Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannica spad zielonej budki

szmaciarz mnie zdradza - wlasnie to odkrylam

Polecane posty

Gość zagwatmane życie
łooo pannica współczuje-ja takich akcji jak ty miałam już chyba z tysiąc, więc wiem co czujesz. Trzymaj się.

tak bizn tylko ma pecha bo ja wiem gdzie ona mieszka i dorwe sie do jej faceta pewnie mieszkaja razem !!! ja pierdole !! chuj wsztstko strzelil odpisalam : taak mam czasami zacmienie umyslu ( czesto ten idiota tk mowi) przypomnij mi co po wymianie klockow i fryzjerze robilismy bo nie wiem czy warto to powatarzac ;) ja pierdole ze ja mam sily jeszcze to pisac do niej opisywac wam a robie to po to zeby wszystko przesunac w czasie chyba .... kurwa mac

Gość shiga
sorki troche sie pogubilam. faktycznie jej numer wyswietlilby sie jako sam numer w wyslanych ale watpie zeby tam zagladal? no ale jednak jest to mozliwe. napisz jej tak: "nie moge spac, a Ty co porabiasz? moja mnie wkurzyla, zrobila mi awanture, ze tak dlugi mnie nie bylo, hehe"

Gość kątem oka
namierz gościa tej suki i powiedz mu , niech chłop też wie , że ma pannę puszczalską,

Gość GorąceSłońce9999
po tym ostatnim esmesie moze sie kapnac,bo to dziwne,ze kazesz przypominac,kamufluja sie jak moga,podajac sie jako magda i pawel, a on pytalby co robili,zeby przypomniala??? obys nie wpadla. z reszta jakie to ma teraz znaczenie. duzo sily zycze!!!!!!!!!!!!!

Gość shiga
ee enie napisz tak a bedzie to co zwykle? bo sie domysli ze cos jest nie tak

Gość kątem oka
podziwiam Cię ja bym już chyba utukła i jedno i drugie. Ale jak taka twarda jesteś to rozegraj to na spokojnie, tak by ta szmatka przed swoim facetem też wpadła

odpisala : hmm Madzia chyba cos juz wypila dzis a miala isc wczesne spac , odpowiedz brzmi : dzis nie zalowalas jutro tez pewnie nie bedziesz , dziekuje no to juz jasne wszystko bozzzzzzzzz XnieoblczalnaX jak zalatwie swoja sprawe i ochlone to nie boj sie nawet ze swojego konta moge napisac do tego Twojego kolesia ehhhh ale narazie musze sama zalatwic swojego cwela

Gość biznn
moj tez mnie na pewno zdradza :( tylko nie mma zadnego numeru ze to sprawdzic ehh

kochana wiesz jak ja to wszystko z toba przezywam.... bo ja mialam to samo ale glupia i naiwna wrocilam... to masz mojego meila zyleta92@gmail.com czekam na odzew albo pisz tutaj na bierzaco ja cie nie opuszcze jak ten cwel

Gość kątem oka
jedź może tak na gorąco to się nie wyprze ona wie jak wygladasz?

Gość biznn
oj rob co chcesz chcesz to jex, ale po oc? co chcialas to juz wiesz? czemu to jego masz oszczedzic? to jemu powinno sie dostac najbardziej nie rob z siebie zdesperowanej takiej

Gość shiga
o tej porze? nie jedz nigdzie, sprobuj ja wygooglowac, znajdziesz ja znajdziesz i jego, napiszesz mu ladnego maila, pomozemy.

bzin ,nieobliczalna ja juz mojego zdemaskowalam chce Wam pomoc jak sama ochlone ! pojade tam i ulze w ciepieniu jej faceta potem mojego wywale zdomu usune wszysko co po nim zostalo bzin daj tez maila nie dajmy sie wiecej oszukiwac !jechac ?? dziewczyny potrzebuje tylko jednego napiszcie jedz!

Gość shiga
nie jedz nigdzie, wyjdziesz na desperatke-wariatke! jeszcze Ci sie jakas krzywda stanie

Gość kątem oka
JEDŹ, JEDŹ

Gość zagwatmane życie
tak po nocy chcesz jechac. nie jedz!

nie wiem czy wie jak wygladam ale ma przesrane bo zadarla z niewlasciwa osoba podjade dzis taki zart moze faceta ma lepszego niz moj ;) - musze si ejakos pocieszac a kobieta z klasa zalatwila by to jutro ale kobieta szanujaca nie chce spac kolo tego chuja

Gość smartoonmatli
pannica ale jak ona tak pisze frywolnie to moze u niej nie ma jej fagasa??

Gość biznn
maila? co ty gadasz? niech nie dobiera sobie tej przyjemnosci spojrzenia mu w twarz przeciez to z nim bylas i to z nim masz sie rozstac i to on powinien spojrzec ci w twarz i powiedziec wszystko przyznac sie. Jak do niego napiszesz maila sprawa sie rypnie. Facet lezy w drugim pokoju a ty mu maile bedziesz slala bez sensu;/ pojedziesz do babki to tylko ja wkueriwsz ona zadzwoni do mena zanim ty do dom uwrocisz on o wszystkim bedzie wiedzial i tyle. Zrob sobie te przyjemnosc i sama poiwedz mu ze o wszystkim wieszczemu ona ma uprzedzic cie? ja bym wolala z nim sie rozmowic a ja bym miala juz w dupie to on cie zdradzil w koncu

Gość zagwatmane życie
mnie kiedys klientka pobiła bo pojechałam o 2 w nocy

teraz juz musisz coz zdzialac nie ma odwrotu bo jutro nowy dzien twoj pertner zapewne bedzie chcial sie z nia skontaktowac spotkaja sie i zgadaja ze ktos sie z nimi bawi w kotka i myszke no chyba ze teraz obudzisz go i pogadasz z nim? lepsza opcja: JEDZ!!!!

Nie jedź nigdzie. Śledzę cały temat i - nie jedź. Nie teraz, nie o tej porze i nie pod wpływem tylu emocji. Przede wszystkim zachowaj telefon chłopaka - nie oddawaj mu go. Możesz równie dobrze jechać jutro - teraz umów się z koleżanką. I nie budź faceta, co panny nie ostrzeże.