Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannica spad zielonej budki

szmaciarz mnie zdradza - wlasnie to odkrylam

Polecane posty

Gość choleeeeeeeeera
Jedz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kątem oka
Z jaką klasą czym ty się przejmujesz?????????????????? klasy to ona nie ma że się dupi na dwa fronty wywłocz jedna!

Gość łłokietka
siedz i w gaciach wywal chlopa z domu. daj spokoj,to koniec..

zadzownie do kumpeli teraz czas pozegnac sie z honorem powiem ze jej potrzebuje i ze zaraz bede u niej bede bardzo spokojna jak tma dojade powiem tylko ze ja bym chciala wiedzie ze kolo mnie w lozku spi niewierny parnter ja wlasnie swojego ide zbudzic i wyrzucic z domu to wszystko ) a jak maja dzieci albo cos bozzz dzieci nie sa winne niczemu ) :(

Gość poszlas z kompem do lazienki
Jedź jedź jedź!!!

Gość Arathron15
A w jakiej dzielnicy mieszka? ;) mogę jechać z Tobą ;)

Gość kątem oka
nie cierpie takich suczysk, zamiast zakończyć związek to będzie rozwalała i swój i kogoś najlepiej by ją było po pysku wystrzelać ale mogłabyś mieć kłopoty, więc raczej pokaż jej gościowi ze jest rogaczem

Gość biznn
ja ci radze z nim sie rozmowic po co ci z ta laska gadac? nie rozumiem przeciez nie chcesz o niego walczyc. Nie chcesz by z toba byl. Zadna satysfakcja wygarnac jakiejs szmacie. Ty masz rozmowic sie z facetem ktory ciebie oszukiwal ktory wmawial ci ze cie kocha, a nie z jakas szmata ktora jest gowno warta. W oogle ile Wy macie lat tak na marginesie

o co ca tepa dziwka dala mi kolejny dowo odpisala -Madziu teraz ja nie moge spac przez Ciebie , mam zly dzien dzis z moim wolalabym Ciebie tutaj zamiast niego - no ale... i ktoras pisala o tych kropkach ze to nie w jej stylu a tu prosze jak najbardziej w jej

Przeczytałam temat i jestem w szoku, że takie gnoje po świecie chodzą, kurwa mać! Wykastrowałabym kutasa! A co do iboa - nie da się sprawdzić treści smsów. Można się zalogować na konto znając erakod (mozna wyslac przypomnienie przy logowaniu), i zobaczyc historie polaczen i smsow. Tzn logujesz się na numer, na stronie masz wpisać erakod (prosisz o przypomnienie, ale musisz miec komorke przy sobie bo sms przychodzi od razu), jak wklikasz erakod to wysylaja smsa z haslem (tak jest u mnie, ale moja kumpela ma swoje stale haslo ustawione), i wpisujesz, wchodzisz w historie faktur i pobierasz bilingi. Ja bym nie jechała, tylko gnoja obudziła i wyrzuciła z domu, kazała spierdalać do niej.

A potem bym jeszcze czatowała pod szmaciska domem żeby jej chłopa uświadomić z jaką kurwą u boku sypia.

Gość malaem
Czytam od początku i wszystko to brzmi jak w jakimś filmie. Też bym pojechała do tej idiotki żeby jej w twarz napluć. A jego wywaliła z domu.

Gość kątem oka
co ty się przejmujesz czy mają dzieci???? to już zmartwienie kochanicy twojego gościa, ty ratuj swoje życie i troszcz się o siebie

Gość smartoonmatli
no ale dziolchy, kto jej teraz drzwi otworzy o tej porze? pocaluje klamke i tylko na wariatke wyjdzie, nie jedz tylko wyciagaj z wyra ch*jka i sie rozmow raz na zawsze

Gość kurde jak w brazylijskim
jedź i się nie zastanawiaj

Gość biznn
wiesz co ja w srodku nocy to obcej babie bym drzwi nie toworzyla wiec moze nawet nie dojsc do rozmowy nie wiem po oc chcesz to robisz bez sensu jak dla mnie wolalabym z facetem sie rozmowic dla mnie byloby to wazniejsze

Gość Arathron15
Pannica, podziel się informacją z jakiej dzielnicy pochodzi to szmacisko? :/ jeśli potrzebujesz pomocy - jestem gotowy jechać gdyby się rzucała ;)

Gość kątem oka
trzymam kciuki, śmigaj do wywłoki, tylko że mogą ci drzwi nie otworzyć, bo poźno

Gość shiga
napisz jej kolejnego smsa tym razem ze swojego numeru i od siebie ale nigdzie nie jedz, za pozno jest, laska moze byc furiatka a ten jej nie bedzie wiedzial co sie dzieje i moze jej bronic

Gość pfff sciema
prowokacja!!!!!!! kurwa ktora laska po dowiedzeniu sie, ze facet ja zdradza i dupczy na boku inna spokojnie by sie radzila na forum zamiast pojsc do drugiego pokoju i facetowi wyjebac? ona mu pozwala sobie smacznie spac buahah i sama jedzie? w srodku nocy do obcej baby buahah idiotka moze i to wygladalo wiarygodnie, ale teraz jest zbyt naiwne i drune.

Gość Arathron15
Przeciez to żadne dane ;) nie proszę o dokładny adres ;)

Gość kątem oka
shiga, swój numer podawać to chyba jeszcze gorzej, bo poźniej może nękać dziewczynę, może jej facet tak łatwo nie popuścic i może kochanicy nieźle się oberwać