Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bagno

Czy po straceniu prawictwa moje myślenie i życie się się zmieni?

Polecane posty

korjonos :D nmie byłam nigdzie na wakacjach ale mam sweet focie z ogrodu :classic_cool: :p

Zuzanna Ameliaa-Ale co mi po tym komplemencie skoro nie wiem kto mi go prawi?Może to być jakis pedał albo babacia na emeryturze,więc warto by chyba wiedzieć kto mi ten komplement prawi. Kojros-Ja nie ma zaburzenia samooceny,ja tylko mam chorobliwą nieśmiałość do kobiet i tu jest mój problem.ja sobie pomyślę że musiał bym zagadać,a potem musiał bym jakoś spytac się ją czy chce ze mną być,a potem z nią chodzić i takie tam,to na samą myśl to już z góry rezygnuję i wolę nie podrywać dziewczyn,tym bardziej że pewnie trafił bym albo na zajętą,albo nie był bym w jej guście:-(

A gdzie ta fotka jest?Bo mam chyba stan przedzawałowy na tą wiadomość:-o

Gość Zuzanna Ameliaa
Bagno - co najgorszego mogloby sie stac gdybys jednak zagadl?

Enfant Terrible-A skąd ja mogę wiedzieć kim ty jesteś?Możesz być kim zechcesz,tym bardziej że moja podejrzenia wzrosły po tym jak mi fotki nie chciałaś wysłać

Bagno pomysl logicznie, mogłabym byc rzeczywiscie jakim 50 letnim pedałem i posłuzyc sie zdjeciem jakiejkolwiek dziewczyny znalozionym w internecie... wtedy byłbys pewny ze jestem np. slicza blondynka ?

hortensje, celmatisy, azalie, rododendrony, wisterie :) ale w ogrodzie mam najwięcej iglaków mimo wszysto :p wygoda :D a w domu storczyki w każdej ilości ;) fascynujący temat, jestem zgredem :p

Zuzanna Ameliaa-Mógł bym się skompromitować,nie raz już to robiłem,na szczęście po pijaku to było.Dlatego teraz już nie chodzę po klubach.A po za tym na tym trzeba się znać.Jak widzę jak faceci bajeruja laski i z jaką łatwościa im w głowach zawracają to wiem że się na tym nie znam.

a ja właśnie ne :D pierwszego chłopaka miałam na studiach :p wcześniej pilnie się uczyłam i nie w głowie mi były "te rzeczy" :D

Looooser-Takie mądrości to ja też wiem.I dlatego nie chce kobiety bo się nie nadaję do tego.Mogłem o tym mysleć jak miałem 18 lat,góra 20 a nie jak mam 26.Mój czas już minął,więc tak wyszło i tak musi być i jest dobrze:)

NB-Mi nie było dane studiować,ale pewni mi tak bym zadnej nie poznał na studiach:-( A na pewno już tak pięknej jak ty nie miał bym szans poznać:)

mam jedną różową, piękna jest - jak jest dobry rok i mszyca nie atakuja to ma całę kaskady kwiatów :) zresztą miałam więcej róż (klasyczne i na pieńkach) ale powymarzały podczas ostatniej zimy :o niby coś zostało ale to nie to :o może tej wiosny odżyją :) mąż to pielęgnuje i ma do nich ręke trzeba przyznać

korjonos-bierz przykład z Hitlera.On jak się ożenił to był na tyle mądry że od razu w łeb sobie strzelił.Wiedział że to jedynie rozwiązanie po ślubie z kobietą

Looooser ty tez 84 :O? NB hodujesz kwiatki :)? Bagno korjonos-bierz przykład z Hitlera.On jak się ożenił to był na tyle mądry że od razu w łeb sobie strzelił.Wiedział że to jedynie rozwiązanie po ślubie z kobietą nie sposób Cie nie lubic:D:D:D

Gość A Bagno znowu o seksie
seks to całe Twoje życie ?

Jaki seks,co ja o seksie,gdzie ja o seksie piszę?A po za tym jako facet to wiadomo że seks jest dla mnie ważny

Gość Bagno ,jak się Ciebie
czyta to wydaje sie ,że seks jest dla Ciebie najważniejszy.

Looooser-Inny nick.Zaglądałem tu kiedyś,potem mi się znudziło,a teraz znów mnie wciągło

Bagno ,jak się Ciebie-A skąd jak mogę wiedzieć,jak prawiczek jestem,nie byłem w związku ani nie uprawiałem seksu.Co prawda wiem co to kobiece ciało bo już nie jedną badałem i mi się podobało;)Ale tylko tyle,nic więcej.Więc nie wiem czy seks by się mi podobał

Gość Zuzanna Ameliia
Bagno >>NB-Mi nie było dane studiować,ale pewni mi tak bym zadnej nie poznał na studiach A na pewno już tak pięknej jak ty nie miał bym szans poznać

Gość Zuzanna Ameliia
Nie wiem dlaczego zjada mi tekst: Widzisz bagno jak ladnie bajerujesz - patrz poprzedni post. To nie jest takie trudne. Pod jakim nickiem wystepowales wczesniej?