Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maximarosa

Jestem luksusową prostytutką. - część druga.

Polecane posty

Wsiąkł mi gdzieś tamten temat, nie ważny jest country club, bo nie o to chodzi w tym temacie, tylko o to że jestem prostytutką. A jutro jak zwykle pojade do Zboru, usiąde w pierwszej ławce i bede udawać wzorową Chrześcijanke, w ławce obok pewnie siedzieć będą żony moich klientów do których będę sie uśmiechać i myśleć jakie głupie są i nie wiedzą że ich mężowie są moimi stałymi klientami.

A co do country clubu to rzeczywiście nie należe, tak naprawde należe do klubu gospodyń domowych do którego należą wszystkie żony tych moich klientów z country clubu.

Gość nianiadobraradahej
Tutusrutu majtki z drutu :) Po kiego grzyba siedzisz ciągle na kafe klientów powinnaś obsługiwać.:)

Gość do Maximarosa
Masz łaskotki pod pachami?

Gość nianiadobraradahej
Nie żebym potępiała ten w końcu bądź co bądź zawód :) Za ścianą mam sąsiadkę ok 38 lat elegancka,zadbana choć zniszczona na twarzy okrutnie pracuje w agencji ,wszyscy to wiedzą .Kupiła mieszkanie, ba ma syna 19 lat który też chyba się w tych kręgach obraca ,stać ją na wiele to widać ale widzę że szczęśliwa nie jest jakoś szczególnie :(

Ja tak dorabiam popołudniami gdy oprócz mnie nikogo nie ma w domu, przyjmuje w domu zamożnych sąsiadów.

Gość do Maximarosa
ale masz ten sexowny szary ślad pod pachami jak się ogolisz ?

Gość nianiadobraradahej
Byłam kiedyś u niej z czymś tam ,wpuściła mnie do środka ,na codzień to cicha i porządna babka jest ale w mieszkaniu to miała syf niestety,za to jak wychodzi pachnie a raczej wali na klatce perfumami może i drogimi ale śmierdziuchy jakieś.Wiem że chce wyjechać z tąd ,ma dość ale gada tak od roku i dalej tam pracuje .Ogólnie nie widzę żeby szczęśliwa była :(

Dzisiaj właśnie miałam jednego klienta, mąż jednej z tych moich sąsiadek, i pomyślałam sobie dosłownie w trakcie seksu o tej Chantal (bo tak ona ma na imie) że ona siedzi w domu całymi dniami sama, nieraz nawet nocami bo jej mąż w delegacji, a ona sama z dzieckiem, podobno ich małżeństwo się wali a on do mnie przychodzi zamiast z nią spędzić wolny czas.

Gość nianiadobraradahej
To ona porządniejsza od ciebie bo dom to dla niej dom i nikogo tam nie przyjmuje :) Wczoraj jacyś znajomi u niej byli na sylwestra ,ale było kulturalnie . Nie wierzę ci że przyjmujesz w domu ,wiesz z czym to się wiążę?????

Gość nianiadobraradahej
Taaaaaaaaaaa zmyślaj dalej dziecko :)

Ale to prawda że w domu przyjmuje, no bo niby gdzie mam przyjmować?? A przecież do agencji sie nie moge zapisać bo tam by każdy mógł do mnie wejść.

Gość do Maximarosa
Chodzi o to że z kolegami chcemy cię zaprosić na tickle party, to polega na tym że jesteś przywiązana z rękami do góry a każdy z nas cię muska po pachach lub delikatnie językiem jeździ, dobrze płacimy !!!!

Nie jestem dziwką na telefon, jak już mówiłam na tamtym temacie przyjmuje tylko "wybraną" klientele.

Gość do Maximarosa
A ja myślę że po prostu boisz się łaskotek... :(

Gość do Maximarosa
Tak się składa że mieszkam niedaleko i właśnie w orange country chłopaki lubią takie zabawy z kobietami, dziwne że o tym nie wiesz... w Niemczech jest kitzeln party a tutaj tickle party. Kiedy już będziesz miała dosyć chichotania to wtedy każdy z chętnych pójdzie na bok z tobą i możesz nieźle się obłowić!!

a ty się tu chwalisz żalisz czy leczysz jakieś kompleksy? Co jest tak pasjonującego w tym że jesteś dziwką ze postanowiłaś się tym pochwalić?

Gość do Maximarosa
to tania prowokacja i nie jesteś dziwką tylko internetowym trolem szukającym poklasku i zabawy bo z nudów siedzisz przed kompem i nie ma się czym zając. Jak by było tak jak piszesz, a jest dziś sobota i godzina odpowiednia to byś była w jakimś klubie, nawet nie masz pojęcia kim jest ekskluzywna dziwka hehe :D co za buractwo !

Bo teraz mój mąż jest w domu idioto, pisałam na poprzednim temacie że mam męża i praucje tylko popołudniami jak jest w robocie.

Gość rodriquezos
shit wiesz, shit widziałaś, nie znasz języków obcych więc nie wiem jak obrabiasz holendrom pały :)

Gość rodriquezos
po stylu pisania widać że jesteś facetem :)