Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam czysto w domu

Prawiczki NIGDY nie zmienią swojego zycia - czeka was straszne życie

Polecane posty

Gość bagno czy ty
wyslalam juz 2 razy.

Gość prawiczek 26 ;]
"niespodziwanie i kolega mi powiedział że się podobam od niej siostrze,to kilku dziewczyn powiedziało mi że jestem brzydki i tak to w mojej świadomości zostało." TAAA "jesteś brzydki " jest the best ;/ mi to też podcięło skrzydła jakoś tak nie wiem. pomimo że w wieku 12 lat najładniejsza dziewczyna z klasy poprosiła mnie do tańca ..owszem zgodziłem się ,ale cały byłem spięty ,a było naprawdę sympatycznie bo się do mnie przytulała ..no ale co ja miałem zrobić taniec przytulaniec się skończył i tyle ;/ "Pomyslalam, ze mu sie nie podobam i odpuscilam. No bo co miałam zrobic? Gonic go?" Ja sobie z tego doskonale zdaje sprawę i w zasadzie jest mi z tą myślą jeszcze gorzej i dodatkowo mnie to blokuje. Choć walczę z tym i z wiekiem są pewne postępy. To jednak cień przeszłości mnie blokuje. Teraz jestem bardziej otwarty świadomy ,ale dalej nie doświadczony łóżkowo i hipotetycznie zakładając spotykam taką maria izabela de la krata ...na rande porusza się różne tematy miedzy innymi związków ...ty widzisz na przeciwko siebie faceta w wieku 26 lat ...który co ma odpowiedzieć ? że nigdy nikogo nie miał ? BO ? Mogę zbywać temat ,ale to da Ci do myślenia że coś nie teges ? No sama powiedz ..jestem trochę w kropce.

offerma-A czym ja mogę jej zaimponować?Brakiem pracy,samochodu ,swojego M?Myślisz że to im imponuje?A po za tym ja mam kłopoty z wysławianiem się w sytuacjach stresowych.A po za tym nie wiem kiedy mam ją przystulić,pocałowac czy przynajmniej za cyc ją złapać.Laski czekają na taki krok w odpowiednim czasie a ja dupa w tych sprawach jestem,mimo że bym bardzo chciał.

Gość prawiczek 26 ;]
prawiczek, nie chcesz mnie wkurzyć na serio. poważnie ci mówię. naprawdę tego nie chcesz. widzę po tym jaką jesteś pi**ą. więc lepiej daruj sobie takie komentarze pod moim adresem. Groźba ? Luzuj majty człowieku bo ;] Pozdrawiam

Gość Dolly89
Jak ja bym chciała spotkac chłopaka, który nigdy nei był z żadna dziewczyna tak na powaznie. Chciałabym być tą pierwszą. Mam dość facetów, którzy mieli jakąś dziewczynę bardzo długo i nie mogą o niej zapomniec równiez bardzo długo. To ja chciałabym być dla mojego chłopaka tą pierwsza, która tak bardzo pokochał. Chłopcy gdzie Wy się podziewacie. Dlaczego ja nei mogę poznać takiego chłopaka???

Gość bagno czy ty
to umow sie ze mna ja Cie wszystkiego naucze :)

Dolly89-A ty myślisz że facet ci sie przyzna do tego na piewszym spotkaniu że jest prawiczkiem?Myślsz że ja bym się przed kolegami czy przedkimkolwiek bym się przyznał że jestem prawiczkiem?

bagno czy ty-Jasne że bym się chętnie z tobą umówił,tylko że pewnie ty mieszkasz daleko ode mnie

Gość bagno czy ty
a skad jestes?

Gość Dolly89
Nie wiem, ale jak jeśli jest się z kims w związku to chyba mówi się prawdę, a może nie? Ja juz straciłam na dzieję, że spotkam takiego niewinnego:P chłopaka.

Gość Dolly89
offerma - zdziwiłbyś się gdybyś mnie poznał A mieszkam w Radomiu

Gość Dolly89
offerma - a Ty jesteś jakiś złośliwy, chyba nie zaprzyjaźnilibyśmy się. Gdybym nie była neiwinna to leżałoby mi czy mój chłopak miała 1 czy 100 lasek przede mna

Gość prawiczek 26 ;]
W związku jak związku ,ale wy się czasem już na zwykłych spotkaniach pytacie lub same opowiadacie że "mój były był taki i taki dlatego z nim nie jestem" wtedy pewnie oczekujecie że ja powiem "a moja była to to i tamto " ,a ja co mam wtedy kuźwa odpowiedzieć ? ...że ja dupa w tych sprawach i nigdy nie miałem dziewczyny ? ...no litości

Gość Dolly89
Jeśli kazdy prawiczek jest taki czepialski jak Offerma to chyba wiem dlaczego nie mogę żadnego poznać

bagno czy ty-Ja niestety do Radomia mam bardo daleko,czego niestety bardo żałuję

Gość Dolly89
oferma - raczej zdziwiłbyś się dlaczego nasze spotkanie zaczęło i zakończyło się na cześć bez żadnych zdań pomiędzy :/

Gość bagno czy ty
Facet czytaj uwaznie! to dolly jest z radomia! ja do radomia tez mam daleko. skad jestes?

Gość Dolly89
Po pierwsze miałam tylko jednego chłopaka, pozostali z którymi się spotykałam to byli tylko koledzy, nie zakochałam się, więc nei chciałam nikogo oszukiwać. To właśnie chłopaki opowiadają os woich byłych, że to, że tamto. Nie wiem jak jest na randkachz dziewczynami, bo na takich nei bywam. Mogę tylko powidzieć we własnym imieniu, ze nie gadam na randkach o innych chłopakach, a juz na pewno nie opowiadałabym o swoim byłym. Kto tak w ogóle robi? Trzeba zachowac przynajmniej odrobinę taktu.

Gość prawiczek 26 ;]
Co moze być fajnego w niewinnym chłopaku/facecie ? bo ja tego nie rozumiem ? ..Owszem niewinna dziewczyna to coś ekstra dla faceta bo nikt jej nie tykał wcześniej ,ale niewinny facet to chcąc nie chcąc synonim cieniasa, nawet jak się zmienił to przeszłość jednak jest ta sama ,a czas leci ;/

Gość bagno czy ty
Czyli wroclaw etc? To daleko, ja Pomorze.

Gość Dolly89
offerma - po prostu wydajesz mi się bardzo nieprzyjemny, piszesz jak jakaś stara panna. Ty chyba udajesz, bo nie wierzę, ze masz tak wredny chrakter

bagno czy ty-Wrocław to jest dolny Śląsk a górny śląsk to tam gdzie są Katowice

Gość prawiczek 26 ;]
Dolly89 heh wyjdzie na to że fakt iż nie miałem dziewczyny i nic na ten temat na żadnej randce nie mówiłem tylko zmieniałem temat na jakiś inny oznaczał mój takt ...jakoś nie wierze ;/ ...owszem nie wszystkie opowiadają o byłych ..jednak te bardziej otwarte dziewczyny zaczynają takie gadki ..ba czasami coś napomkną o swoim życiu erotycznym i co ja mam wtedy odpowiedzieć ? że "moją ulubioną pozycją jest na pieska ? " choć nigdy seksu nie uprawiałem ...eh

Dolly89-A co chcesz od facetów co cale życie żyli bez kobiety?Logiczne że ich trochę znienawidzili.Szkoda że nie jesteś z Śląska