Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkosia

czy można być szczęśliwym bez seksu?

Polecane posty

Gość olkosia
jeśli nie spróbuję to nie będę wiedzieć, możliwe że sobie ubzdurałam że to właśnie tego chcę ,ale teraz tak mi się wydaję że chciałabym być taką 'zimną kochanką'

Gość kot13
nie wierz autorko , że takie bywają. A już na pewno nie są takimi samotne kobiety z dzieckiem.,.

Gość olkosia
kot możesz rozwinąć tę myśl?

Gość kot13
a co tu rozwijać- samotna kobieta z dzieckiem nie jest w stanie być zimną kochanką- seks z mężczyzną będzie ją wiązał z nim.Ale niekoniecznie jego z nia.

Gość olkosia
tak myślisz? ale dlaczego? dlatego że samotnie wychowuję dziecko i byłam zdradzona?

Gość kot13
dlatego, że potrzebujesz rozpaczliwie miłości i akceptacji a zdrada spowodowała brak wiary w to, że możesz być kochana. I te dwie niby wykluczające się kwestie stwarzają duże niebezpieczenstwo skrzywdzenia Ciebie .Moim zdaniem oczywiście.

Gość olkosia
też mi się tak wydaje ,ale chciałabym spróbować i to tylko przez tamtych, to oni mi tak zranili psychikę, pokazali że tak też można być szczęśliwym.. idę sobie teraz przygrzać parówki i spróbuję się cieszyć z tego że mam parówki i mogę je zapić martini ;) tak jak jarek mi kazał🖐️ kot nie idź sobie jeszcze bo sensownie piszesz

Gość olkosia
Jurek nie Jarek, przepraszam ;)

Gość kot13
siedze już tu cały dzien ale tylko dlatego, że spędzam nowy rok w łóżku:-)

Gość kot13
to ja ide po sałatkę jarzynowa;-)

Gość gertrud28
kot lepiej powiedz olkosi że jesteś pasztetem i stąd twoje podejście

Gość kot13
bo jem sałatkę?;-) jestem strasznym pasztetem i mam tylko jeden ząb:-) czy to Cię gertrud satysfakcjonuje?;-)

Gość fneofneofnewongfqwogne
się temat przędzie, jednym słowem :) kot, zdrówka :)

omader.... ale macie Menu świąteczne:D pasztet, parówki i sałatka ....;) ja przed chwilą skonsumowałam flaki :D w sumie, to nie wiem, co gorsze :D

Gość kot13
a ja nie choruje tylko leniuchuje:-) ale dzięki:-)

Gość cfvc gfv bghb
jasne, ze można, zwierzętami nie jesteśmy, jeśli rozum nam mówi, że mozemy się obejść bez seksu, i czujemy że niepotrzebujemy go - to tak możemy być szczęśliwi, wszystko zależy od podejścia

Gość olkosia
parówki wstawione, księżniczka też sobie zażyczyła chociaż wolałabym żeby tak późno nie jadła i takiego świństwa cały dzień w łóżku leniuchujesz? nieźle mnie by szlag chyba trafił :D wiecie co tak się zastanawiam gdzie te moje wartości się podziały.... kiedyś ubolewałam nad tym że jestem samotna , nie mam się do kogo ubrać ,w pracy służbowy kubraczek , w domu dres... a teraz mi przeszło i ubolewam nad czym innym

Gość kot13
jest tyle fajnych rzeczy w życiu które mozesz zrobić:-) zaplanuj na wakacje jakąś wyprawę np:-) A może jak ja zacznij latać?

Gość olkosia
latać? kiedyś marzyłam żeby być pilotem, to uczucie jak wzbijasz taką maszynę w górę... skok ze spadochronem mam już za sobą , polecam wszystkim , coś niesamowitego, a teraz nie wiem czy przyniósł by mi tyle radości.. o wakacjach też mówiłam już , że sama w łóżku bym się męczyła i byłyby bez sensu tak jak poprzednie, ale to się musi zmienić , inaczej zgłupieję.. kot , a ty jakbyś się czuła w roli takiej kochanki? nie odpowiadałoby ci pewnie? jak zwykle za dużo keczupu nalałam...

Gość olkosia
o.. ty latasz?

Gość kot13
możesz zrobić kurs szybowcowy wiosną :-) Kosztuje ok 3 tysięcy. Poznasz tam wielu fajnych ludzi. I żeby było jasne- nie jestem nikim swiętym- zapewniam że nic co ludzkie, nie jest mi obce- żeby pisac to co pisze musze być w temacie .

Gość olkosia
hmm ciekawe, zastanowię się, chciałam też zrobić prawo jazdy na motor , od zawsze mi się marzyła jakaś szybka maszyna, ale a tu małe dziecko, a mąż nie pozwala, bo się zabiję.. mam nadzieję że chociaż po części mi to zapełni te braki.. ciekawe czy bym się sprawdziła w takim układzie

Gość gertrud28
kot13 nie wmawiaj jej głupot , widzisz że co drugi temat jest o kochankach, braku seksu, jeśli dałby się być bez tego szczęśliwym to by nie było kochanków, a z kochankami nie chodzi o uczucia tylko dobry seks, swoją drogą ile masz lat?

Gość kot13
motor to nie dla mnie ale latanie jest wyjątkowe. Jeśli skakałaś ze spoadochronem wiesz, że jest to adrenalina. W szybowcach jest adrenalina innego rodzaju, poza tym będziesz musiała przyzwyczaić się do tego, że na lotnisku aeroklubowym czas ma inny wymiar.Można odlaleźć tam spokój:-)

Gość kot13
skoro mam 1 ząb to gdzieś ok 70tki gertrud:-) seks jest ważny ale nie o to chodzi by nad nami panował czyż nie?

Gość olkosia
ja sobie wyobrażam tych wszystkich ludzi to nie chodzi mi o samo to że wsadzi gdzie powinien, tylko o całą oprawę , taką namiętność , pożądanie ,pocałunki, ale pewnie większość kochanek myśli tak samo? nie wierzę że są takie bezuczuciowe.. z szybowaniem, porządnie się zastanowię ,lubię adrenalinę ;)

"Można odlaleźć tam spokój ..." można nawet powiedzieć,że .... wieczny jak się spadochron nie otworzy;) Kot, nie wciągaj ją, bo się jeszcze dziewczyna napali... a wcale nie jest łatwo ukończyć taki kurs i niestety sama chęć poczucia adrenaliny nie wystarczy do ukończenia:) poza tym, zawsze może polecieć jako pasażer i niech wybierze jakiegoś nerwowego pilota, to adrenalina zapewniona;) a przy okazji, może ten pilot okaże się jakimś fajnym kochankiem z fantazją ;)

Gość olkosia
a przy okazji, może ten pilot okaże się jakimś fajnym kochankiem z fantazją nie głupi pomysł ;)

Gość kot13
wyobrażenia o kochankowaniu...:) na początku we wszystkim jest namiętność która prędzej czy później staje się nudą,męką i powoduje u jednej ze stron( zawsze tylko u jednej!)chęc wyrwania się z relacji.Jesli porzucisz- kochanek może chcieć się zemścić i uprzykrzyć Ci życie. Jesli zostaniesz porzucona- będzie jeszcze gorzej niż jest teraz- brak pozostanie. Myślę autorko, że nie dasz rady być zimną kochanką- to wyklucza namiętnośc.Z mężczyznami jest zupełnie inaczej- nie przywiązują się tak łatwo także uważaj. Na lotnisku znajdziesz wielu fajnych facetów - zadbaj jednak, by pozostali tylko kolegami .

"Na lotnisku znajdziesz wielu fajnych facetów - zadbaj jednak, by pozostali tylko kolegami " kot, ale ona chce głównie po to tam pójść, żeby spotkać zajefajnego kochanka, no to jak ma ich zaszufladkować jako kolegów?:D