Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blabliczka kochana

uwazajcie na Jestem Happy!! To kłamliwa kretynka!

Polecane posty

Gość dzionka dzionka
IP mają też takie samie, wpadłaś dziecinko:)

Po to abys sie kurwa tyle pytala Ja pierdole co za dzieciaki hahahaha a a Ty malgoska zejdz juz z neta dosc mamusia juz Ci za internet placi!!! Moze twoj stary zwróci raz na Ciebie uwage a Matka nie potrafi Cie wychowac skoro jestes taka TEPA!

małgosiu tak to prawda. Urodziłam dziecko ( przez cc) 3 dni przed 18tymi urodzinami. Jak mała miala 1,5 m-ca zakochałam się w moim przyjacielu ( właściwie zakochałam się chyba wcześniej, ale miałam inne rzeczy na głowie- psycholog, ciąza, jak to wszystko pogodzić). Kiedy mała miała 4 m-ce ten mój przyjaciel ( wtedy już mój chłopak) poprosiła mnie o rękę. Slub cywilny wzięliśmy 2 m-ce później a niecały rok później wzięliśmy ślub kościelny. Wcale bym na żadnym forum nie pisała, gdyby nie to, że kiedyś moja siostra zasugerowała, że skoro wszystko mi się ułożyło piękniej niż sama bym sobie to wymarzyła to może pomogłabym jej koleżance, która chciała popełnić aborcję. Pomogłam jak mogłam- dziecko żyje, ma się dobrze a matka świata poza nim nie widzi. Jakiś czas później znalazłam na forum topik gdzie dziewczyna zastanawiała się nad aborcją. Pisałam tam ja oraz kilka innych osób, które ją od tego odwodziły oraz (jak zwykle) pare osób, które były za tym, żeby usunęła- nie usunęła w końcu. Co jakiś czas wyszukiwałam na różnych forach topików o tej tematyce ( w sumie trafiłam na ok. 6 ) i okazało się, że parę razy moje ciężki, traumatyczne i wcale nie miłe przeżycia mogą komuś pomóc. Nie zagłębiałam się jednak nad tym aż tak potężnie, ponieważ wiedziałam dobrze- świata nie naprawię a poza tym każde wspomnienie o tym naprawdę bolało. Mniej więcej w sierpniu tego roku siedząc w pracy ( teraz już nie pracuję, bo się przeprowadziłam do innego miasta) i nie mając nic do roboty znowu postanowiłam poszukać kogoś komu mogę pomóc i trafiłam na KAFE tyle, że na Dyskusję Ogólną albo Na Życie Uczuciowe ( nie pamiętam dokł.). Tam założyłam konto z nikiem Jestem Happy:) i do dziś na nim pisze. Co do wypisywania rzeczy: życzę abortkom śmierci w boleściach etc Tak, to moje słowa. Być może za ostre dla co poniektórych, jednak w obliczu życia dziecka, które zostało zniszczone w moim mniemaniu to właśnie się tym kobietom należało. Zaznaczyłam niedawno na jednym z topików, że chodzi mi o kobiety zimne, bez serca, o te, które nie zdają sobie sprawy z tego co zrobiły, zaznaczyłam także, że i ja mogę być ich bliźnim, ale wtedy, kiedy odezwie się w nich coś z człowieka. To jest moja prywatna opinia na temat aborcji. I jeżeli komuś historia mojego życia może pomóc to się bardzo ucieszę :) Mimo tych wszystkich napalonych na trolling pomarańczek ;)

I co zdziry lyso wam?? nadal JestemHappy!! jest mna! leczcie sie powodzenia :)

Jestem Happy, ja pytałam CZY TO PRAWDA ZE TWOJE DZIECKO JEST WYNIKIEM GWAŁTU BO TAK PISALAS NA INNYM TOPIKU:O po co klamiesz i wymyslasz takie historie? po co? guzik mnie reszta interesuje,daruj sobie te łzawe opowiastki:O

małgosiu dla Ciebie to kłamstwo tylko dlatego, że Ty tego nie przeżyłaś...

Gość no nie moge hahah
jestes pizdo:D jestes:D piszesz co chwile z innego konta i nawet nie wiesz co cie gubi:D:D:Dhaha:D jaka niedomyslna pizda:D

Ta pierwsza co zalozyla temat dla Happy jest jakas nierowinieta psychicznie juz Malgosia ma wiecej itelginecji od Ciebie. a Ty dalej pieprzysz ze ja to Happy , ze Happy to Ja. wez sie juz w koncu uspokój .

Ty tez nie :O ale co topik to inna historyjka nt twojego zycia:O Nie wiem kto zalozyl ten topik ale ty faktycznie jestes nienormalna:O Zegnam:O

małgosiu podaj temat topiku na którym napisałam coś innego

JestemHappy. Ta Malogsia jest nawet spoko laska ale ta kurwa druga to Jak boga na nerwy mi dziala nic innego nie ma do powiedzenia tylko ' hahahaha' ' Ona to Ona tamto' ;//

malgosia www Wez spójrz najpierw na siebie bo to nie Ja zaczelam tylko Ty ze swoja przyjacióleczka pomaranczka ; ))

pytałaś się czy to prawda to Ci odpowiedziałam: małgosiu tak to prawda. Urodziłam dziecko....

i co Tamta nagle zamilkła bo prawda boli ;)

A skąd wiesz czy nie mam dziecka z gwałtu dziewczyno?! Zastanów się co piszesz :/

JestemHappy- Nie ma co juz sie tlumaczyc... Jedni mysla tak drudzy tak cóz poradzic to tylko Internet..

Gość Kolejna studentka psychologii
która potwierdza, że ten kierunek wybierają głownie osoby mające problemy z samymi sobą :O I jak ktoś kto sam chciał dokonać aborcji może potępiać kogokolwiek idącego tą samą drogą? :O Sama jesteś morderczynią- idąc Twoim tokiem rozumowania :O

ej dobra dziewczyny to nie ma sensu !!