Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie tam przemyslenia

ja uwazam, że nie ma różnicy ile kobieta miala partnerów seksualnych.

Polecane posty

nie jedna z was ma duze potrzeby i chce seksu 5 razy na dzien, roznych wygibasow i ssania z polykiem po same bile. tyle, ze ma stałego partnera. to ja sie pytam jaka jest różnica? między takimi laskami, a dziewczynami, ktore rownież mają duże potrzeby seksualne, albo nawet mniejsze, ale z różnych powodów nie ma stałego partnera. bo nie wiem.. nie chce, nie potrafi zbudować relacji partnerskich, albo jest za brzydka i zaden jej na stale nie chce? to co? taka kobieta jest dziwką i szmatą, tylko dlatego, że miała w sobie więcej penisów niż te "szanujące się" ? tez ma swoje potrzeby, dlaczego ma żyć w celibacie i nie cieszyć się urokami seksu? oczywiscie nie mowie tutaj o laskach typu, ze sobie wyrwie na dyskotece jakiegos delikwenta i daje sie zaciągnąć do kibla i ssie nieumytego kutacha, ale o takim normalnym kulturalnym seksie z kolacją, rozmową, seksie w łóżku, czasami nawet romantycznym przy swiecach i muzyce pytam i apeluje CO W TYM ZLEGO?

że co?

a co widzisz gorszego w tym że wyrwę kolesia na dysce,wezmę do domu i będę z nim uprawiać seks przy muzyce od tego że uprawiam seks ze swoim stałym posuwaczem bez zobowiązań?

no wlasnie nic nie widze w tym zlego. jesli kobieta czegos chce i realizuje swoje potrzeby seksualne to droga wolna! i wlasnie jakbys nie zauwazyla to pisalam o ilosci partnerow seksualnych i mialam na mysli ich częstą wymianę, a nie tylko stałego faceta do seksu bez zobowiązan. w czym tez nie ma nic zlego. natomiast jesli laska daje sie na dyskotece zaciągnąc do kibla i tam bez kompletnego szacunku do swojej osoby daje sobie wcisnąć kutasa czesto smierdzacego w usta no to to juz się zgodze, ze jest szmaceniem. wazne zeby kobieta miala klase i robila to na co ona ma ochote. to wszystko jest ok i droga wolna!

jeżeli jest z miasta do 50 tyś ludności to nawet jak ją miało pół miasta to nie robi róznicy ni wrażenia na chłopakach

chociaż w sumie, myślę że za dużo w internecie siedzimy, trzeba mieć jakieś zasady , bo w końcu seks jakby nie było powinien być związany z uczuciami o drugiej osoby

powinien, nie powinien.. ale zycie nie jest idealne i nie zawsze jest tak jakbysmy tego chcieli. to chyba nie powod zeby rezygnowac ze swojej seksualnosci i takie dziewczyny nazywać dziwkami i szmatami.

bo po co później szukać sobie jakiegoś ukochanego jak bzykanko z przyjacielem też jest fajne ? ja nie chciałabym wiedzieć że mojemu facetowi jest bez różnicy kiedy kocha się ze mną ,a kiedy robiłby to z koleżanką

a co to ma do rzeczy? ja nigdzie nie pisze jaki seks i z kim jest lepszy, sa sytuacje rozne w zyciu i czasami ktos tego partnera po prostu dluzszy czas nie ma albo nie chce miec!!! chce ktos byc np cale zycie singlem, to co? ma taka osoba calkiem zrezygnowac z seksu, bo jak bedzie uprawiac go z nie stalymi partnerami to bedzie nazwana dziwką.

Gość t jak temat
jakiej płci jest autor???

po prostu dla mnie taki seks nie dawałby za dużo przyjemności, oprócz tej fizycznej, ale wiem jak to jest być singlem i że z desperacji to nie robi różnicy, nie potępiam

Gość afrykański budda 123123123
Tylko w zabobonnej Polsce laski nie mające stałych partnerów powinny żyć w celibacie, ta nasza religia tego zabrania, wszystkie powinny być zakonnicami i dopiero po ślubie i to raz na miesiąc bez zabezpieczenia żeby spłodzić małego katolika lub katoliczke:)) Niestety takie są stereotypy, chore i tyle, Kiedyś palono za to na stosie, dziś mówi się o nich ladacznice a za 500 lat ludzie, szczególnie kobiety będą się z tego śmiać, póki co wiara hamuje rozwój i prowadzi do wojen ale to już inna historia. Cywilizowani ludzie nie maja nic przeciw kobietą uprawiającym sex z kim im się podoba, oczywiście z zabezpieczeniem bo to rozsądne z punktu widzenia chorób które jednak występują.

Gość gryaska
Cywilizowani ludzie nie maja nic przeciw kobietą uprawiającym sex z kim im się podoba, oczywiście z zabezpieczeniem bo to rozsądne z punktu widzenia chorób które jednak występują. ja powiem tylko tak :" suma ilorazu inteligencji na naszej planecie jest stała , a liczba ludności ciągle wzrasta" jasne , zapomnijmy o wszystkim , grzmoćmy się, nie warto iść w związek, zresztą po co , chodzi tylko o seks

jasne ze kazdy ma prawo do wlasnego zdania, ale to nie znaczy, ze kazdy ma swoje zdanie, koniec kropka i nawet nie mozna porozmawiac. dla mnie takie kobiety nie sa szmatami i mysle rozsadnie przedstawilam swoj punkt widzenia i czekam na kontrargumenty. zawisia mnie naprawde nie chodzi o to, ze kobiety POWINNY robic to bez milosci i miec jak największą ilość partnerów, ale o to, ze jesli jakieś kobiety nie mają stalych partnerów i po prostu mają potrzebe uprawiac seks i robią to często z roznymi mezczyznami, nie powinny byc wcale potepiane i nazywane dziwkami.

Gość gryaska
zapomnijmy też o tym że jest coś takiego jak miłość czy uczucia do drugiej osoby, oczywiście oprócz tych seksualnych :O bo jeśli seks jest uwieńczeniem uczucia między dwojgiem ludzi(i mam to gdzieś czy przed ślubem, czy analny czy jaki tam chcecie) to czym jest seks z koleżanką? tym samym? no to super, nie chcę mieć już nigdy faceta,bo chyba nie zniosę w łóżku z nim myśli że jestem tylko jedną z wielu i mu bez różnicy, chyba że mam lepszą technikę

"jasne , zapomnijmy o wszystkim , grzmoćmy się, nie warto iść w związek, zresztą po co , chodzi tylko o seks " jak nie zrozumiałaś tematu to się nie wypowiadaj prosze, zamiast wszystko przekręcac i sobie dopowiadac. to chyba zbytnia nadinterpretacja. gdzie ja napisalam, ze zwiazki sa be i mamy sie pieprzyc z kim popadnie? mnie chodzi jedynie o to, ze kobiety, ktore mają potrzeby seksualne i realizują je z nie stalymi partnerami nie powinny być uważane za gorsze i nazywane dziwkami. tyle. koniec kropka. czy ja pisze jakoś niezrozumiale? bo moze to we mnie jest przyczyna, ze nie jasno precyzuje mysli ?

a dlaczego zaspokajanie swoich potrzeb seksualnych, jesli akurat nie ma sie stalego partnera uwazasz za niemoralne?

Gość gryaska
a wg ciebie jest różnica czy uprawiasz seks z kimś bo masz tylko naturalną potrzebę a z kimś kogo kochasz? tylko na to mi odpowiedzcie , bo dla mnie to 2 różne rodzaje seksu , dwa światy wręcz, co nie znaczy że gdybym była sama to nie szukałabym sobie układu z przyjacielem

przyznałaś wcześniej że widzisz różnice miedzy seksem w kiblu dyskoteki a przemyślanym zaspokajaniem potrzeb, moja poprzeczka jest wyżej, a o tych co sie wala w kiblu, no cóż sie juz nie wypowiem bo przeklinać piśmiennie nie lubię. ja za bardzo nie rozumiem o co pytasz, o nasze zdanie czy o przyzwolenie?

Gość loszkka
kulturalna ile masz lat i czy jesteś pasztetem ?