Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaman brazylijski

catuaba- czy ktoś stosował?

Polecane posty

Gość szaman brazylijski

http://catuaba.pl/o_catuabie.html NIEZWYKLE SILNE EREKCJE KIEDY TYLKO ZECHCESZ !!! Catuaba to afrodyzjak, który koncentruje w sobie wszystkie zalety: zwalcza impotencję, stymuluje pożądanie i wzmacnia energię seksualną. Wygodna postać pozwala mieć ją zawsze przy sobie, kiedy jest to konieczne. Systematyczne przyjmowanie podnosi LIBIDO. Sprawia, że zaczyna Ci się chcieć! I jest lepiej niż w Twoich najlepszych czasach !!! Jest to w Brazylii najbardziej znany afrodyzjak. Indianie Tupi do dziś dnia śpiewają pieśni opiewające „cuda, których dokonała catuaba stymulując system nerwowy i poprawiając ukrwienie organizmu. Współcześnie jest ona stosowana głównie do leczenia zaburzeń erekcji. W brazylijskim stanie Minas Gerais jest znane przysłowie: Do 60-ki twój syn jest twoim własnym synem, potem już jedynie synem catuaby! Dla brazylijskiej medycyny naturalna catuaba jest stymulantem mózgu, szczególnie skutecznym przy nerwowości, problemach z pamięcią, przy bezsenności, niepokoju i osłabionej potencji. Analizy farmakologiczne dostarczyły dowodu na fitosterole, a więc na składniki podobne do hormonu płciowego. Nawet po długoletnich badaniach nie stwierdzono przy tym żadnych skutków ubocznych. Tym bardziej, że nie jest to lek syntetyczny, a w pełni naturalny i bezpieczny suplement diety. * CZEGO MOŻESZ OCZEKIWAĆ: większe i mocniejsze erekcje * większa satysfakcja w życiu intymnym * potężne i obfite orgazmy * lepsze krążenie krwi w narządach płciowych * większa wytrzymałość seksualna * penis dłużej pozostaje twardszy i większy w czasie erekcji * również w stanie zrelaksowanym twój penis stanie się większy. czy to ściema czy prawda?? Można kupić w kuchniach świata, pewnie też w sklapach ze sprzętem do picia yerba mate

Gość szaman brazylijski
nie spam tylko pytanie!!!

to kup i żryj a jak chcesz myśleć, to się zastanów czemu wymyślono viagrę, skoro coś tak zajebistego już jest?

"również w stanie zrelaksowanym twój penis stanie się większy." czyli co, mam zafundować sobie zapalenie naczyń krwionośnych?

Gość a co to jest
?

Gość gość
akronim ale ci..l z ciebie

Gość gość
ja biotre obecnie multi maca i tam jest catauba razem z innymi składnikami daje kopa polecam

Gość gość
Ja stosuję nalewkę. Kilka mililitrów dziennie. Po kilku minutach od wypicia zwiększa się wyraźnie popęd seksualny. Ogólnie więcej energii się dostaje jak po kilku kawach. Mocniejsza również jest erekcja. Ale efekty działania catuaby maleją z każdym dniem stosowania. Po miesiącu stosowania nie wiele odczuwam. Dlatego warto robić przerwy w stosowaniu...

Gość gość
ja piłem herbatkę troszkę działała i fajny smak