Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam czysto w domu

Prawiczki NIGDY nie zmienią swojego zycia - czeka was straszne życie

Polecane posty

Gość Naastolatkaa
Jesli sie masturujesz to taki sam grzech. A jak nie chcesz przed slubem to poszukaj zony

a żony nie znajdę, bo najpierw trzeba by poszukać, a ja nie mam na tyle odwagi 🖐️ i nie chcę się żenić 🖐️

Gość Naastolatkaa
fajny_on Nigdy nie miales orgazmu? Ty w ogole jestes facetem? A ja myslalam ze faceci w twoim wieku maja potrzeby Faith Hope Glory to moze ja znajdz?

jak mogłem mieć, jak prawiczek ze mnie 🖐️ pomyśl logicznie 🖐️ tylko się umoczyłem w nocy i nic więcej 🖐️ porażka 🖐️ ja najczęściej to mam myśli o dziewczynach, takie kosmate myśli co jakiś czas, jeśli o to ci chodzi🖐️ czasem mam chcicę 🖐️

Gość Naastolatkaa
Faith Hope Glory To moze badz facetem? A wy mi mowiliscie ze niesmialosc u dziewczyny jest do zniesienia

Gość Naastolatkaa
fajny_on Jestes zywym przykladem na to ze da sie panowac nad swoimi naturalnymi instynktami i potrzebami

"Jestes zywym przykladem na to ze da sie panowac nad swoimi naturalnymi instynktami i potrzebami" niektórzy całe życie bez tego wytrzymali lub w ogóle rzadko to robią 🖐️ nic nadzwyczajnego 🖐️

Gość Filth Hope Glory
uwielbiam kłaść się na plecach, podnosić nogi do góry a następnie tarmosić swoje przyrodzenie aż do wytrysku, kiedy to kieruję strumień białego płynu wprost w swoje rozwarte usta

ja bym wolał, żeby to dziewczyna mnie zdobywała, a nie ja ją 🖐️ ale to facet ma niby być tym zdobywcą 🖐️

Gość Naastolatkaa
Faith Hope Glory haha kazdy sobie czasami ulzyc musi. Ale postaraj sie troche bo masz juz 29 lat fajny_on To moze chcialbys byc ksiedzem?

Gość a po co pracowac fizycznie
jak mozna pracowac w biurze?

"fajny_on To moze chcialbys byc ksiedzem?" nie chcę 🖐️ wolę być wolnym człowiekiem 🖐️

Gość Naastolatkaa
Faith - to idz na dyskoteke i sobie zalicz to sie oproznisz

Gość Naastolatkaa
fajny_on I moze przestaniesz sie uzalac nad soba?

lubię się nad sobą użalać - bo to jedyna rzecz, jaka mi w życiu świetnie wychodzi 🖐️

Najpierw piszesz: "Tak to juz jest ,ze jeden bzyka nową dziewczyne co weekend na imprezie a inny ma jedną i te samą zone do konca zycia ,a inny nie ma nikogo , jeden ma 100 znajomych a ktos zero , jeden bogaty drugi biedny ,musi byc rownowaga ." A potem: "Wiekszosc z Was swojego zycia nie chce zminiec ." No to jak w końcu? Albo jest równowaga albo jedyny kierunek to zmiana - zdecyduj się. "Do psychologa nie chcecie isc , nawet nie chceci sprobowac" Znam kilka osób po psychologach co miały poważniejsze problemy niż domatorstwo :D i zrezygnowały bo już traciły cierpliwość. "Nie macie urody - wygląd zawsze mozna zmienic - jest chirurgia plastyczna" Bez komentarza. "Narzekacie na charakter ... a z tego co widzę prawie kazdy z Was jest innym czlowiekiem" Każdy jest inny na tym świecie :D "religia mi zabrania" To albo księdzem zostań albo zacznij samodzielnie myśleć. Innej opcji nie ma. "wolę być wolnym człowiekiem" Nie jesteś i nie będziesz bo Tobie ksiądz rozkazy wydaje.

Gość kiełki na łące
fhg ma problemy psychiczne, dlatego należy mu przytakiwać

Gość faith hope gIory
lubie sie zabawiac moim pindolem oglądając mode na sukces

Gość Naastolatkaa
offerma też wypuszczasz czasem biały płyn?

Gość kiełki na łące
fhg jesteś śliczny 👄

Nie ma to jak "optymistyczny" temat dla prawików :P zmiany w wyglądzie a tym bardziej w psychice są trudne( jeśli niemożliwe wręcz) z różnych powodów, z resztą niewiadomo czy znajdzie sie ktoś kto co doceni :( jak już jakieś zmiany to dla siebie a nie dla kogoś księdza nie należy sie za bardzo słuchać bo sam najczęściej używa ile wlezie :D:D:D