Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannica spad zielonej budki

szmaciarz mnie zdradza - wlasnie to odkrylam

Polecane posty

Gość dsfsdfsdf
nie wkrecaj zadnych bajek. pojdz do niego i powiedz ze wszytko wiesz, wiesz ze spotyka z xy. i spytaj dlaczego ci to zrobil? wtedy na pewno wyjdzie czy jest winny

Gość kurde jak w brazylijskim
oooo poznań mój małżonek pojechał do poznania i też jakąś znajomość zamaścił hehe esmesa przeczytałam że niby spać przez niego nie może :) do tej pory żałuję że do rury nie zadzwoniłam i nie nawtykałam na czym świat stoi :( było minęło

Gość słabiutka misia
Wiesz.. karte możesz jeszcze wykorzystać. Np. z tej karty napisac do niego jako jakas laska. I zobaczyc czy jest podatny na podryw zupelnie nowej laski. Wiesz podjara sie, ze ma wziecie i na pewno lyknie haczyk. A skoro latwo poleci na jakas nowa laske to bedzie tez wiadomo, ze mogl latwo z tamta Cie zdradzic. Nie wiemsama co bym szczerze mowiac zrobila.. tak tylko podsuwam rozne opcje

Gość łłokietka
ja pier...e. idz do niego, pogadaj,zapytaj czemu i wyjeb goscia z domu. szanujcie sie dziewczyny!!!!

Gość dsfsdfsdf
ale po co tu sie bawic w rozne gierki. zdradzil cie na 99%. taki zwiazek juz i tak nie ma sensu, wiec nie lepiej skonczyc to jak najszybciej?

nie uwierzycie - wyslalam esa z tej karty do tej suki ze nie moge spac przez Ciebie ( pomysl sciagniety od jak w braz..) nie podpisuje sie bo to bez sensu i tak wiesz kto dzieki za milo spedzony czas .. ta suka odpisala w ciagu 30 sekund jesli to podryw to kiepsko Ci wyszlo jestem zajeta- a moze Madzi sie nudzi i spac nie moze ;) ? kurwa skoro on ma ja pawel podpisana to moze ona go jako magde ???? brnąć w to dalej czy wyslac pomyłka ...........!!!!!!!!

Gość łłokietka
bo te niektore baby to chca na sile paprac sie w tym g óównie. powodzenia i dalszej meczarni,pisania z kibla, pytania co ma robic, za chwile sie zalic. wez sie kobieto w garsc i za pier dalaj do sypialni z nim gadac,a nie ryczec na forum ile to wlozylas w ten zwiazek. widocznie frajer i tyle. ogarnij sie i zacznij ukladac sobie zycie na nowo.

no co wściekłam się jak nie wiem i darłam się jak opętana nerwy mną targały strasznie tymbardziej że pamiętam jak do niego dzwoniłam a on że niby w pubie z kolesiami i gadać nie może

Gość kątem oka
na Twoim miejscu bym się upewniła, może faktycznie spróbuj wysłać kilka smsów i zobaczysz co odpowie. Na pewno nie zorientuje się , że zmieniłaś mu telefon tej lafiryndy. Upewnij się na 100% A to że tyle czasu i siły w ten związek włożyłaś nie obliguje Cię do tego by z draniem zostawać, bo później może być jeszcze gorzej

Gość taki mam pomysł
zobacz pierwszą odpowiedz w Twoim temacie : 14:11 [zgłoś do usunięcia] ja swojego kochanka mam w telefonie jako Magda

Gość esselteawert
wiesz co, moim zdaniem twoja propozycja zeby cos sciemniac z tym ze ktos ci powiedzial ze on cie zdradza nie jest dobra. on sie do ciebie usmiechnie i powie "kochanie, gluptasku no co ty! " i co wtedy zrobisz? dalej bedziesz brnac w to? bez sensu moim zdaniem. ja bym zrobila tak jak ci radza zeby postawic sprawe jasno, czyli zapytac o nia (nie czy ja zna, bo to wiesz na pewno i on to wie!), czy naprawde byla tyle warta, ze zmarnowal tyle lat waszego zwiazku, cos w tym stylu. Jak bedzie sciemnial to pokaz sms, jak dalej bedzie wywijal to zapytaj gdzie dzisiaj byl, jak dalej niet, to zaproponuj ze jutro pojedziecie oboje do niej i sprawe wyjasnicie o ile wczesniej nie pozwolisz na to by sie kontaktowali

Gość słabiutka misia
Ja to bym nie wytrzymala nawet rady na forum bym nie miala sily szukac kiedy bym go tylko zobaczyla to od razu byl mu wygarnela. I nie nie sluchalabym tlumaczen. Dla mnie sprawa juz przegrana na jego niekorzysc. Nie mecz sie z dupkiem. Kto kolwiek to by nie byl oklamuje Cie ma imie kobiety zaszyfrowane pod jakims imieniem chlopaka to daje do myslenia jakies konspiracje. Szkoda tylko, ze nie masz pewnosci czy rzeczywiscie byl u mechanika czy u niej. No, ale tak czy siak 3 lata to moze wydawac Ci sie duzo, ale co to ma sie do calego zycia?? lepiej zerwac teraz niz zeby potem w malzenstwie Cie zdradzal wtedy bedziesz musiala zalowac nie 3, a 20 powiedzmy lat. Tak to moja ostatnia rade olej chlopa ulzyj sobie wyrzuc to z siebie to bedzie najlepsze nie baw sie z nim w kotka i myszke. Moze bedzie to cios, ale w pewnym sensie poczujesz ulge i bedzie ci lzej ze juz wiesz. Bo to co teraz sie z toba dzieje to jestem godna podziwu moj gdyby siedzial w drugim pokoju a ja od kilku godzin wiedzialabym ze mnie zdradza to juz dawno mialby cos rozpierdzielone na lbie

powiedziałam co o nim myślę i w ogóle on tłumaczył że numer do tej nawiedzonej panny dał jego kolega jak moje emocje opadły to zaczęłam mu wierzyć to tej pory nie wiem czy słusznie :( denerwuje mnie to ale małżon zapewnia że nic nie było ale to facet....dzikus babę zobaczy to szału jakiegoś dostaje... nie jesteś mężatką pogoniłabym go od razu z wyra zwaliła niech spada

Gość shiga
hej, wlasnie skonczylam czytanie topiku. wyslalas do niego w koncu tego smsa, czy nie? jak nie, to pomysl z wyslaniem do ciebie smsa o zdradzie z falszywej karty jest niezly, bedziesz miala pretekst na jego obudzenie i konfrontacje, jak juz wyslalas a on spi to wykasuj i wyslij do siebie smsa jak wyzej napisalam. Ps. skoro znasz jej nazwisko i imie, to sprobuj ja wygooglowac. wpisz obie opcje: magda + nazwisko + poznan oraz magdalena + nazwisko + poznan

Gość biznn
zaczelas juz akcje z pisaniem.. to mzoe ja skoncz jednak. skoro on spi to masz latwy dostep do jego kurtki. To idź na paluszkach po jego kurtke tzn po telefon z tej kurtki i napisz z jego tlefonu do niej tylko : to ja musze pisac z nowego numeru. I tyle skasuj od razu. I sobie porzmawiajcie z nia udajac oczywiscie twojego chlopaka.

Gość smartoonmatli
o widzisz, dobra jest! pewnie jej men jest obok niej, a madzia to "kolezaneczka" ktora spi u ciebie w lozku?:)

Gość biznn
jak spi to sie nie skapnie. Bierz jego telefon i do roboty

Gość biznn
to chcesz powiedzieć, że i ona jest zajeta i on jest zajety?? jezu co za patologia.Idioci i debile do kwadratu;/

no i kurwa teraz jest 100 % o ktore mi chodzilo odpisala jakie plany ? ja znowu mam fryzjerke bo spartaczyla robote natomiast Ty z tego co wiem nei wymienilas klockow kochana ;) , a potem to co dzis :D ja pierdole !!! wiedzialam mialyscie racje po chuj mi byly te podchody ja pierdole !!

Gość kątem oka
nie po ch.... Ci były podchody tylko chciałaś wiedzieć czy możesz to odciąć grubą kreską , teraz masz jasną odpowiedź.