Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannica spad zielonej budki

szmaciarz mnie zdradza - wlasnie to odkrylam

Polecane posty

Napisz mu żeby sobie darowal!! albo w ogole nie odpisuj najlepiej! kurde, co za palant! przezywam to razem z Toba! :o

Pannica- wiem, że Ci teraz ciężko ale nie poddawaj się, przejedziesz przez to wszyzstko bez Niego, odpuść Go sobie. To jakiś zasrany kręt. Faceci potrafią wciskać takie bajki, że my kobietki nawet jak mamy oczywiste dowody im ufamy;/

Napisz mu że się wsypał tym co mówił najpierw, że ona się odczepić nie chce. Jakby krył kumpla to by od razu tak powiedział a nie... W ogóle - faceci są tendencyjni. Ile się czyta że ktoś znalazł smsa/maila/wiadomość na fb/nk - ZAWSZE to samo wytłumaczenie - kumpel od niego pisał. Jasne, bo nie mógł sobie ząłożyć oosbnego konta, nie mógł kupić osobnej karty sim, tylko od niego, haha. Oni nas chyba za idiotki mają. Ale co najgorsze to się trafiają idiotki, które mając czarno na białym dowody zdrady, uwierzą w bajkę o kryciu kumpla. Dobrze że Ty pannico taka nie jesteś :)

Ile razy się czyta - na forach internetowych rzecz jasna, jak się dziewczyny radzą co robić.

pupencja,u mnie wyszlo bo ona sie wcala prawie z tym nie ukrywal,no moze na poczatku,ale i tak dlugo mu sie nie udalo,ale masz racje,gorzej jak by to trwalo kilkanascie lat,a takw sumie miesiac po slubie juz cos podejrzewalam,chociaz rozstanie bylo dopiero 4 lata po slubie,wiem ze troche dlugo i zal mi tego zmarnowanego czasu,ale przynajmniej teraz mam milosc o jakiej nawet wczesniej nie marzylam i wam wszystkim tez tego zycze dziewczyny !!!

Autorko współczuje:( niestety koledze nie masz co wierzyć - zawsze się za nim wstawi. Miałam prawie identyczną historię z ex, znalazłam esa, wypierał się, że to kolega od niego napisał itp. pierdoły, wieszać się chciał, zabić się chciał, płakał przede mną! że nic złego nie zrobił, że mnie kocha. Jego kolega dzownił do mnie, jak mu przykro, że przez niego takie rzeczy w naszym związku. Po kilku miesiącach wyszła cała prawda o nim, z jakim fiutem spędziłam prawie 5lat.

Gość kątem oka
pannico, ten Twój gość to jakiś dupek jeszcze kolegę wkręca, stwierdzam zresztą że kolega też idiota, że się da przecież nie ma pewności że do żony nie pobiegniesz daj całej trójce popalić! przede wszystkim zawiadom gościa tej puszczalskiej, ewentualnie tak jak Ci ktoś radził powiadom też żonę kolegi który to ma niby romans(choć to bym odpuściła) natomiast kochanicy i swojemu eks n ie daruj.Machnij na te 3 lata ręką widzisz że nie wart złamanego grosza

do gory podnosze-nie wiem czy to pytanie bylo do mnie,ale jezeli tak to ci odpowiem,on nie jest z tamta,bo to mezatka byla,po niej kolejna,tez nie sa razem,w sumie to z tego co wiem to sie z kims potyka,ale to juz calkowicie mnie nie obchodzi,a czy zalowal rozwodu ze mna,nie wiem nigdy go o to nie pytalam,bo ja nie zaluje rozwodu,ale znajac jego nawet jak by zalowal,nigdy by sie nie przyznal

Ja właśnie kiedyś czytałam o podobnej sytuacji, też że kolega, też się miała z kolegą i z kochanką spotkać - ale kolega wymiękł jak powiedziała że przyprowadzi jego kobietę. Przyjechał do tej dziewczyny i całą prawdę wyśpiewał, bo nie chciał aż tak kryć kumpla żeby swój związek rypać :)

co do krycia przez kolegow,to mojego kryla kolezanka z ktora chodzil do szkoly,jak cos to z nia rozmawial na tele czy pisal sms i to ona go poznala z ta zdzira,jak sie pozniej dowiedzialm,ale coz ze tak brzydko powiem..chuj im w dupe...

Gość dferwerw
odzywam sie po raz pierwszy. czytałam wszystko od poczatku i sledze od samego poczatku. mam nadzieje ze mu nie wierzysz, zdradził cie to pewnie. jelsi jednak się w tobie tli jakas nadzieja i chec wiary przeprowadz konfrontacje. ale nie z chłopakiem i kolega bo kolega moze byc wczesniej dogadany tylko z chłopakiem kolega i jego zona, a potem z ta panna i jej fcaetem i pokaz mu smsy. wiem ze jest ci ciezko. ja sama wielokrotnie podejrzewałam faceta o zdrady ale zawsze mi wmawiał ze mi sie wydawało, ze ktos tam jakies plotki przeciwko niemu mowic itp. nigdy go nie złapałam, zawsze to było cos usłyszanego, albo ze podejrzewałam. az... sama go złapałam i wszytsko jasne. krzyczałam, rzucałam w niego rzeczami, prosił, blagał przepraszal. nie wybaczaj kochana. nie ma co. dobrze ze masz dowody, jak bedzie ci lezej przeprowadz konfrontacje jak wyzej napisałam. ale nie wracaj. to dupek. jestes wspaniała i mam nadzieje ze sobie poradzisz. jakby co odzywaj sie na kafeteri. jakbys potrzebowała pogadac czy spotkac sie prywatnie mysle ze znajdziesz tez tu chetne daj tylko znac i trzymaj sie. jestes super.

Gość scalak to scalak
Facet jest spalony, bo niezależnie od tego, co tu jest prawdą, a co nie, kto zdradzał, a kto nie - JEST KŁAMCĄ. Znaczy - egzemplarz nie do użytku dla prawdziwej kobiety. I tyle.

Gość do dferwerw
w domu czy na baletach inną obracał? dalej z nim jesteś?

Gość vtybvgtybvgh
a ja mam takie pytanie.. ostatnio mój facet miał urodziny.. no i wiadomo komentarze na nk.. jeden komentarz o treści 'dziubek najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):)' -on twierdzi,że to jakaś stara znajoma.. ja mam podejrzenia,a nie mam jak tego sprawdzić.. hmm.. do dziś nie daje mi to spokoju..

Gość dferwerw
ale pytasz o podejrzenia czy to jak złapałam? podejrzenia to wszedzie na wyjazdach, wyjsciach, imprezach. my mimo 5 lat razem nigdy nie mieszkalismy razem bo on chciał miec swoja wolnosc i tak wyszło. a ja mieszkanie dopiero rok temu kupiłam a wczesniej mieszkałam w akademiku. jak złapałam. sam sie przyznał jak go w "sidła" złapałam i juz nie miał wyjscia. sperałam, dochodziłam, zebrałam dowody co do ostatniej pewnej zdrady i potem pprzedstawiłam.

Gość do dferwerw
nadal z nim jesteś? bo z tego co napisałaś to nie była jedna zdrada tyko wiele.

Gość KochanaMalowanaLala
debilne tlumaczenie, jesli nawet kryl kumpla, to po co sciemnial,ze idzie wymienic klocki ,a zajelo mu to 2 godziny ?? skoro to miala byc tylko przykrywka dla kumpla to po co ci sciemnil o tych klockach,bo es od tamtej to potwierdzil,ze taka bajka puszczona byla.

Gość kocham was wszyski9ch
oto streszczenie dziewczyna znalazła telefo z i smsa kochanie kocham twoją doopke to było do Pawła kolegi z pracy,okazało się że jest biseksualny i kręci jeszcze z gościem z warsztatu samochodowego i z piekarzem ze wsi obok no i autorka wyrzuciła go z domu a teraz poszła do przychodni zbadać czy czasem aidsa nie ma bo on tym chłopakom do doopki bez gumki wkładał:D

kochane na pewnio bede tutaj wracala co jakis czas i bede wspominala co u mnie nie zapomne o was , jestem wdzieczna wielu z Was ze bylyyscie ze mna wczoraj i jestescie nadal nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy , wirtualnie mi latwiej bylo to wszystko pisac dzieki jeszcze raz ja wiem jedno zadnemu juz tak nie zaufam , dostalkam kolejna wiadomosc na 3 strony ze on zrobi wszystko zeby sie wybieli nawet jak nie bede chciala z nim byc bo on nie wyjdzi enalajdaka bo jest bez winy , yhym jasne mysli ze trafil na frajerke Nie chce go znac nie bojcie sie nie dam sobie nic wmowic i do niego nie wroce a najlepsze jest to ze zaproponowal mi spotkanie on kochanica i kumpel , wiecie co chce udowodnic ze jest czysty a tak naprawde coraz bardziej sie pograza i w moich oczach sta sie dupkiem zwyklym dupkiem bo gdyby chociaz powiedzial nie wiem zgubilem sie nie wiem co mi do lba strzelilo co kolwiek pokalaby chociaz w calej swojej beznadziejnosc odrobine klasy a takto z kazdym kolejnym klamstwem staje sie coraz wiekszym ZALOSNYM PATAFIANEM LASKI GDZIE JA OCZY MIALAM!!!!!!!!! ZAKPIL Z MOJEGO ZYCIA I ZE MNIE !!

Gość ej, ej
nie zapomnij m faceta tamtej pi... zawiadomić, współczuję.

Gość fafkulec
ja jestem bardzo ciekawa co wymysli jak powiesz ze go widzialas jak od niej wychodzil... czemu oni sa takimi skurwielami? ja sama po prostu boje sie facetowi zaufac bo juz kiedys zostalam zdradzona. mam tylko nadzieje ze ci wszyscy zdrajcy beda kiedys tego mocno zalowac

pannica a moze daj mus ie wybielic ? moze twoje argumenty sa tworem twojej wyobrazni ? wierze ze jest ci ciezko , tez kiedys oskarzalam mojego faceta i kiedy przedstwaił mi cała sprawe okazalo sie ze moja wyobraznia oszalala ! odbudowania zaufania trwało bardzo dlugo ale teraz jak mysle co mogłabym zrobic to bije sie po głowie

Gość przeciez to prowokacja jest
najpierw piszesz, ze ten pawel, to kobieta bo dzwonilas do niej i pisalas z nia, a teraz piszesz, ze to jednak facet, kolega, a twoj eks mu tylko pomagal. :O -1/10

Gość przeciez to prowokacja jest
TZN numer zapisany jako pawel praca. 🖐️

licencja- nawet jesli mowi prawd ew co watpie to krylby kolege ktory zdradza czyli rozumiem ze pochwala to , wiec i on oewnego dni apoprosilby kolelege o krycue tacy sa faceci nie zaufam mu nigdy i nie pozwole sobie na upokozenie juz wystarczajaco zakpil ze mnie