Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam czysto w domu

Prawiczki NIGDY nie zmienią swojego zycia - czeka was straszne życie

Polecane posty

Gość Mam czysto w domu

Niestety ,ale przestancie zakladac o sobie nowe tematy .... Wasze zycie sie nie zmieni . Tak to juz jest ,ze jeden bzyka nową dziewczyne co weekend na imprezie a inny ma jedną i te samą zone do konca zycia ,a inny nie ma nikogo , jeden ma 100 znajomych a ktos zero , jeden bogaty drugi biedny ,musi byc rownowaga . Wiekszosc z Was swojego zycia nie chce zminiec . Do psychologa nie chcecie isc , nawet nie chceci sprobowac , zakladacie tematy by oszukać samych siebie , powspierać z innymi prawiczkami , że takie zycie jest ok . Nie macie urody - wygląd zawsze mozna zmienic - jest chirurgia plastyczna - macie opory ? to trudno . nie macie pieniedzy ? Zawsze mozna je zarobic , wystarczy nawet ciezka praca fizyczna , ale jesli ktos chce siedziec za biurkiem w cieple i narzekać dalej...to prosze bardzo . Narzekacie na charakter ... a z tego co widzę prawie kazdy z Was jest innym czlowiekiem , niekotrzy bardzo ciekawi ( darker , kapselko ,prawiczek bez wiary ) . Prorokuje ze 1 na 10 z Was zmieni zycie a reszta ? Nic w tym kierunku nawet nie zrobi . dobranoc :classic_cool:

Przypomniałaś mi, że muszę posprzątać, bo sie straszny bałagan w chacie zrobił. Pozdrawiam

Gość Mam czysto w domu
straciłam dziewictwo w podstawówce :classic_cool:

autorko nie rozumiesz jednej rzeczy prawictwo nie bylo wyborem tylko wynikało z ODRZUCENIA przez kobiety z powodu braku atrakcyjnosci fizycznej wiec nie pierdol, skoro same zescie nas odrzuciły

Gość Do Faith
Taką ma płeć jakiej ty nigdy na żywo nie widziałeś psycholu od siedmiu boleści :)

Gość Naastolatkaa
Wyglad mozna w duzym stopniu zmienic. Ubranie figura fryzura moga duzo zmienic. Tylko ze na prawde trzeba chciec. To nie jest tak ze ktos jest brzydki i nic nie moze z tym zrobic. Ogarnijcie troche

brzydki nic nie może zrobić bo niby co da ze komuś przybędzie 5 cm w bicepsie i tak zresztą wątrobę sobie rozwali przez te medykamenty co by musiał brać

Gość Naastolatkaa
'Jestem brzydki, jestem brzydki' - takie uzalanie sie nad soba. Jak sie sobie nie podobasz to pomysl co mozesz zmienic

A czemu koniecznie mamy w sobie cos zmieniać? Czemu kobiecie nie mozemy sie spodobać tacy, jacy jesteśmy? To jest denerwujące, gdy ktoś mówi: chcesz być z kobietą, zmień się. Tak jakby bycie sobą było czymś złym.

korjonos, już to widzę - kobietę, która ma ochotę spotykać się dziwacznym, pokręconym nudziarzem, który nie ma nic do powiedzenia, ma 0 znajomych i nigdzie nawet nie rusza się z domu 🖐️

Ja nie mam zamiaru sie dla nikogo poświecać. Jak jej nie pasuje mój nudny styl życia to wynocha Łaski bez.

Gość Naastolatkaa
Nie chodzi mi o dziewczyne tylko o to, zebyscie sami siebie zaakceptowali to nabierzecie pewnosci siebie. Niektore lubia siedziec w domu i nie mow ze nie

jak siedzisz z dziewczyną w domu to musicie coś razem robić na przykład rozmawiać o czymś, a w moim przypadku rozmowa to obszar jednej wielkiej klęski 🖐️ nie mielibyśmy o czym wspólnie rozmawiać 🖐️

gdybym potrafił nawijać, to moje życie diametralnie by się zmieniło 🖐️

Gość Naastolatkaa
Jest tyle mozliwosci. Poznasz ja, dowiesz sie co lubi i cos znajdziecie. Widocznie nie poznales takiej z ktora chcialbys rozmawiac. I to ze jednemu sie nie udalo to nic nie znaczy

moim problemem jest to, że ja w ogóle rzadko z kimś rozmawiam (niezbędne minimum, nie mam nic ciekawego do powiedzenia) i nie mam o czym rozmawiać, więc po co mi dziewczyna 🖐️ tylko bym ją unieszczęśliwił 🖐️

Gość Naastolatkaa
to zacznij rozmawiac? Uwierz w siebie i do dziela.

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
prawictwo wynika raczej z defektów osobowosci niż braku urody a to o wiele trudniej zmienic:o wielu brzydali ma dziewczyny..

"to zacznij rozmawiac? Uwierz w siebie i do dziela. " nie bądź naiwna, próbowałem już wiele razy i niestety nic z tego nie wyszło, nadal jestem małomówny 🖐️ od dziecka byłem 🖐️

Gość Naastolatkaa
To idz na dyskoteke przespij sie z jakas tapeciara przynajmniej bedziesz mial seks za soba i nie bedziesz musial rozmawiac

nie będę uprawiał nigdy seksa przed ślubem 🖐️ religia mi zabrania 🖐️