Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kwiatuszekdomi

kontakt seksualny w dni płodne czy jestem w ciązy?

Polecane posty

Gość Panikara2
Po owulacji śluz przyjmuje cechy śluzu niepłodnego tj. staje się lepki, gęsty, nieprzejrzysty lub zanika zupełnie. Stan taki utrzymuje się aż do miesiączki.

Gość Panikara2
nmzc:) mam nadzieję, że się nie mylę, z resztą na niejednej stronie tak pisze:)

Gość Panikara2
Mnie jajnik kłuł przez 5 ostatnich dni, dzisiaj coś się uspokoił, przez dwa dni to i podbrzusze dało o sobie znać, może z nerwów. Jajnik boli jak pęcherzyk rośnie lub pęka, a mnie bolał i bolał a śluz niby bezpłodny mam:/ choć dopiero teraz przechodzi z tego kremowego na bardziej przejrzysty czyli na niby płodny. Ból nie idzie mi w zgodzie ze śluzem chyba:/

Gość Panikara2
Słuchaj a może to nie jajniki tylko nery. albo zapalenia przydatków się nabawiłaś i dlatego jajniki Cię bolą.

Gość Panikara2
dobranoc:)

Gość dziewczynyya jaaa
u mnie nieplody sluz to taki bialy, gesty, nieciagliwy :) i w ciazy nie jestem ;] slyszalam,ze dla ciazy charakterystyczny jest taki wodnisty bardzo sluz, bialy

Gość mikfshkjfdhw63278
dziewczyny, ja tez sikam z nerwów... ok miesiaca temu piescilam sie z chłopakiem, tzn on wkładal mi paluszki. ostatni cykl miałam krótszy, ok 25dni, teraz mam 18 ( zawsze miałam 30) i dzis zauważylam plamienie. myslałam ze to miesiaczka, ale zauwazylam wydzieline rano a popoludniu juz bylo mniej, wlasciwie wcale. nie boli mnie brzuch jak zwykle na okres, czuje sie doskonale. czy to normane?? czy moze to wynik stresu, czy tez moze cos najgorszego (!)

Gość dziewczynyya jaaa
spokojnie to najprawdopodobnije plamienie okoloowulacyjne

Gość brozega
wykryli mi torbiele 24 i od tamtego dnia brałam antybiotyk. z chłopakiem uprawiałam petting 1 stycznia, miesiączkę dostałam 3 stycznia i od tego dnia zaczęłam brać tabletki anty. ( zaznaczam pierwszy raz w życiu i miały one nie zabezpieczać mnie przed seksem tylko biorę je bo muszę ustatkować moją sytuację hormonalną związaną z tymi torbielami ) mam nadzieję, że dość dobrze wytłumaczyłam ; )

Gość Firankla
mikfshkjfdhw63278 - tez mi sie wydaje ze to plamienie okoloowulacyjne... brozega - kurcze współczuje Ci tych torbieli... Ja dzisiaj w nocy sie obudziłam z bólem podbrzusza, ale przeszło mi po 15 minutach... Jesczze tylko kilka dni niepewności... Mam nadzieje że wszystko bd OK. Miłego dnia kobietki :*

wiecie mnie tez ostatnio boli podbrzusze ... w nocy sie az budze . No wczoraj jakos wyjatkowo nie bolalo . Jeeej juz tylko kilka dni ...

Gość Firankla
Eh nawet nie wiecie jak mi jest ciężko życie w takij niepewnosci... tak jeszcze kilka dni...

Gość angielkaaaa
Firankla a moze to bylo zagniezdzenie implantacyjne?

angielkaaaa: no proszę Cię przestań ! Firankla powinna się uspokoić i nie denerwować bo czeka na okres, o.! a nieee. heh. w ogóle to witam was moje kobietki. :* kwiatuszku ja też miałam taki śluz. taki białawo- żółtawy, bardzo gęsty i mętny. i też jak tylko gdzieś przeczytałam że może to być ciążowy, to od razu panika. ale bądz spokojna, jakiś ponad tydzień po takim śluzie dostałam okresu. :) także trzymam kciuki nadal dziewczyny. :)

Gość Firankla
Ja jestem coraz bardziej zalamana... Nie wiem :( Jak to sie nie skonczy dobrze to ja juz nie wiem.... ehhh

Gość takaaa maala jaaa
hej cykle mam 21 dniowe 26 grudnia ostatnia miesiaczka 1 sycznia sex z wytryskiem we mnie wczoraj test negatywny ... swedza mnie sutki mam zawroty glowy mdlosci sluz bialy duzo ,dzis zółty malo . bol jajnika jakies 7 dni po stosunku od tego czasu kluje co jakis czas . co myslicie test za wczesnie?

Gość Firankla
Tak na test na pewno za wczesnie... zrób za jakies tydzien.. :) Starasz się o dzidzie?

Gość takaaa maala jaaa
tak ;) czuje ze jest a test na nie :((

Gość Firankla
A myślałaś o tym żeby iść na badanie krwi na bete?? To pewny wynik... Kurcze a my tutaj wszystkie na okresik czekamy :)

takaaa maala ja to ja trzymam kciuki ze jednak bedzie dzidzia a ty trzymaj ze jednak bedzie okresik ; p im blizej okresu tym ja bardziej sie stresuje . Alle mam nadzieje , wierze ze bedzie ok .

Gość dziewczynyya jaaa
hej dziewczyny,zmienie temat... myslalam o torebce jakiejs, chce jakas tania i ladna :D na allegro jest i ch pelno, podobaja mi sie "chanelki" ,koniecznie czarna i najlpeiej na zlotym lancuchu, chociaz jak na srebrnym bedzie ladna to tez pomysle. Nie zamierzam jej czesto noscic, wiec jakosciowo nie musi byc jakas super, pelno mam torebek wiec chce jakas tania :D zobaczcie na ta: http://allegro.pl/item1403586796.html fajna??? mysliscie ze ten zloty nie bedzie sie scieral??

Gość Firankla
Kurcze ej podoba mi się... nawet mi by pasowała czarna do sukienki... alez tym złotym to nie wiadomo.. raczej nie powinno się ścierać

Gość dziewczynyya jaaa
no wlasnie tez mi sie spodobala,przejrzalam wszystkie "chanelki" i ta jakos tak sie wyroznia,bo jest naprawdę ładna ... no i cena interesująca :) Jakosciowo to moze nie bedzie nie wiadomo co. no ale nie zamierzam tam nic nosci oporcz komorki i kasy :D

Gość dziewczynyya jaaa
no i m blizej okresu to tym gorzej bo to sie czeka i czeka. wiem cos o tym :(u mnie to juz panika byla,mimo ze okres przyszedl na czas:)

Gość Firankla
No kup sobie ja bo też tania jest :)) Eh ja nie wiem ale dzisiaj mnie coś podbrzusze pobolewa momentami i sie zastanawiam czy to po prostu schizy... Maluje pazurki dla odprężenia teraz ;)

Gość mikosiakakaka
dziewczyny tez tak macie ze jak dostaniece okres ( na poczatkusamym ) i na sam koniec, jakby cos was tak lekko podszczypuje w pochwie?? ja tak mam od poczatku, od kiedy odstalam okres :D zastanawiam sie co to jest.

Gość Firankla
Mi się takie coś nigdy nie zdarza