Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blabliczka kochana

uwazajcie na Jestem Happy!! To kłamliwa kretynka!

Polecane posty

Gość blabliczka kochana

jestem happy to taka kafeteryjna sciemniara,pierdoli trzy po trzy...i klamie jak najeta...po pierwsze nie ma zadnego dziecka,po drugie jest głupia gowniara co ma aktualnie przerwe swiateczna i sie nudzi dziecko... na jednym topiku pisze ze ma dziecko z gwałtu na innym pisze jakiego to ma wspanialego meza,na innym ze jest samotna matka..... nie dyskutujcie z tą kretynka,to gimgowno niedługo wraca do szkoły i przestanie tu pisac:D

daruj sobie ;) i z ciekawości.... pokaż mi topik gdzie napisałam, że jestem samotną matką?:>

Gość OnaJestZagubiona
Dzieki :P Dobrze wiedziec na przszlosc gdyby okazala sie to prawda

Hmm... ze mna jakos dobrze pisala bez zadych klamstw... byla szczera i doradzila.. lepiej Ty sie zastanów co Ty piszesz, bo to nie ladnie tak pisac o kims kogo sie nie zna na KAFETERII . I po co Ci ten temat kazdy bedzie pisal z kim mu sie bedzie podobalo . Na przyszlosc spójrz na siebie aby nikt Ciebie nie obgadal ;) pozdro.

tubulubu ;) im się nudzi po prostu i trollować im się zachciało.... to się nazywa syndrom neo ^^

Gość blabliczka kochana
jeszcze inny przyklad - na forum pisze duzo mlodych niedoswiadczonych mam, zadaja rozne pytania...jeden przyklad,dziewczyna napisala ze jej dziecko ma biegunke i prosi zeby jej napisac co podac dziecku zeby biegunka ustapila-----odpowiada jej Jestem Happy i pisze,zeby podala suszone śliwki!!!!!! a potem na innym proponuje ugotowanie marchwianki dziecku ktore nie moze sie zalatwic..... bredzi na temat karmienia niemowląt..bredzi ze az rece opadaja:O to nie jest juz nawet smieszne bo jesli jakas mama uwierzy w te brednie i zrobi tak ja ta idiotka jej pisze to nie daj boze zrobi krzywde dziecku...

Jestem happy- nie wnikaj w jakąś idiotkę. na kafe widac nie warto pisać na czarno, bo pomarańcze zaraz nas zjadą. Pomarańczko, ujawnij swój czarny nick, a nie pieprzysz farmazony :(

blabliczka... wybacz ale Ty mnie z kimś notorycznie mylisz ^^ Ja się nie wypowiadałam na ani jednym wątku dotyczącym rozwolnienia u niemowląt i nic nie pisałam o żadnych śliwkach :/ Ponad to jeśli podaje się przykład to podaje się go opierając się konkretnym faktem... zatem podaj tu ( już nawet nie cytat bo to byłoby zbyt duże wymaganie na Twój mały rozumek) tytuł wątku, w którym pisałam coś o tych sraczkach i śliwkach :]

babliczka kochana- Jak bys wiedziala to daje sie ' ugotowanie marchwianki ' Jesli ty bys miala jaki kolwiek taki problem to radze abys ugotowala i wpieprzyla, wtedy poczujesz ulge!! a jesli nie wierzysz to wpisz w google i sie sama przekonasz idiotko! i przestan krytykowac bo to jest zabawne : )

Gość blabliczka kochana
aniulcia a jest gdzies obowiazek posiadania czarnego nicka na kafe??? jest?????????????????? bo jak nie to spadaj:D

Ja tez spotkałam tą JestemHappy pare razy i zgadzam sie,panna nie ma pojecia o macierzynstwie i innych sprawach zwiazanych z dzieckiem:O ps. Jestem Happy,masz dziecko z gwałtu ? Tak?Ciekawe:O

Na kafe jest taka moda- raz na jakis czas, przynajmniej raz w tygodniu, nalezy kogoś zbesztać. Najpierw atakowano jagodę, potem Angelss, potem Niunię- norma. Co najdziwniejsze, najczęściej jest to na ciążach. Matki- wzory cnót i zasad moralnych- co za żenada :(

przestn juz sie tak nad soba uzalac, bo widac kto tu jest uzalezniony od kafe a tym bardziej od internetu bo obserwujesz kazdy post i krytykujesz ;)radze Ci sie uspokoic bo jesli nie ,to pisze do Administratora i Cie blokuje a nie raz to zrobilam i pomoglo ^^ bo dalam powdód a Ty zaczelas pamietaj ; ) ; )

Hahahah teraz na mnie atakuja INTERNETOWE KLONY . A piszcie o mnie mysliscie ze sie przejmuje . Widac ze Matka was nie Kocha..

Gość vjihckll
Zgadzam się z autorem To zwykła suka życzy dziewczynom po aborcji żeby nigdy dzieci nie miały i śmierci Samaciążę próbowała usunąć tylko się nieudanapróba to była i przypadkiem urodził córkę teraz moralyustawi i wzywa te kobiety zresztą w innych topikach też lepiej się nie wypowiada Żal mi je to choraosoba

Tylko napisac prawde . To juz klonuja inna osobe i wypisuja brednie.. Ta kafejka to raczej dla dzieci nie dla Kobiet.. JestemHappy przestan klonowac -.- dziecko internetu -.-

Hahah no cóz bede musiala nicka zmienic.. bo ktos tu jest jebniety i mnie klonuje ;) si ja narrrrrrra ;)

Aniulcia tubuluba ja widziałam nie raz te wątki że ten i ten to taki a tamten to taki.... najlepiej to to olać bo z kretynami to żadna dyskusja ^^ Specyfiką tego forum jest właśnie brak obowiązku logowania się, co jest największą głupotą. A niech pojawi się ktoś, kto ma czarny nik i nie daj boże jest po jakichkolwiek przejściach to zaraz zaczynają się właśnie takie komenty :)

Jestem Happy:) - jak widzisz nadal ktos mnie klonuje... ale wiesz co nie przejmuje sie jest duzo innnych pomtslów na nowe nicki a z pewnoscia sie do Ciebie odezwe :)

tubulubu ;) nie martw się ;) mnie jakoś to bawi wręcz :D widać czytanie ze zrozumieniem to u niektórych ciężka sprawa i aż śmiesza mnie niektóre interpretacje :D Trzymaj się :* Co do abortek- tak, pisałam na nie źle i tak uważam ^^

Gość do jestem happy
jak scierko mozna komus zyczyc smierci? jak? ty jestes matka? wspolczuje twojemu dziecku:O

Gość jestem happy przestan
tubulubu to nastepny nick hestem happy :D:D:D:D Zdradzily cie te twoje kretynskie ^^^ , nikt tu wiecej tak nie pisze :D:D:D:D:D I sama siebie bronisz pod innym nickiem :P

Gość no prosze prosze
no bo Jestem Happy wypełnila luke po innych wariatkach typu jagoda na przykład.....babsko guzik wie o wychowaniu dziecka a jest na kazdym topiku:O