Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blabliczka kochana

uwazajcie na Jestem Happy!! To kłamliwa kretynka!

Polecane posty

skoro nie odpisuje, to chyba Nie ma Jej :P

Ja tam nie wiem juz sama czy to klamstwa, czy to prawda przeciez to internet trudno sie domyslec.. ale w niektórch spawach sie zgadzam.

karolinka. Znowu zaczynasz ? czemu sie wpierdalasz miedzy wódke a zakaske ?? nie jestem Happy dla Twojej wiadomosci.

Ja niestety nic nie wiem na temat działu pedagogiki specjalnej wiec sie lepiej nie udzielam iz poniewaz studiuje fryzjerstwo teraz w sumie to koncze ostatni rok mi zostal.. Jednie co to moge na temat pedagogiki poczytac w internecie...

Gość ale macie problemy
:o:o:O:O:O:Oto nie czytajcie jej wypowiedzi

Gość padlam ze smiechu...........
15:45 [zgłoś do usunięcia]JJK Ja niestety nic nie wiem na temat działu pedagogiki specjalnej wiec sie lepiej nie udzielam iz poniewaz studiuje fryzjerstwo :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość brązowe oczy są prześliczne
padlam ze smiechu...........] :D :D :D :D spox, dla niej studio fryzjerskie oznacza budynek ;)

co w tym zlego smiecie ze studiuje fryzjerstwo w angli ? zazdroscicie podle szmaty ;) bo ja koncze ostatni rok a wy ? dupa nic nie ma cie :D chuj z wami smieje to sie mój wlasny narzeczony z was bo chuja wyrobicie w tej biednej polsce ;) zegnam

Jezu co za tepe zdziry sa na tym swiecie ;) jedna skacze po drugiej a na przyszlosc nic nie pisalam ze znam sie na pedagogiki tylko wyraznie pisalam ze nic na ten temat nie wiem wiec SUKO czytaj wyraznie albo wróc do podstawówki ;) zazdrosnico która gówno osiagnela w zyciu :):) zmieniam nicka bo szkoda mi z wami gadac nie jestescie tego warte . Zegam :P

Gość KaskaS1359
Uzywaliscie preparatu co sie nazywa Accupro? Bo wyszukiwalam opinii na temat tego preparatu i nie wiem co myslec. Moze moglibyscie cokolwiek opowiedziec mi o tym produkcie? Jest sens go kupowac, probowaliscie jakichs zamiennikow? Na tej stronie jest troche recencji o Accupro: http://www.listalekow.pl/accupro/ - myslicie, ze to sprawdzone informacje? Wolalabym sie nie naciac i wydac bezsensownie pieniadze, dlatego pytam Was o rade. Dziekuje z gory za ewentualna pomoc.