Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinka03

Kochanki, nie denerwuje Was że Wasz facet sypia z żoną ?

Polecane posty

Gość malwinka03

:>

nie jestem kochanką,ale gdybym była to bym była zazdrosna,ale to też zależy jakie stosunki by pomiedzy mną a nim panowały :D a po co jesteście kochankami?

Gość malwinka03
wiem, że mnie zdradza, od roku. dowiedziałam się o tym kilka dni temu. przez cały ten rok spałam z nim średnio 2 razy w tygodniu. Jak to jest ?

Gość malwinka03
Ciekawi mnie czy kochanki myślą, że facet żony nie tknie.

Gość Im to pewnie nie przeszkadza
:P

Gość myśląca3
ja bym nie mogła się tak dzielić facetem :O

Gość malwinka03
mnie by szlag trafił. już nawet nie chodzi o zazdrość - ale o godność.

Gość myśląca3
a gdzie u kochanki w ogóle jest godność ? zresztą tak samo jak u zdradzające faceta :O

Gość malwinka03
no dobrze, nie godność, ale szacunek do samej siebie ?

Gość malwinka03
czy takie kobiety mają nadzieję, że mąż z żoną nie rozmawia, nie mówi, że kocha, nie przytula, w końcu - nie sypia z nią ? nie jest tak, skarbeńki.

Gość khjfkj
nie możecie kobiety znależć sobie "normalnego" faceta? Tylko żonatego? Wiecie do czego nam służycie? Tylko do seksu :) i myślcie sobie co chcecie, do niczego innego kochanki nie są potrzebne, bo resztę mamy w domu. A czy się denerwują.... a jakie one mają prawa do żonatego faceta? Cieszcie się, że Was bzykamy, a nie zastanawiajcie się co robimy w domu z żonami....

Gość HGDGVDFVG
kochanka i godność? to chyba przeciwieństwo

Gość malwinka03
Gdyby nie żelazne dowody, jakie mam, nie wpadłabym raczej na to, że mnie zdradza.

Gość malwinka03
khjfkj - jesteś facetem-kochankiem czy zdradzoną żoną ? :P

Gość gussss
to po co jaką cholere facet zdradza? jeśli w domu ma tak dobrze?

Gość malwinka03
Nie mówię tego jako skrzywdzona żonka, mówię jako kobieta. Dziewczyny, czemu dobrowolnie się skazujecie na taki los ?

Gość nikt istotny
khjfkj to przecież zdradzana żona, aŻ po oczach razi ten styl pisania

Moja znajoma bardzo zakochana w koledze w pracy uważa że normalny facet nigdy nie zostawi żony i dzieci... a co za tym idzie będzie robił wszystko żeby żona nie nabrała podejrzeń. Czyli na pewno nie będzie unikał seksu z żoną. Rano seks z kochanką wieczorem z żoną...obrzydliwe :]

Gość malwinka03
bo myślą fiutem. chcą się zabawić. ale jak przyjdzie co do czego, to i chcą mieć swój bezpieczny azyl. i zawsze mieć gdzie wrócić. gdyby tak nie było, to krótka piłka -są w małżęństwie, poznają inną kobietę, zkochują się - ok, odchodzą od żony. a nie ukrywają się z kochanką po kątach.

Gość khjfkj
Jestem facetem, i paru moich kolegów ma kochanki. A "te kobiety" służa im właśnie tylko do seksu. Śmieją się z nich, że takie zakochane... mówię serio. Osobiście mam to gdzieś, nigdy kochanki nie miałem. Ale dlaczego kobiety decydują się na coś takiego.... tego zrozumieć nie mogę. Pare słodkich słówek, i już są zakochane.

Gość malwinka03
więc dla mnie wytłumaczenie, że kochanka zakochała się i miała nadzieję na prawdziwy związek jest bezpodstawne. albo kocha i jest z Tobą nawet przeciw całemu światu, albo pobzyka a potem i tak zostawi.

Gość malwinka03
Obrzydliwe, otoż to. pluję sobię w brodę że z nim sypiałam przez cały ten czas. brzydzę się sobą.

Gość kochaneczka meżuleczka
nie denerwuje bo : po 1 to nie nasz facet po 2 on nam sciemnia ze z nia nie sypia juz od paru lat, ze juz nie pamieta kiedy z nia rozmawial, ze mijaja sie tylko w drzwiach i ze juz niedlugo sie skonczy i bedzie tylko z nami po3 nie wolno byc egoista!!!! trzeba sie dzielic ;)

Gość malwinka03
wspaniale jest mieć wielkie serce i się dzielić z innymi, doprawdy !

Gość khjfkj
Nie powiem, znam taki przypadek, że kolega zakochał się w swojej kochance, także nie zawsze jest tak jak pisałem.

sswieta racja, autorko. to ponizej godnosci. wychodza przy tym nieraz prawdziwe intencje kochanek, czyli np. sponsoring, kasa itp. tacy ludzie nie maja godnosci;)

Gość malwinka03
nie Twój facet, wspaniale. jakbyś była zakochana bez wzajemności i Twoj luby miał inną to tez byś nie była zazdrosna, bo to nie Twoj facet ? Żadne wytłumaczenie

Gość kochaneczka meżuleczka
Z takim męzulkiem jest po prostu super sex - znudzony nudnym sexem, wyglodniały misio jest cudownym kochankiem, poza tym nie zakochuje, nie chce zwiazku - tak wiec nie ma z nim problemow.... oprocz tego wiecznie prawi komplementy, ciagle pisze czule smsy.... same korzysci ;) a jak sie znudzi to w kazdym momencie bez zbednego tlumaczenia mozna misiaczka zamienic na inny model :) jedyna niedogodnosc tego ze on sypia z zona to taka ze koniecznie trzeba gumek uzywac :O bo nigdy nie wiadomo co taka brudna zona moze miec :O

Gość malwinka03
kochankeczko mężuleczka, próbujesz mnie wyprowadzić z równowagi. nie uda ci się - nie kocham tego buca. dopiero gdy się dowiedziałam o zdradzie, było to impulsem by to do mnie dotarło i żeby odejść.

Gość khjfkj
Hehe, dobra jesteś "kochaneczka meżuleczka" No jak tak do tego podchodzisz, to spoko :)