Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannica spad zielonej budki

szmaciarz mnie zdradza - wlasnie to odkrylam

Polecane posty

Gość Przypomne tylko
panniica spod zielonej budki o widze ze sie rozkrecilo pod moja nieobecność fajnie sie bawicie moja historia ?? jak chcecie tak bardzo nzać prawde to pojechałam tam i co jeo nie było wrocil na chate ja zadalam pytanie co to za dziewczyna on zaczał ściemniąc więc go wyrzucilam z domu i koniec ale bawcie sie dalej ---------------------------------------------------------------------------------------spierdzielaj paniała ?

Gość autorko mysle jak inne
panniica spod zielonej budki Ty marny podszywie :D

Gość panniica spod zielonej budki
fajnie ze musze sie pod wlasny temta podszywac dopiero wrocilam od mamy musiałam z nia pogadać o tym wszystkim wracam a tu tyle wpisow patrze a tu moj nik zaczerniony ejj poważnie !!oddajcie moj temat !

Gość autorko mysle jak inne
to ja juz teraz nie wiem... kto mowi prawde:/

podziwiam autorkę, naprawde. gdybym ja byla w takiej sytuacji to juz dawno zalamana ryczalabym...

Gość panniica spod zielonej budki
kurwa a skad wiecie ze jestem podszyw a nie to coś co sie podawało za mnie ?? skad ta pewnosć co

Gość japikolemasakiera
panniica spod zielonej budki - wypierdalaj!!!!

Gość Mystrzynii
no to tak czy siak jesli jestes prawdziwa to stad wypierdalaj my sluchamy innej historii tamta nas bardziej interesuje i z tamta dziewczyna chcemy rozmawiac

Gość kreska1111111111111111
panniica spod zielonej budki twoj jedyny problem to taki ze ktos ci nick zaczernil, bo myslalam, ze zdrada chlopa? zalosny podszyw

Gość japikolemasakiera
po IP idiotko jedna

Gość shiga
jesli jestes prawdziwa autorka zglosc podszywy do moderatorow, oni beda wiedziec czyje posty sa prawdziwej autorki i wykasuja podszywy

Gość wygrzeb ze smietnika
Ostatnie wpisy pannicy na pomarańczowo to oryginał.Pisze tak samo jak na pierwszych stronach,nie uzywa duzych liter.Czarna pannica pisała inaczej.Porównajcie sobie.

Gość Mystrzynii
Podobno na naszą bohaterkę ten koleś nasłał dwóch murzynów którzy zapakowali ją kolejno w dupsko. Nie może teraz pisać bo cierpi.

Gość malaem
Hehe Mystrzyni ma racjexD ciekawość mnie zżera co dalej;(

Gość malaem
Wkurwiaja mnie juz ludzie ktorzy non stop sie podszywaja. Kur** dajcie sobie spokój! Tylko na nerwy działają ludziom.

Gość panniica spod zielonej budki.
nawet paniice przez dwa ii zaczernili juz hahahah dobra jaja se robilam bo czekam na autorke a takto przynajmniej czas szybciej zlecial co

Gość dksaldjkaldjkjkj
oni tam sobie bara-bara a wy kwoki czekacie na wiesci

Gość jolka jolkajolka159
Jestem ciekawa kto tu siedzi i dlaczego,do pracy nikt nie idzie.Mnie też temat wciągnął

Gość Mystrzynii
a co mnie obchodzi podszyw nie podszyw. Teraz bedzie sie tu jakas rzucala bylo stad nie zwiewac i skutecznie podtrzymywac temat, a teraz daj se siana, bo i tak lepszej historii nie wymyslisz jestes nudna jak z flaki z olejem. A jesli chodzi o czarna pannice z zielonej budki to napisz jak to sie skonczylo. Daj mu w twarz najlepiej. (ps. jesli to prawdziwa historia to szczerze wspolczuje naprawde nie zeby bylo ze czytam tylko po to zeby sobie humor poprawic, ale tak czy siak wciagnelas mnie jak malo kto swoja historia)