Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mystery_

Dziewice na Kafeterii - są tu takie?

Polecane posty

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
Specjalnie dla miłośników dziewic znalazłem poradnik rozdziewiczania :D. http://www.agnieszka.com.pl/pierwszy_stosunek.htm Komuś chce się w to bawić? Zamiast leczyć kompleksy małego członka to lepiej znaleźć sobie fajną dziewczynę. A że fajne zwykle kogoś miały, co z tego? :P

Różyczka, mam pytanie do Ciebie: piszesz że nie masz popędu, ale czy to jest kwestia tego, że już Ci przeszło, czy nigdy nie miałaś?

Pewnie z ciekawości jak wyglądacie. Albo je zbiera. Ludzie lubią zbierać różne rzeczy: znaczki, monety, nagie fotki kafetarianek, pocztówki.

Bagno Enfant Terrible-Zależy o czym myślisz lepiej nie pytaj o czym ja myśle :classic_cool: nic nikomu nie wysyłam :D korjonos takie nałogowe zbieractwo , mowisz?:P

maria izabela de la krata-Jak to nie,powiedziałaś że jak wrócisz z pracy to mi wyślesz.Ale wiedziałem że mi nie wyślesz,bo takie są kobiety:( Najpierw coś obiecują a potem nie dotrzymują słowa:(

No właśnie. A potem moze układać je w serie np znaczki według kraju, puszki według firmy, czy kafetarianki według wielkości tzytzków :classic_cool:

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
Tu co drugi prawiczek zbiera foty :O "tykac samych chamskich facetów " może potomkowie Sema albo Jafeta byli by lepsi ;)

Różyczka35 masz jeszcze linie papilarne na palcach? Czy już całkiem je starłaś?

Mystery, prawiczkowi nie przystoi przeklinać. Więc nie klnij chłopczyku na przyszłość.

Gość Mystery_______ chce
WYCHCZYĆ TU ŁADNĄ DZIEWICE BO SIĘ BOI DOŚWIADCZONYCH JAKO STARY PRAWICZEK NIEUDACZNIK

Mystery_ ja juz stad idę,wiec niech sobie pisza co chcą.Nie będę tego czytac.Mam nauczkę na przyszłośc ,aby sie nigdy do tego nie przyznawac.