Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannica spad zielonej budki

szmaciarz mnie zdradza - wlasnie to odkrylam

Polecane posty

Gość smartoonmatli
nie jedz dziewczyno, jeszcze ci wpieprza oboje

Gość brawa dla autorki
madra kobieta tak robi a nie wszystko w amoku autorko zrobilabym to samo , podziwiam Cie Twoj spokoj i opanowanie trzymam kciuki

Gość shiga
a najlepiej bedzie jak obudzisz swojego podsuniesz mu komore pod ryj i zapytasz sie dlaczego pawelek nazywa go madzia i woli go od swojego partnera

Gość kretyyynka
niech jej wpieprza niech ma za swoja durna baba widac jak go kochala haha idź mu przypierdol i wywal z lozka i tyle

nie rozumiem tej jego kochanki po co ma swojego kolesia i kochanka i cooo miala by zamiar tak do konca zycia miec 2 albo 3 ?????? co za ludzie nie czaje.... a kolesiowi malooo.... ??? ja tez sie staram z moim podbudowuje go... jeszcze madra wysylam go za granice do pracy... hahah teraz sobie zdaje z wszystkiego sprawe ze kolesie to cwele jak nic - no nie wszyscy....

Gość paulinuchaaaaa
Nie nie jest to naiwne.!!też bym tak postapiła...zniszczyła jej życie itp a nie tylko w morde i po wszystkim...Powodzenia autorko.!!!!!

Gość Arathron15
Dla mnie to też jest prowo :) prawdziwa autorka tematu dawno z niego wyszła odstraszona przez podszywy ;]

Gość podobaaa mi sie podjescie jej
cos czuje ze nie pojedzie ze w drodze zrozumie że to bez sensu wróci i wyrzuci osła z łóżka

Gość podobaaa mi sie podjescie jej
aarathon gdybyś na bierzaco czytał wiedzialbyś że to nie prowokacja , ten sam styl pisania słowa wogóle to da sie odróżnic ja odróżniam a czytalam z uwagą

Gość Arathron15
Fakt, ominałem kilka wpisów kiedy pojawiły się podszywy :) jednakże wydaje mi się to wszystko trochę za sztuczne, zbyt nakręcone ;) Takie moje zdanie :)

Gość kobieto!!!
na co ty czekasz toczysz jakies glupie wojny dochodzenia? wszystko jasne po tych smsach wyjeb go z lozka na ten jebany pysk... i dobrze hujowi przez okno z nim i jego rzeczami a jak jego dziwka ma faceta to niech spierdala do siebie!! dziewczyno nie masz pewnie 60 lat i trójki dzieci na glowie wiec na co kurwa czekasz? pokaz mu wyjeb mu w ryj kochankajest niczmu nie winna tylko ten jebniety cwel kretyn idiota chetnie bym takiemu kurwa jaja urwala....bo ci kurwa nie dowartosciowani tacy mali sa tacy juz!!! nikt ich nie docenia to szukaja sobie dupy na boku i leca na byle pretekst kurwa ;/ pojeby ja bym takiego wykastrowala! jaja mu urwij. na twoim miejscu dokladnie podeslzabym do niego wylala kubel wody na leb zaczela rzucac z niego ubraniami i dala bym mu z calej sily w ryja!!!!!!!!!!11

Gość kątem oka
autorko trzymam kciuki mam nadzieje ze to nie podszyw tak jak tu sugeruje arathron15

Gość kątem oka
do kobieto!!!! uważam że obydwoje są winni nie tylko gościu pannicy, bo tamta też jest w związku wiec obydwoje są nie fair

Kątem oka - poza tym kochanica sobie doskonale zdaje sprawę, że on kogoś ma. Za to bym nochal złamała.

14:16 [zgłoś do usunięcia] pannica spad zielonej budki wiec nawet nie wiem na czym stanelam a ja mam jedna zasade z powodu faceta nigdy z siebie debila nie zrobie tak pisała prawdziwa autorka, a podszyw nie ma honoru i jedzie w srodku nocy spotkac sie z jakas obca baba:D smieszne...

Gość kątem oka
do pupencja wiem ze ona wie o istnieniu dziewczyny wiec do czego zmierzasz???

Gość kobieto!!!
no dobra, ale pierw niech morde obije temu cwelowi bardzo sie wtopilam w ten temat i przezywam razem z nią wkurwiaja mnie tacy faceci, teraz spi w jej lozku a ona toczy wojny? szkod ami jej niech wypierdoli tego czlowieka za drzwi i wrzuci jego kluczyki do auta do kibla i spusci :) ja tak kiedys zrobilam :) i bardzooo mu bylo przykro , ale to nie przez zdrade tylko inny byl powod byla zima a on zapierdalal na autobus :)

Gość kątem oka
Sic Of It All nawet mnie tu nie denerwuj że to nie ona bo chcę wierzyć ze jednak są kobiety z jajami które tak postąpią jak ma zamiar pannica

Gość oj naiwniacy
Dla to to jest prowo od początku do konca. Nie twierdze, ze pod autorke ktos sie podszywa teraz. Uwzam, ze jest to prowokacja z zamyslem od poczatku do konca. Ludzie na kafeterie tak naprawde nie przychodza z zyciowymi problemami a jak takie sie pojawiaja to sa to prowokacje ja sama mam na swoim koncie miliony i nie kazda byla szokujaca by od razu mozna wyczaic ze to prowo byly tez inteligente prowokacje jakies historie ciagnace sie przez 30 zakladek.Wiem co mowie;) laska boki zrywa, ze tak sie wczuliscie prowo dzieki ostatnim wpisom jest widoczna jak na dloni. Ale mozecie wierzyc czemu by nie. Seriale tez ogladacie, przezywacie razem z aktorami ich zycie, kibicujecie, placzecie, wspolczujecie mimo, ze wiadomo, ze serial to tez takie prowo bo wymyslone przez scenarzystow. No to milej lekturki do podusi.

Gość kątem oka
pupencja oni obydwoje nie powinni robić takiego kur****wa swoim partnerom nie odpowiada ci partner to się z nim rozstajesz a nie kur**isz się na prawo i lewo

śledze temat odkad sie pojawił jest już pózno a rano trzeba wstać żegnam się jutro tu wejdę

Ja mówię, jego bym wykastrowała kopem w jajca, ją znokautowała z nadgarstka w nos ku górze, i tyle by mnie widzieli.

Gość łłokietka
a ja pieczen pieke wlasnie i powiem wam szczerze, ze doczekac sie nie moge co wymysli autorka za jakis czas,albo jutro:):D

Gość kobieto!!!
najlepiej zabrac kluczyki do auta i spuscic w kilblu:) ha ha i klocki i po aucie najlepiej zaprowadzic je na szrot i porobic zdjecia jak je fajnei kasuja i mu przyniesc polozyc rano razem z kawa kolo lozka z liscikiem - alez skarbie juz nie bedziesz miec problemu z klockami ani z autem:) bo go nie masz :*

ubralam sie w szybkim czasie mialam juz wyjsc i nagle oprzytomnialam i wrocilam obudzilam go i powiedzialam prosze wyjdz onale co sie dzieje - zaspany w kolko o co Ci chodzi na co ja mu powiedzialam ze wiem wszystko o ... pani x i niech przestanie bo jak powie jeszcze slowo dzownie do matki i bedzie wszystko slyszala a ptem zadzownie do jego matki a potem na policje ( wie ze moge to zrobic ) on znowu ale o co Ci chodzi ja moilam w kolko wyjdzi jutro porozmawiamy on nadal ze nie wiec wzielam telefon i mowie ze dzownie do matek jak nie wyjdzie iwiecie co powiedzial ze jak ochlone to porozmawiamy i wyszedl trwalo to okolo 20 min kuzwa lzej mi ciesze ze nie pojechalam zadzownie jutro poprostu do kolesia tej panienki i tyle - matko sorry ze nie skladnie ale cala sie trzese

Gość łłokietka
a skad masz telefon tej panienki?