Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bagno

Czy po straceniu prawictwa moje myślenie i życie się się zmieni?

Polecane posty

A jak jakąś nie poznam to każe się jej rozebrać i już będę znał jej nick:-P

Zawsze to jakaś forma doswiadczenia. A jak wiadomo - kobiety lubią doświadczonych.

Gość Zuzanna Ameliaa
Korjonos - pomysl chwile.... A jaki jest Twoj najlepszy tekst na podrywanie?

Nie mam tekstu, bo nigdy nie podrywałem. Ale myslę, że w mojej sytuacji odpowiednie byłoby już wspomniane "pożyczysz mi pięć zeta?"

only.me.no.one.else-Nie wiem ile w tym prawdy co mówisz.Ale nie mal jestem pewny że znam cię z sex fotki,miałaś też chyba rozbierane zdjęcia.Być może że jakiś twój były je wstawił,ale głowę dam ze spotkałem cię na sex fotce.Albo jakaś "życzyliwa" koleżanka dała twoją fotkę i swoje nagie zdjęcia już bez twarzy,bo nie które się tak mszczą na koleżankach,bo takie są kobiety.Najpierw da twoją fotkę twarzy a później swoje nagie fotki bez twarzy że niby twoje.Albo twój były chłopak chciał się zemścić na tobie i wstawił twoje fotki.Albo po prostu.......a nie ważne:-P:-P Ale bym cię zchrupał:)

Gość Zuzanna Ameliaa
Bagno - masz na pewno najwieksza kolekcje zdjec kobiet. Jak je szeregujesz? Wg koloru wlosow, tuszy, usmiechu , wielkosci biustu czy czego jeszcze?

Ja mam lepszy tekst na podryw.Idziesz do sklepu kupujesz jabola,podchodzisz do dziewczyny z tekstem: "Napijesz się z mną wina,co dobrą moc trzyma":D:D:D

Zuzanna Ameliaa-Ja kolekcjonuje tylko fotki kobiet z kafe.Ale mam dobra pamięć i znam parę osób z sexfotki

Gość Zuzanna Ameliaa
Juz to kiedys opisywalam: Znam takiego jednego co podrywal na numer telefonu. Twierdzil ze zapamieta bez zapisywania jak mu dziewczyna poda numer /wczesniej oczywiscie wycwiczyl sobie technike/ , dziewczyna na ogol podawala , w koncu ciekawosc to cecha zwiazana z plcia... wtedy dzwonil do niej po jakims czasie i umawial sie na randke.

only.me.no.one.else-Szkoda że twojego ciała nie mogę zobaczyć.Ale pomarzyć można.Szkoda że nie miałaś fotek na sez fotce.Mimo że cię tam na 90% widziałem.A może się po prostu wstydzisz?Ja i tak jestem z innego województwa,więc wstydzić się nie musisz

only.me.no.one.else-Czyli rozumiem że jesteś dziewicą?I żaden chłopak jeszcze cię nago nie widział?

only.me.no.one.else-czyli jesteś BI?Zobacz na zbiorniku,ile ludzi szuka kobiety do trójkąta.Czemu nie spróbujesz?Na sex fotce to samo.A teraz jesteś sama czy masz kogoś?

Gość Zuzanna Ameliaa
Bagno - ile masz juz tych fotek

Zuzanna Ameliaa-Zależy jakich,czy rozbieranych czy też nie;)

Gość Zuzanna Ameliaa
Takich i takich

only.me.no.one.else-Czyli jednak jesteś BI,bo mnie odrzuca na samą myśl że mógł bym zrobić cokolwiek z facetem,fuj.To samo nie kreci mnie sex lesbijek,ale mnie też nie odrzuca i mógł bym na takie coś patrzeć.Natomiast na sex facetów to nie mógł bym patrzeć,fuj. A jak by się jakaś na kafe znalazła to poszła byś na całość w skałdzie 2k+1M?Może jak bym znalazł to się przejadę do małopolski

Zuzanna Ameliaa-Troszkę tego mam.Chętnie powiększę swoją kolekcję jak będziesz taka miła i dobra:)

only.me.no.one.else=Po za tym nie napisałaś czy masz faceta

Gość Bagno = poradnik jak
rwać na kafe na prawiczka desperata. żal.ru

Gość piątek 13
mnie też to ciekawi czy coś zmieni. ponoć nie wymyśla się własnych problemów. ja ostatnio mam problemy ze sobą, głównie wymyślone na siłę.

Gość Zuzanna Ameliaa
Bagno ja nie wysylam swoich fot. I bez tego lata tu za mna jakis zbok co sie podszywa. Nie wiem jak czesto wali konia pod moje posty ale mam wrazenie ze za kazdym razem jak widzi moj nick.

only.me.no.one.else-Jako kobieta to powinnaś nie patrzeć na wygląd tylko na wnętrze;).Trochę strach wysyłać dziewczyną na kafe,bo kiedyś to za dużo tych fotek wysyłałem i jak ktoś stawia fotkę to zawsze mam strach że to moje zdjęcia.A na kafe by mnie zdołowali.A po za tym nadal nie wiem skąd cię znam,a znam cię na pewno.

Boję się że pewnego dnia wyjdę na kafe a tam moje fotki.Wtedy to tylko załadować broń,włożyć do ust i pociągnąć za spust.Dobra wyślę ci, końcu i tak będę musiał kiedyś umrzeć.Tylko cholera,nie umiem się przypomnieć skąd cię znam,a znam cię na pewno.Boję się że jak ci wyślę to mi powiesz skąd mnie znasz. ale dobra ,wysyłam ok,poszło

only.me.no.one.else-Dzięki,tylko co z tego.Jak facet jest nieśmiały to ma przewalone,i ani wzrost nie pomoże,ani nic innego.To przekleństwo dla faceta

only.me.no.one.else-Jakoś cię poderwał.A to nie lada wyczyn dla nieśmiałego faceta poderwać taka laskę jak ty.Po za tym na pewnie nie jesteś jego pierwszą dziewczyną.Ni na pewni nie ma więcej niż 26 lat