Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bagno

Czy po straceniu prawictwa moje myślenie i życie się się zmieni?

Polecane posty

Czemu to wszystko tak skomplikowane.Kobiety nie mają problemu żeby mieć seks.

No jakby tak do mnie zagadał to by w pysk dostał i to nie z otwartej dłoni

Boratka-Bo miłości nie ma,nie można mieć czegoś czego tak naprawdę nie ma.Miłość to popęd seksualny,podobanie się i przyjaźń.To wszystko tworzy tzw miłość .Ale zazwyczaj ta przyjaźń szybko się kończy,lub ją wcale nie ma.Więc kobiety szukają czegoś,czego nie ma.A kobiety kochają inaczej,tak samo jak inaczej kochają faceci z tego względu że ich seksualność jest całkiem inna.

Gość co to ?
offerma "mnie takie teksty nie biora" a takie:"bzykasz się czy trzeba z tobą chodzić" cię biorą? och offerma , nic dziwnego ze wciąz jestes prawikiem :O

Dokładnie to jest miłość plus jeszcze parę innych składników. I wierz mi, że istnieje. Ale to nie to co jest na początku tylko to co się dzieje później. Ludzie często się mylą i równie często nie potrafią tego zobaczyć

dobre korjonos, możesz działać :D ewentualnie mógłbyś wzbogacić repertuar zwrotem "kierowniczko, kopsnij szluga na warę" :o

napewno twoja ciekawość sie zaspokoi, myslenie może też sie zmienić możesz np stwierdzić że seks jest przereklamowany i wizyta u prostytutki Ci wystarczy raz na jakiś czas:P i nie bd klepał że jesteś prawiczkiem :D a czy życie sie zmieni to wątpliwe, po pierwszym seksie nie powiedziane że nabierzesz większej pewności siebie

A ja tam w ogóle nie umiem zagadać:( A nawet jak już kolega zagada jakieś laski i są chętne do rozmowy,to ja zawsze milczę:(.A po za tym magiczne słowo żeby spytać o numer telefonu nigdy by mi nie przeszło przez usta:( A już jak bym go dostał to i tak bym nie miał odwagi zadzwonić.:(Więc wolę net,bo jakoś tylko na nim umiem podrywać dziewczyny i ewentualnie się z nimi umówić,co mi przychodzi i tak z trudem.Więc kobiety nie są dla mnie,bo jak się mam stresować i mieć nerwy to sobie daruję.Wolę dziwki,mimo że też mnie stres zżera,ale przynajmniej wiem że za ten stres dostanę nagrodę:D

to schowasz do kieszeni :D Bagno to typowy człowiek naszych czasów ;) w necie każdy jest bardziej pewny siebie, ale to droga donikąd - w realu nic nie jest tak lekkie, łatwe i przyjemne, paradoksalnie im dłużej szukasz kontaktu i im więcej wirtualnych ludzi poznajesz, tym bardziej jesteś samotny, czasami nawet tego nie dostrzegając

To zafunduj sobie dziweczkę. Ja tam nie widzę przeciwwskazań. Tylko guma i nie tirówka jakaś

Może postaw sobie za cel stracenie prawictwa jeszcze w 2010 roku. Zostało bardzo mało czasu i to moze być skuteczny bodziec do działania.

NB-Możliwe że masz rację,ale człowiek zawsze idzie na łatwiznę a tak jest łatwiej,przynajmniej dla mnie.Ale ty i tak mnie nie zrozumiesz bo jesteś kobietą i to piękną,więc wiadomo że ty podrywać nie musiałaś,tylko to ciebie faceci masowo podrywają.Więc 29 letnia mężatka ,nie jest w stanie zrozumieć 26 letniego prawiczka.

Albo przejdź sie w sylwetra po mieście, może będzie jakaś dziewczyna pijana i nieprzytomna w zaspie leżała. Po kryjomu ją do domu zabierzesz i sobie poużywasz.

korjonos-Ja się muszę przygotować i jeszcze wszystko przemyśleć.Po za tym teraz nie ma ogłoszeń z pobliskiego miasteczka.Pewnie dziwki mają jakaś zabawę sylwestrową,i znów ogłoszenia będą po nowym roku.A po za tym w moim mieście to w burdelu trzeba zapłacić 250 zł a w prywatnym mieszkaniu da się ładną i młodą za 150 zł.Wiec trzeba trochę poczekać.A po za tym ja chce też stosunkowo ładną i młodą,w końcu to mój pierwszy raz

only.me.no.one.else-Dlatego pisałem że wolę jakieś napalone rozwódki albo inne damy,którym brakuje seksu i mają fantazję o prawiczku.Tylko gdzie takie znaleźć?

Darmowy seks bez zobowiązań? Brzmi zachęcająco. To ja też poproszę, jeśli można.

Gdybym kogoś nie miała i nie była zakochana to przemyślałabym pomysł posiadania paru facetów do sexu

No właśnie,tylko że pobyt jest duży a podaż mała.Jak są takie chętne i się ogłoszą w necie to są zasypane wiadomościami.Zobaczcie jak wygląda sex fotka.Przecież każdy by wolał iść do mężatki niż na dziwki.A jakoś dziwki nie bankrutują i mają branie,a i ilość jest dość duża. only.me.no.one.else-Skąd jesteś?

only.me.no.one.else-Zależy które fotki,na niektórych to tak;) Mimo że na sex fotce jest tego pełno,to ja lubię dziewczyny z kafe.Chyba jakieś zboczenie;)

only.me.no.one.else-Szkoda bo za bardziej na zachód niż na wschód.A ile masz latek?