Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkosia

czy można być szczęśliwym bez seksu?

Polecane posty

Gość olkosia
prawie 10 lat razem, po tym jak się dowiedziałam od razu się wyprowadziłam, pół roku się męczyłam, próbowałam to ratować, ale nie mogłam... ta myśl o nich nie dawała mi spokoju

Gość olkosia
chciał, ale ja nie mogłabym z nim żyć .. robiło mi się niedobrze na samą myśl o jakimkolwiek zbliżeniu

Gość olkosia
ta..prawda jest taka że ciągle go kocham... ale zarazem nienawidzę, a związku chyba nie chcę z zupełnie innych powodów, może tamtej zazdroszczę? tylko czego?

Jeśli to, co piszesz w pierwszym poście jest prawdą, odnośnie Twojej urody, to tym bardziej nie rozumiem Twojego byłego. Głupi musiał być, oj głupi... no, ale najwidoczniej go dopadł kryzys wieku średniego ;-)

Gość olkosia
facet po 30tce i wiek średni? i starsza kochanka? nie wiem dlaczego to zrobił.. sam nie potrafił wytłumaczyć..albo nie chciał ..

przecież mozesz sobie znaleźć faceta którego pokochasz i weźmiesz z nim ślub. Będziesz mieć nowe wspaniałe życie i nie wrato wracać do tego co było dziewczyno. Trzeba się wziąść w garść tylko. Wiesz ilu fajnych samotnych facetów jest w twojej miejscowości....wystarczy poszukać. Tylko nie daj się takim jak ja :p

A dlaczego wbrew temu, co się mówi, że kobiety wolą starszych facetów, Wy - 36-ścio latki szukacie młodszych? Jak to w końcu jest?

Gość raczek1
matkoooo jakaś ty skomplikowana :D obym nigdy na tak zawiłą kobietę nie trafił :D

Gość olkosia
bierz mnie, wiesz dlaczego? bo cały czas mam uraz po tamtej niańce, że ona miała mojego męża który był od niej młodszy i to przez dłuższy czas, nie wiem odbiło mi trochę

Gość olkosia
wiadomo że młodszy sprzęt lepszy :P chociaż starszego nie miałam, ale wolę takich 30paro

Olkosia, ale nie tylko o Twój przypadek chodzi. Mam profil na Sympatii i widzę, jakie kobiety się mną interesują. Młodszych policzysz na palcach lewej ręki... bez kciuka ;-)

Gość raczek1
proponuję psychologa , bo facet zniszczył ci ewidentnie psyche 🖐️

Gość olkosia
bierz mnie, a po co kobiecie starszy? może jak się kocha nad życie, ale na kochanka tylko taki

no nie zawsze młodszy lepszy bo młody jak dorwie taką 36 i w dodatku ładną to włoży ze 2 razy i koniec a tam potrzeba jebaki z prawdziwego zdarzenia

Gość olkosia
bez przesady, 30latek dałby radę :) tak myślę :P kto powiedział żer na jednym razie trzeba kończyć , ja bym mogła pół nocy..

Raczek, normalność dziś jest nuuuuudna ;-) Olkosia, czyli mam rozumieć, że te starsze, zainteresowane ma osobą kobiety, szukają podobnych wrażeń? :P

olkosia wtrace tylko słówko i mykam lulu do poduchy ja jestem zupełnie innego zdania niz Ty,mowisz że tylko z młodszym na kochanka a ja Tobie powiem,ze czasem lepszy jest taki własnie starszy...który wie co i jak,którego kobiety nauczyły przez lata czegoś ,co sprawi ,ze ta obecna poczuje sie na tyle zaspokojona ,ze nawet nie spojrzy na młodszego kwestia gustu,upodobań,oczekiwań... moja kolezanka jest ze starszym mezczyzną,grubo po czterdziestce,sama ma ponad trzydzieche,potrafią isc na zakupy i zahaczyc razem o przymierzalnię wprowadzając innych w stan kompletnej konsternacji...dopiero z nim dowiedziała sie co to orgazm,czułość,nasycenie ja wybrałabym starszego...uroda,żywiołowosc to nie wszystko...🌻

Gość dobre dobre dobre
przyznaj sie ty nie szukasz seksu tylko meza

Gość olkosia
nie wiem, trudno mi powiedzieć , ale tak myślę.. zresztą gdybym miała szukać kogoś na stałe to chyba nie starszego od siebie , jakoś tak weselej, lubię młodość na starość przyjdzie czas ;)

Gość olkosia
dobre dobre- nie szukam! chcę czegoś innego, już tłumaczyłam.. co prawda nie jestem pewna dlaczego, ale tak

kurde tak czytam to co piszesz i wydaje mi się że jesteś dobrą wartościową kobietą tylko trochę zagubioną .podoba mi sie to

Diabollica, tak się tylko składa, że starszemu bliżej do awarii i odmowy posłuszeństwa oprzyrządowania :P

Gość olkosia
Zegna, a mi coraz mniej.. .

bo mnie nie znasz i dlatgo.Nie truje ci dupy już uciekam ciaooo

hehehe ee tam gadasz :P:P:P:P:P:P czyli Twoim zdaniem kazdy młody wie co to gra wstępna,łechtaczka i orgazm nieudawany?? wie jak wie ale czy umie to wykorzystać? wiedzę znaczy :P:P:)