Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a...i

Pomóżcie :D

Polecane posty

Gość a...i

wesprzyjcie mnie! chłopak mnie olewa, a ja się paszczę ciągle przed nim i wypisuję jak to ja tęsknie a on nic.. więc wyłączyłam tel aby mnie nie korciło pisanie do niego i ciągłe spoglądanie czy nie odpisał chociaż tel leży koło mnie. Tak wiem jestem głupią i naiwną babą :P przetłumaczcie to mojej głupiej łepetynie, bo niedługo wpadnę w jakąś obsesję na Jego punkcie.

Gość tuztuza z
napisz cos wiecej jak cie traktuje? /moze to on jest g... wart

Gość a...i
zachowuję się jak gimnazjalistka.. aż mi siebie szkoda. Nigdy mi na nikim tak nie zależało i chyba za mocno daję mu to do zrozumienia i ma mnie w garści i pogrywa jak chce :/ a to ja powinnam być tajemnicza i niedostępna, aby bardziej ciągnęło go do mnie

Gość tuztuza z
ciekawe jak sie zachowuje ten twoj? Jestes pewna ze dobrze wybralas? Moze on rzeczywiscie ma cie gdzies. Oddal sie od niego, wiem ze bedzie ciezko ale uwierz mi ze sie da. Nie warto sie przywiazywac do kogos az tak bardzo

Gość ifjcjcjcjjjjjjjjjj
co on takiegorobi?

Gość a...i
właśnie on ma takie swoje humorki czasami cały tydzień non stop się spotykamy i mówi jaka to cudowna jestem i takie tam, a czasami ma jakieś ciche dni. Jak pije z kolegami i napiszę,żeby przyjechał to bierze taksę i zaraz jest. a teraz przerwa świąteczna i od czwartku się nie widzieliśmy, a mieszkamy dosyć daleko od siebie i sam mówił, że zbankrutuje wydając kasę na paliwo, bo będzie przyjeżdżał często. a nie byo go ani razu, nawet nie wspomniał o tym. niby sylwester tez chciałby ze mną spędzić, ale o tym tez nie wspomniał. aj chyba głupia jestem i tyle ;p

Gość a...i
i też durna napisałam mu jakoś raz, że on mnie olewa a ja się poniżam przed nim to mi odpisał, że mu przykro ,ze tak sądzę i jak piszę,że mi smutno bez niego to jest miłe, bo wie, że mi zależy. Sory za moją składnię ;P

Gość a...i
eh poradźcie mi jak robić tak ,aby wiedział, że nie jest mi obojętny, a jednocześnie nie podawać mu się na tacy..

Gość a...i
kurde właśnie ja taka jestem, że moje musi być zawsze na wierzchu i sam nawet mi to nawet powiedział i czasami wypomina..

czytam tak te Twoje posty i w sumie nie kminię w czym masz problem. W tym, że okazujesz mu miłość?

Gość a...i
chyba ze sobą.. jakoś nigdy nie widziałam jak się zachowywać będą z chłopakiem i muszę się radzić.. ciągle boję się,że coś schrzanię i mnie zostawi ;( a tak ogólnie to mam dużo kumpli i z nimi kontakty idą mi sto razy lżej

Heh, to nic że okazujesz mu miłość :) jak to kiedyś powiedział mój znajomy "do what you feel" :) czasem musi wyjść na Twoje, czasem on tez musi Ci okazać uczucie, ale widzę, że to wszystko wystepuje w Waszym związku, więc relacja jest jak najbardziej zdrowa :)

Gość a...i
dzięki kwasie :P tylko ja na prawdę się boję, że go osaczam tym swoim pisaniem. i drażni mnie to, że on się cały dzień nie odzywa i jest ok, ale jak ja cały dzień milczę i on napisze sms i ja nie odp to zaraz dzwoni i uważa ,ze mu na złość robię, bo on mi ostatnio nie odpisał. Trochę taka dziecinada.

To może po prostu spróbuj pisać troszke mniej :) rzadziej :) zamiast 3 smsów wyślij mu 2 ;)

Gość to co piszesz to totalne dno
i nijak ma sie do rzeczywistosci

Bawi sie toba :/ Wie ze bedziesz na kazde zawolanie a on nie musi sie starac i pisac. Moze robic co chce i kiedy chce. Jedyna szansa to to ze ty przestaniesz tak czesto pisac i role sie odwroca.

Gość a...i
a żeby to było takie łatwe.. chyba muszę dać tel komuś na przetrzymanie albo go rozwalić :P wiem, że to błahe problemy w porównaniu z innymi