Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypowiedzcie sie

Pierscionek na zareczyny z cyrkonia?

Polecane posty

polska mentalność TRZEBA SIĘ POKAZAĆ zuzia z 1b ma 376 przyjaciół na NK ja tylko 372 żenada do niczego się nie nadaję :D

Gość nieskromnym zdaniem
:D

Gość ja dostalam z brylantami
mam nadzieje ze nie bedzie tak glupia, ze jak dostanie ta cyrkonie to bedzie sie nia szczycic i wmawiac innym ze cyrkonia jest lepsza. Nie gardze tymi co maja pierscionki z cyrkonia, gardze tylko podejciem niektorych do tego

Gość mż + rd
zanim przyjmiecie pierścionek naprawdę warto polecieć do jubilera by wycenił i sprawdził aurentyczność :P inaczej nie warto przyjmować zaręczyn, tylk czekać na księcia z RPA który ma kopalnie diamentów i będzie Was obsypywał nimi codziennie Wszak od tego zależy szczęśliwe życie i nie dajcie sobie wmówić, że taki np Gustlik był romantyczny bo podarował Honoratce nakrętke z czołgu :D

Yakamoz, ja nie wiem czy to jest kurwa jakis czeski film ?? osochosi ?? po prostu odpadam

Gość nieskromnym zdaniem
Ale tu nikt nikomu nie wmawia, że cyrkonia jest lepsza. Szkoda mi już czasu na tę rozmowę

Gość .Kobieta31.
Ja dostałam z brylantami -Cofnij się kilka wypowiedzi wyżej -ja napisałam, że gołym okiem nie odróżni, a Ty już to przeinaczyłaś, że "nawet jubiler nie odróżni". Nie przekręcaj cudzywch wypowiedzi, bo to nieładnie :) napisałaś: " I nie wypowiadam sie pogardliwie o cyrkoniach a o ich posiadaczkach, ktore usiluja wszystkich przekonac ze to nie wazne jaki kamien, ze cyrkonie sa sliczne itd." A dlaczego podgardliwie wypowiadasz się o innych ludziach? Dlaczego gardzisz ludźmu tylko dlatego, że mają inne (nie materialistyczne) podejście do życia niż Ty? Też mi powód do pogardy.... Rozumiem, że ludźmi, którzy nie noszą markowych ciuchów także gardzisz? Kim jeszcze gardzisz? Ubogim sąsiadem? Babcią żebrzącą na dworcu?

ludzie zamozni i z klasa zazwyczaj nie onosza sie bizuteria ani nie maja parcia na pokazanie sie. A wlasnie takie pustaczki to dziewczyny ktore beda pitolic to co wiekszosc tutaj czyli milosc najwazniejsza, bogaci sie rozwodza a my biedni bedziemy zawsze razem. Po czym wystawiaja na nk te zdjecia ze swoimi pierscionkami (wiadomo o jakie chodzi) i sie probuja dowartosciowac

Gość choinkka2010
Ja pierdziele.... ile tu "dziwnych" ludzi z dziwnym poglądami

gardze podejsciem tych ludzi, bo zalatuje od nich hipokryzja. Jak juz pisalam wiekszosc posiadaczek cyrkonii marzy o brylancie ale ze nie ma i nie zapowiada sie na to by miala to usilnie chwali co ma. Nie gardze biednymi.

Gość .Kobieta31.
ja dostalam z brylantami -ludzkie oko jest zawodne, jubiler nie wydaje opinii na podstawie spojrzenia gołym okiem :D A jeśl wydaje, to marny z niego "jubiler". Tym, bardziej, że cyrkonia jest bardzo dobrą imitacją diamentu. Cyrkonie od diamentu odróżnia się poddając ją wpływom działania promieni rentgenowskich :)

Pokazywanie wszystkiego na NK nalezy juz do NORMY w mentalnosci ''Polaczkow'', pierscioneczka, sukienusi, dzidziuni, domeczku, kibeleczka, auteczka, ogodeczka, nowych mebelkow, wszystko trzy pokazac, inaczej takjakby sie nie mialo..

ja napisałam, że gołym okiem nie odróżni, a Ty już to przeinaczyłaś, że "nawet jubiler nie odróżni" przeciez ci napisalam debilko ze nie wmawiaj ze nie ma jubilerow co golym okiem nie odroznia:O To ty masz problem ze zrozumieniem tekstu

Gość Moniczkaa .
Każdego stać na coś innego. Dlatego u jubilera są pierścionki na każdą kieszeń. Mężczyzna kupuje taki na jaki go stać. Dla jednego duży wydatek to 200 zł a innego nie zaboli jak wyda 2000 na pierścionek.

przeciez pisalam ze jubiler golym okiem widzi roznice, ale potem "bada" taki pierscionek i na podstawie tego moze wydac oficjalna opinie. Ty naprawde jestes tepa:O Pisalam ze jubiler moze dostrzec roznice golym okiem, a nie ze wydaje oficjalne i fachowe opinie na tej podstawie

Kobieta31 - nie chodzi o wydawanie opinii tylko o odróżnienie cyrkonii od brylantu, tombaku od złota GOŁYM OKIEM. Opinie- oparte na badaniu- są później. Wstępne oględziny (gołym okiem) każdego jubilera skutkują odróżnieniem cyrkonii (tudzież tombaku) od brylantu (w drugim przypadku- złota). Koniec pierdolenia- robota czeka. 🖐️

Gość .Kobieta31.
To twoim zdaniem pustaki uważają, że miłość jest najważniejsza????? :o Ciekawe masz podejście do życia..... A skąd Ty wiesz o czym marzą inni? Musiałabyś siedzieć w głowie każdej osoby, bu to wiedzieć...

Gość .Kobieta31.
Taaaa, Staszku, jasne :) Lepiej wracaj do roboty :)

Ja zazdroszcze wszystkim rozumu i toku myślenia nie pierścionka z brylantem :) idę do jubilera zaraz wracam :D

Gość .Kobieta31.
Piszesz Staszku -KAZDEGO jubilera... Następny, który lubi rzucać wielkimi słowami, nie majacymi pokrycia w rzeczywistości.

nie, debilko. Nie wyrywaj z kontekstu mojej wypowiedzi:O Uwazam, ze naiwne mysla ze milosc najwazniejsza, bo sama miloscia nie wyzyjesz

Biancaaa, na piwko skoczymy później teraz zmykam pozdrawiam i nie denerwuj się

Gość choinkka2010
pracowałam kiedys w sklepie z biżuterią, wszystko to pic na wodę fotomontaż żeruje się właśnie na takich panieneczkach, była to znana marka dobrej projektantki dawało się do sprzedaży najgorsze gówno, od ludzi którzy zostawiali np. kolczyki własnej roboty metka z wysoką ceną i szło jak woda a jak jakaś bransoletka za 1tyś się popsuła siadałyśmy na zapleczu i ją reperowałyśmy.. a bogate Kobiety przychodziły i kupowały. tak jest ze wszystkim....

taaaaa jasne wyżyjesz jak dostaniesz pierścionek za 1000 zl i codziennie rano w morde :D nóż mi się w kieszeni otwiera prostaki

Gość a to ci!
bo sama miloscia nie wyzyjesz -------------------------------------- Natomiast brylantami wyżyjesz. Uczta się!