Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypowiedzcie sie

Pierscionek na zareczyny z cyrkonia?

Polecane posty

Gość wypowiedzcie sie

Nie piszcie jednak o milosci, symbolu itd. Ale tak szczerze odpowiedzice co o tym myslicie. Facet zarabiajacy nie malo kupuje swojej dziewczynie pierscionek z cyrkonia za 300zl. Sytuacja dotyczy mojej kolezanki, ktora jest troche oburzona, bo stac go na cos lepszego. Co wy o tym myslicie?

Gość osdadadaksjdjhe
a ile on zarabia? i co znaczy dobrze? w sumie faceci zawsze chca kupic ładny i dobry i drogi pierscionek bo im zalezy. chyba ze ich nie stac.

Gość wsdfghbvcdfghjkhgfds
taki pierścionek to można dać na urodziny a nie jako zaręczynowy :O

Gość konkubentka
zaręczyny na ogół sa raz w zyciu wiec facet mógłby sie postarac.,..

Gość wypowiedzcie sie
no z jakies 7 tysiecy zarabia, jak nie wiecej

Gość kataraktaaaaaaaaaaaaa
sknera i tyle!

Gość paparappa
byłoby mi przykro, to bardzo tani pierścionek i słaba próba więc po krótkim czasie będzie porysowany, skąpiec i tyle

Gość nieskormnym zdaniem
Jak dla mnie nie miałoby znaczenia to, że kupił go za 300 zł. Ważne, żeby znał mój gust i wiedział co mi się podoba.

Gość wiekszosc ludzi
przykro by mi bylo, bo taki peirscionek sie szybko zniszczy,a ja swoj chcialabym nosci do konca zycia ,albo chcociaz do moentu gdy moje place zaczna puchnac.

Gość A GDZIE TO JEST NAPISANE
ZE MACIE KURWA MAC DOSTAWAC PIERSCIONKI Z BRYLANTAMI. CHYBA WAM SIE ZWOJE JUZ CALKIEM WYPROSTOWALY. NAOGLADALY SIE FILMOW Z USA I MYSLA, ZE W POLSCE TO SAMI KARINGTONOWIE MIESZKAJA. A W KAZDEJ DZIELNICY NP.WARSZAWY TO SAME WILLE Z OGRODAMI I BASENAMI

Ja dostałam za 450 zł. Mój obecny mąż zarabiał wtedy niewiele. Do głowy by mi nie przyszło, że wolałabym z brylantem. Moja koleżanka ma zaręczynowy ze srebra i też się cieszy. To tylko symbol. Ach ta dzisiejsza młodzież :D

Gość nieskormnym zdaniem
bazienka Ja też z takim bym źle się czuła. Wiadomo, że im coś jest droższe tym lepszej jest jakości, ale nigdy bogata nie byłam i po prostu nie zależy mi drogich rzeczach. Nawet jeśli miałby być to pierścionek zaręczynowy.

Gość brylantowa panienka
Jak to , gdzie jest napisane ???? Nigdzie !!!!! Ale, jak facet kocha, to ma się postarać, nie ??? Pierścionek z cyrkonią za 300 zł - no proszę Cię, żenada :o Brylant to jakaś lokata kapitału jest przynajmniej .... :o

Gość szł ciałłłł
tez byloby mi przykro. oczywitym jest ze to niby tylko symbol, ze malo istotny, ze licza sie uczucia... jednak kazda kobieta chcialaby poczuc sie wyjątkowo a ten pierscionek bedzie zawsze najwazniejszym w jej zyciu tak wiec warto sie troche postarac. jak kogos nie stac to lepiej juz zeby nie bylo pierscionka tylko np. kwiaty, niz mialby byc taki ktory moge kupic sobie sama bez zbytnich emocji.

Gość moj pierscionek
kosztował ok. 500 zł. Jest właśnie z cyrkoniami, z białego złota. Nie zamieniłabym go na żaden inny. :) Nie wiem o co każdemu chodzi z tymi diamentami.

Gość edrfgthjkl.kjmhngb
szczerze byloby mi to bez roznicy bardziej niz pierscionkiem ze srebra czy z cyrkonia rozczarowalabym sie gdyby kupil pierscionek kompletnie nie w moim stylu

Gość moj pierscionek
a może nie było kogoś stać na więcej niż 300 zł. Ale z Was materialistki :O ma się postarać jak kocha? Matko! współczuję. Nie wiedziałam że siłę miłości mierzy się wartością pierścionka. To dopiero jest żałosne.

Gość wiekszosc ludzi
moj pierscionek---- wlasnie o to chodzi ze go STAC na drozszy!!

Gość kawa o porankuuuu
do ------>A GDZIE TO JEST NAPISANE Święta racja. Calkowiecie sie z tobą zgadzam. A i jeszcze jedno-jestem kobietą.

Gość kikikittthjka
ło jejuś mój mąż (wtedy facet) zarabia około 5 tysięcy postanowiliśmy, że pierścionek, który będzie zaręczynowym wybierzemy wspólnie, żeby mi się podobał no i po odwiedzinach kilku jubilerów, najbardziej najbardziej najbardziej podobał mi się pierścionek srebrny z cyrkoniami, za uwaga... 110 złotych :D i ten właśnie dostałam i do tej pory noszę go dumnie, jest dla mnie najpiękniejszy na świecie :) jak widać, nie musi pierścionek mieć diamentów czy być platynowy bądź złoty by się podobać

Gość Karta się odwraca
Jeżeli wiedziałabym że zarabia 7tys lub więcej i że pierścionek kosztuje 300zł pewnie porozmawiałabym na ten temat. Jakby zarabiał 1500 i pierścionek za 300zł no to chyba nie byłoby tematu. Myślę, że pierścionek zaręczynowy powinien mimo wszystko kosztować ( u tych biedniejszych) około 800zł.

Gość moj pierscionek
ok, będziesz się lepiej czuła jak będziesz miała na palcu pierścionek za 1000 zł niż za 500 zł? To ma AŻ takie znaczenie?! Ja naprawdę nie rozumiem tego. Czułabyś że mając pierścionek za 1000 bardziej Cię kocha?

Gość Jo------anna
Kamień to kamień, nie brylanty świadczą o uczuciu. Nie rozumiem takiego podejścia. Jeśli się kochają i mężczyzna się oświadczył to jaki jest sens zastanawiania się nad kamieniem w pierścionku? Swoją drogą zazdroszczę Twojej koleżance (chociaż sądzę, że piszesz o sobie). :)

brylantowa panienka Jak to , gdzie jest napisane ???? Nigdzie !!!!! Ale, jak facet kocha, to ma się postarać, nie ??? Pierścionek z cyrkonią za 300 zł - no proszę Cię, żenada Brylant to jakaś lokata kapitału jest przynajmniej .... Żenujące to jest Twoje materialistyczne podejście do miłości, do życia. Ile Wy macie lat?

Gość nieskormnym zdaniem
No ale co z tego, że go stać na droższy? Może on do sprawy podszedł w ten sposób, że nie ważne czy ten pierścionek kosztował 300 zł. czy 3000 tys. Może po prostu uznał, że taki będzie najlepszy. Zresztą jeśli dziewczyna ma problem z tym pierościonkiem to niech z nim pogada.

Gość ja dostalam z brylantami
i owszem mi robiloby roznice jesli bylby z cyrkonia. Moj facet dobrze zarabia wiec uwazam, ze obciachem by bylo jakby mi z cyrkonia wyskoczyl:O

Gość kikikittthjka
ale z Was materialiści :/ ja się cieszyłam z tego, że ukochany mężczyzna chce spędzić ze mną całe życie i miałam w nosie cenę pierścionka

Gość w 100% kobieta
dla mnie mógłby być nawet z plastiku, ważne chyba co on do niej czuje, no nie? ale widzę po postawie kobiet, że chyba niekoniecznie. głupie babony tylko kasa wam we łbach 🖐️

Gość moj pierscionek
w 100% kobieta - ooo proszę mnie nie obrażać ;) bo ja właśnie się staram dowiedzieć jak to działa że za 300 zł nie, a za 1000 zł tak, jeszcze proponuję karteczkę do pierścionka przyczepić że kosztował 1000 zł, i pokazywać przyjaciółkom jak to wasz "misio" was kocha, bo dobrze zarabia i "kupił" was za pierścionek.