienki z jego telefonem:)

Gość pannica SPOD
zielonej budki jest prawdziwa i koniec dyskusji:)

nie przejmuj sie nia, pisz dalej a kazdy kto czyta to od samego poczatku wie ktoro Ty piszesz:)

oki zadzowonilam i wiecie co ten ciotek powiedzial to wez sie zdecyduj najpierw tak potem tak !! - jaki on cwany nagle ja mu mowie prosze przyjedz zle sie czuje , za 20 min ma byc jejku jak ja go nienawidze do mojej mamy sie podlzywal mily byl jak on smie patrzec jej w oczy !!

nie wiem trzeba na necie poczytac... ale jak twoj ziom ma tel na abonament to mozna do operatora jechac i chyba da rade cos zrobic ale musisz miec jego dowod jak ma na siebie tak mysle.... ale ja bym sie juz nie doszukiwala innych esow... ja bym sprobowala ich jakos nakryc....

Gość smartoonmatli
kurcze, tylko czy dalsze sprawdzanie ma sens? nie wiem, czy dobrze robisz... znalazlas jednoznacznego smsa, on zrobil tak jak w nim pisal, walnal Ci scieme i pojechal. Czy naprawde potrzebujesz jeszcze wiecej? Wiesz, chodzi o to, że jak zaczniesz sie sama motac to i on to podchwyci i bedzie mial Cie w szachu i udawal glupiego. No nie wiem, rob jak uważasz:) ja z tym iboa nie pomoge Ci, nie wiem co i jak niestety

hmmmm tak tez zrrobie a moze jakas mala awanturka wywale go zdomu i moze wtedy do niej pojedzie chyba ze mieszka z partnerem wiec jest prawdopodobienstwo ze nic z tego nie wyjdzie , a gdyby poszedl to bym juz dzisiaj wiedziala , jejku jaka ja w gorcaej wodzie jestem kapana nie potrafie na niego patrzec

Gość ja przeczytalam wszystko choci
z nie jestem z poludnia.. bardzo ci wspolczuje ze tak wyszlo, ale badz twarda :) napisz czy juz sie z nim widzialas ;)

Gość taki mam pomysł
tak mi przyszlo do glowy zeby usunac nr z tego kontaktu i wstawic swój pod ta sama nazwe albo jakis inny nowy numer na karte i zaczac do niego pisac :) wtedy bys miala bardzo dobry dowód :D

Gość faceci to swinie
ale mnie topic wciagnal.... ciekawa jestem obrotu wydarzen jak nigdy... ten facet tyle tobie zawdziecza...i tym ci sie odplacil :O kurde...

smartoonmatli nie jest to dowod na 100 dlatego jestesm powsciagliwa w kazdym bdz razie on jest moze troche niedojda etc ale widze ze juz mu przeszlo a dwa jest bardzo inteligentny zaraz walnie mi jakas scieme typu ze chcial mi jakas niespodzianke zrobic i specjalnie zatajal istad taki es juz ja znam facetow !! i ich sciemy es to za malo

ja mysle ze powinnas narazie starac sie nic nie pokazywac po sobie napewno bd trudno... ale juz nie czaje czy mieszkaliscie razem i on mial swoje mieszkanie.... jak nie mial mieszkania to mozesz mu posciemniac ze jutro jeedziesz na noc gdzies nie wiem wymysl cos realnego i posledzic go troche