Gość dziewczynyya jaaa Napisano Styczeń 8, 2011 mam test juz. wiec zrobię go w pn rano. a we wtorek idę na badanie krwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tu masz wszystkoooooo Napisano Styczeń 8, 2011 http://piekielko.info/kalendarzyk/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczynyya jaaa Napisano Styczeń 8, 2011 ej super ten kalendarzyk, wiele widzialam ale ten jest fajny :D wg niego wychodzi ze jutro powinnam dostac okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 8, 2011 średnio osobiście ufam takim kalendarzykom, szczerze to praktycznie wcale, bo owulacja może się o to przesunąć a to coś tam i dupa blada. no ale obyś dostała ten okres jutro. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 8, 2011 Dokladnie, nie ufaj temu kalendarzykowi.. ja tez sie na tym przejechalam... Syska - dziekujemy Ci ze mimo tego ze masz okres jestes dalej z nami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczynyya jaaa Napisano Styczeń 8, 2011 ale to mnie przerazilo - Przypuszczalna data rozwiązania: 18-09-2011 :D hehehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczynyya jaaa Napisano Styczeń 8, 2011 heheh zabralyscie mi jedyną nadzieję :((::(:(:(:(:(:( wiem ze powinnam dzis dostac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 8, 2011 nie ma za co dziękować. :) na prawdę. sama wiem jak mi była/ jest w takich różnych sytuacjach rozmowa z kimś kto coś poradzi, oceni, spojrzy inaczej, czy po prostu powie jakieś miłe słowo. :) nafaszerowałam się różnymi przeciwbólowymi żeby wysiedzieć przed monitorem z wami! :D sesja, szkoła jeszcze poczeka, ważne żebyście okresy dostały i się nie denerwowały już. ;* :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 8, 2011 nie nie. to nie zabranie nadziei. to uwaga- ostrzeżenie żebyś następnym razem nie powiedziała partnerowi że według kalendarzyka to dziś można zaszaleć. i żeby nie okazało się że kalendarzyk swoją drogą a organizm swoją.. żeby nie było potem tragedii i płaczu. mała, wierzę że dostaniesz ten okres i już. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 8, 2011 Dziewczyny jaa - pisalas sama ze nie doszlo ani do penetracji, ani do wytrusku wiec nie wmawiaj sobie ciąży ej... no prosze was... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ej ale jak Napisano Styczeń 8, 2011 sie okaze ze jedak jestescie w ciazy///to urodzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 8, 2011 Szczerze nie biore tej opcji w ogole pod uwage, bo na prawde nie mogę być w ciąży ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 8, 2011 w ogóle wydaje mi się okres koleżanki dziewczynyya jaaa spóźnia się głównie z tego że nie potrzebnie się stresuje. ;| ej ale jak: no co do mnie jeżeli by się okazło, a pewnie nie raz jeszcze w życiu będę się denerwować dopóki nie będę chciała sama mieć dziecka, to urodziłabym no bo co zrobić. ciężko byłoby pogodzić ze studiami ale trzeba by było. heh. trzeba brać pod uwagę że nie ma 100% zabezpieczenia i liczyć się z konsekwencjami i w ogóle.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 8, 2011 Ty przynajmniej studiujesz, a ja za 4 miesiące mam mature :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 8, 2011 ale to 1 rok dopiero, więc jeszcze się nie nastudiowałam za bardzo. ;p osobiście też na razie chce odwlec w czasie ciąże, tak myślę po studiach by było najlepiej. ale też moje niektóre koleżanki mają już dzieciaki i bardzo sobie chwalą i nie żałują że tak młodo. no ale jednak chętnie poczekam jeszcze te 2 lata przynajmniej. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 8, 2011 Syska a Ty tez kochałaś się bez zabezpieczenia w dni płodne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 8, 2011 z prezerwatywą. ale bałam się po wszystkim strasznie, bo niby było w porządku ale tak nie dawało mi to spokoju przez całe dwa tygodnie. teraz jak dostałam dziś okresu wszystkie nerwy opadły. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 8, 2011 A no to fajnie... :( Ja to porażka, eh... żyję tylko nadzieją i wiarą że jednak żaden plemnik się nie dostał i że dostane okres... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczynyya jaaa Napisano Styczeń 8, 2011 Firankla nie martw sie, ja np jeszcze okresu nie mam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 8, 2011 Wiem, ale Ty nie masz sie czym martwic bo w ciązy na banka nie jesteś... a u mnie to już sama nie wiem, pożyjemy zobaczymy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 8, 2011 Firankla, będzie dobrze zobaczysz! dostaniesz okresu i wszystko dobrze się skończy. :) a Twój partner też się denerwuje razem z Tobą? bo może nie wiem wyjdzcie gdzieś, jakies kino, spacer czy coś żebyś chociaż przez jeden dzien o tym nie myslała, odstresowala się i w ogóle. :) dziewczynyya jaaa: Ty to już w ogóle. ;p moim zdaniem tylko te nie potrzebne nerwy Ci opóźniają okres. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
motylek128 0 Napisano Styczeń 8, 2011 Siemka!! Oj dziewczynki wiem co przeżywacie... Mi ostatnio okres spóźnił się prawie tydzień.... myślałam że oszaleje ;/ Życzę szczęścia i aby ułożyło się po "waszemu"!! Ps pamietajcie że stres jest wrogiem @. Tak właśnie było w moim przypadku.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 8, 2011 Moj partner tez sie boi...zreszta nie chce o tym rozmawiac bo nasze relacje są troszke dziwne. Ja sie nie stresuje, staram sie byc wyluzowana, pije codziennie melise i to mi pomaga, jestem osobą dość wierzącą i wiara też mnie podtrzymuje, jak nigdy dotąt... obym się nie rozczarowała. Moja sytuacja jest chyba najgorsza ze wszystkich... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 8, 2011 rozumiem. :) w południe w poście pisałaś że jeszcze nie całe 2 tygodnie, więc no po prostu musimy czekać inaczej się nie da. jeszcze kilka dni i pewnie będziesz mogła zrobić test żeby się uspokoić. wierzę że wszystko będzie dobrze.! no tak myślę że chyba masz rację. ;| ja miałam tyle szczęścia że była ta prezerwatywa bo przeciez też miałam plodny sluz wtedy. ;| wiec no mogłoby byc różnie teraz gdyby np. pękła bo wytrysk był w środku.. kwiatuszekdomi też nie ma bardzo wesoło bo tez wspomniała coś o dwóch stosunkach bez zabepzieczenia, bez wytrysku. dziewczyny no, musi być dobrze! nie moze byc po prostu inaczej. :) na dziecko przyjdzie pewnie jeszcze czas, kiedyś. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 8, 2011 Wiem ja przeczekam ten czas :) I jestem dobrej myśli, wszystko musi być dobrze!! Mam nadzieję, że po drodze - im bliżej okresu - się gdzieś nie zgubię. Dziekuje Ci Sysia, jesteś na prawdę kochana! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczynyya jaaa Napisano Styczeń 8, 2011 ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 8, 2011 Uspokój się kobieto i nie denerwuj i nie stresuj - Wszystko będzie dobrze!! Dobranoc kobietki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
motylek128 0 Napisano Styczeń 8, 2011 Jak bedziecie sie tak stresować to okres naprawde bedzie sie spóźniał. Wiem że to trudne, ale najlepszy jest spokój:) Wszystko bedzie ok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 9, 2011 dzień dobry moje kobietki. :) jak czujecie się dziś? :) ja wczoraj wspomniałam że taki wydaje mi się skąpy ten mój okres a tu dziś obudziłam się w "kałuży krwi" ;| Firankla. :* NIE dziękuj. :) przecież na prawdę nie ma za co :) bardzo się cieszę że mogłam przed południem na miłą resztę dnia przeczytać że jesteś na prawdę dobrej myśli. :) gdzieś za ok. 10 dni powinnaś dostać tak? :) będzie na pewno. :) dziewczynyya jaaa: proszę Cię ogarnij się i uspokój w końcu. :) jak z tego byłaby ciąża to ja nie wiem co by się z tym światem stało. ;p jeżeli jest tak jak powiedziałaś że ani wytrysku ani niczego to daj spokój. :) motylek ma rację. :) więc dziewczyny, czekamy! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 9, 2011 U mnie dobrze ;) Staram się jakoś na razie o tym nie myśleć, tak jeszcze jakieś 10 dni ^^ mam dzisiaj dużo roboty do szkoły, i cały tydzien zabiegany wiec mysle ze szybko zleci :) Miłego dnia Wam wszystkim! :-* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach