Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mystery_

Dziewice na Kafeterii - są tu takie?

Polecane posty

Gość nononononoooooooooo
różyczka35 nonono----------pomóc Ci wstac? nie, poradze sobie, najgrsze są własnie takie świętojebliwe dziewoje, które mysla ze wszystkie rozumy pozjadały i strugaja głupa jak zapytasz o konkrety :O

Teraz to chyba za poźno, żeby sie bawić w zwiazki. 35lat i rozdziewiczenie? To niezbyt często spotykane.

Gość mam 32 lata i jestem prawiczki
em po kontach wale konia

różyczka35-Z twojej wypowiedzi wynika że nigdy sie nie masturbowałaś.Nie wiesz co to orgazm i co to podniecenie w wieku 35 lat.Nie masz seksualności,żadnych fanatazi seksualnych,nadal uważasz że to normalne u 35 letniej osoby?

Gość Ty jesteś dziewica?
Różyczka35

Gość nononononoooooooooo
offerma nic w tym dziwnego pytać dziewicę czy sie sama zaspokaja no oczywiscie , ze nie chodzi mi o jej odpowiedz :P

''faceci, śmiejecie się z dziewic a jak chcecie się ożenić to najlepiej żeby waszą wybranką była dziewica--> jak to jest?'' Wszystko zależy od wieku. Jeżeli laska ma 18 lat i wciąż jest dziewicą to znaczy, że na 100% jest uwsteczniona w rozwoju lub chora psychicznie.

różyczka35-Nie uważam że to źle że jesteś dziewicą,tylko jak nie masz żadnych zboczonych myśli,fantazji i nie czujesz potrzeby masturbacji to dla mnie naprawdę dziwne.Myślisz że jak będziesz mieć faceta to nagle twoja seksualność sama się odezwie i będziesz miała ochotę uprawiać sex?

"bycie dziewicą to według Ciebie wstyd?" A pozostałe marzenia już spełniłaś? :D

Gość nononononoooooooooo
różyczka35 nonono---------gratuluje Ci kultury i szacunku do osób ,które myślą inaczej niż Ty. a co Ty wiesz na temat tego co ja mysle :O? offerma zadaje Ci proste pytanie a Ty sie krygujesz i kazdemu tonem nie znoszącym sprzeciwu zarzucasz brak zrozumienia z pozycji " ja wiem i tak lepiej ":O

Gość pastelowy kot
R35 widzę, że temat się rozwinął...No zawsze indywidualiści maja pod górę...Ale nieraz sami źle interpretują posty lub rzeczywistość

nonono-nikogo tu nie skrytykowałam za poglądy.Wypowiedziałam tylko swoje zdanie. To inni próbują zrobic ze mnie dziwoląga co ma dwie głowy i dodatkowo garb.

A tak właściwie to planujecie coś zmienić, czy raczej chcecie dociągnąć z dziewictwem do śmierci?

Dociągną do końca bo się szanują nie jak te szmaty co się żenią i dzieci maja :D

pastelowy kocie-jestem człowiekiem i mogę sie mylic w tym co mówię,ale nikogo nie krytykuję i nie obrażam ,że ma innie zdanie niż moje.

Nie chcę ,żeby Was bolała głowa ,więc żegnam.Zyczę ,abyście na swej drodze nigdy nie spotkali kobiety z takimi poglądami jak ja.

Gość no nie xos takioe
👄

Gość Mari_55
różyczka35 - jak na moje oko to trochę przynudzasz, po prostu, niby młoda kobieta, 35 lat a teksty jak moja babcia :D

Gość Mari_55
Wiem, nie ma nic do Ciebie ani do Twojego dziewictwa, ale stwierdzam fakt, wydajesz się strasznie poważna, za bardzo jak na swój wiek, nie obraź się :D

Gość Mari_55
Tolerancja to jest coś takiego że wsyztskie kobiety obciągają fiuta, sa dymane w cipke a ty dalej jesteś dziewicą. Skoro tyle lat wytrzymałaś bez seksu to na cholere ci facet?

Gdyby tu pisała dziewczyna 20-letnia ,że miała 10 facetów-to była by świetna,a ja w swoim wieku zadnego,więc jestem nudna.Ok .mogę byc nudna ,ale przynajmniej sie szanuje.

Gdyby tu pisała dziewczyna 20-letnia ,że miała 10 facetów, to by jej napisali, ze jest dziwką.

Gość Mari_55
To wyżej to podszyw ;D ja też dziewica, ale się nie powtarzam się nie przynudzam aż tak bardzo ;) nikt nie napisałby, że dziewczyna 20 lat co miała wieeelu facetów jest w porządku ;)