Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalaa14

Jestem w ciąży! Mam 15 lat! Pomóżcie

Polecane posty

hahaha no czekam!! Tyyyy Chanel-jesteś tak samo oryginalna jak ten twój "numerek" przy nicku-----55razy gorsza wersja od tej możlwe najbardziej sensownej---w czarnej dupie jesteś jednym słowem-tak ci to wytłumacze bo pewnie aluzji samej w sobie nie skumasz

natalaa14 oh natalka moj maz spi po ciezkiej pracy, dziecko takze wiec co cie drzazni , ze siedze i pisze strach , bo zostalas zdemaskowana hehe:D

oooo mężem zostałam--zobacz jakie te kafeterianki są suuuper---szpiegi jak nic, a teorie majątakie, że sama bym nie wpadła:) mój mąż obecnie się kapie..nie wiem jak mąż FRAU:)

od kilku minut cisza---sądzę ze teraz zmobilizowały zwoje mózgowe szykują "mocne teksty" rodem z gazetek "bravo". Pływają w brodziku intelektualnym z dmuchawkami na ramionach brzuchem do góry:D

skonczyly im sie obronne tlumaczenia a raczej marne zarzuty, ide wywiesic pranie moze poczytam pozniej hehe i posmieje sie z ekspresowej ciezarnej

Gość chanel no 55
czarne oczy idz spac rowniez, najlepiej wez frau ze soba i do domu kombatanta:D

Gość przeczytalam caly temat
i wiecie co nie wiem czy to prowakacja czy nie, ale teraz was zabije pewna wiadomoscia:D Dowiedzialam sie o ciazy w 5 miesiacu! Malo tego mojej mamy kolezanka w 7:D wiecie, ze takie rzeczy sie zdarzaja? a co najlepsze mysmy sie starali a ja nic nie podejrzewalam bo mialam jak myslalam okres. Wiem, wiem to sa krwawienia, ale mialam bole jak przy miesiaczce i krawienia nie byly skape. Gdy bylam w tej niesiadomej ciazy to wciaz sie staralismy z mezem i nawet palenia nie rzucilam;) potem jakos okres mi sie zaczal spozniac tak gdziez z 10 dni, zrobilam test, radosc ze ciaza. A potem strach jak sie dowiedzialam ze 5 miesiac, bo wlasnie palilam i czasami alkoholu sie napilam. Dlatego nie rozumiem dlaczego niektore kobiety tutaj podajace sie za matki nie wierza w takie rzeczy, ktore sa dosc czestym przypadkiem. Czy autorka klamie nie wiem, ale natretne dopytywanie sie o badania to tez przesada. Przeciez nie jestescie wyrocznia by zatwierdzac czy to prawda czy nie. Dziwie sie tez autorce, ze jesli naprawde jest w ciazy tak dlugo sie udzielala i dala wkrecic w bezsensowna pisanine z jakimis kilkoma nawiedzonymi babami, ktore kaza jej podawac dowody:D

Gość do przeczytałam cały temat
rany boskie jak można doiedziećsię o ciąży w dopiero w 5msc w XXI wieku pytam sie.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jakby nie było brzuszek rośnie na 100%nie miałaś płaskiego jak dotychczas....co za dziewuchy matuchni boska.!!!!!!!!!!!!!A i takie plamienia nie są normalnym okresem tylko plamieniami i coś nie tak z główką masz,że pomyliło ci się z okresem...dzizys nie nie....

mialam plaski brzuch wyobraz sobie. Brzuch mi wyszedl dopiero pod koniec 6 miesiaca kiedy to zaczelam momentalnie przybierac na wadze. Przytylam cala ciaze tylko uwaga 7kg! A plamienia, ktore bralam za okres niczym sie od niego nie roznily, bo krawilam tyle samo dni i tak samo. Moja lekarka mi powiedziala, ze tak sie zdarza i ze nie powinnam sie przejmowac, bo zna kilka kobiet, ktore nawet pozniej o ciazy sie dowiadywaly:P Jesli myslisz, ze u kazdej brzuch sie pojawia w 3-4 miesiacu i za okres biora skape plamienia to sie myslisz. Jestem na to zywym dowodem;)

a i jeszcze odnosnie objawow typowych jak wymioty i zawroty gloy to raz tylko zwymiotowalam i zemdlalam. A bylo to podczas jak myslalam okresu (czyli plamienia), a ze nie raz podczas okresu wczesniej wymiotowalam i mdlalam to niczego nie podejrzewalam. Wrecz przeciwnie, uwazalam ze mam okres jak zawsze i te dolegliwosci przypisalam jemu.

Gość Do niedowiarkow
Obejrzyjcie sobie program ciąza z zaskoczenia,to się na prawdę zdarza... Ale natala sama się pogrążyła pisząc o tygodniach ciąży... W tydzień się nie da przeskoczyć 6 tygodni,może ona myślała,że u ciężarnych 6 dni to 6 tygodni i tak palnela hahahah :D

Gość do przeczytałam cały temat
ok tak ja oglądałam taki program już kiedys ni ale to jest takie niewyobrażalne,że sama rozumiesz...Ale nie chodzi mi o to że ona nie wiedziala o ciąży tylko zobacz w jakim tempie sie ta ciąża rozwijała.Dowiaduje się w 15 tyg a po tygodniu jest w 21tyg.Wiesz wielkie załamanie 5.01 i się pytała nawet,że może usunie a dzień później pisze,że "dostanie"swojego Bartusia no masakra jakaś.Myśle,żeod początku była to prowokacja tylko że sama autorka nie myslała,ze dostanie tyle odpowiedzi a się rozkręciło i troszkę chciała zablysnąć a wyszło jak wyszło...

ja ogladalam ten program kiedys i myslalam, ze to wszystko jest wymyslone, a te kobiety na koniec podstawione:D No, ale sama sie przekonalam, ze tak sie zdarza

Gość lalaunkaa
Natalaa urodziłas juz???hahahhaaha

Gość zapomnialam nicka
natala to juz jest chyba w 35tc wiec juz na koncowce:D tak zdarzaja sie takie ciaze "z zaskoczenia" przykladem jest moja siostra, ktora dowiedziala sie o ciazy w 4miesiacu i na dniach rodzi:) to jej trzecie dziecko i kazdy lapie sie za glowe "jak moglas nie wiedziec" ano mogla bo kazda ciaza jest inna a w poprzednich zadnych plamien nie miala i w poprzednich wymiotowala cale 9miesiecy a tu nic... takze zmylily ja plamienia

Gość zuceklobacek
Natalaa14 Wiem ze to nasza wina ze sie nie zzabezpieczylismy ale zawsze stosowalismy stosunek przerywany i nigdy nie bylo problemow. a jezelil teraz okaze sieze to ciaza to nie wiem co na to rodzice! a nie wie ktos czy mozna usunac ciaze bez obecnosci rodzica? bo slyszalam ze osoby niepelnoletnie na wizyty u ginekologa musza byc z opiekunem mozg sobie usun

Gość r76r
tylko że tu nie chodzi o tym że ktoś się dowiedział późno o ciąży a o to że w ciągu kilku dni ciąża się postarzała o kilka tygodni, w takim tempie to za tydzień stuknie jej 40 tydzień :D

Do Przeczytałam Cały temat- To jest prawda! Można nie wiedzieć, że się jest w ciąży ;) Moja mama miała przede mną 3 dzieci a o mnie dowiedziała się przez przypadek ( badania krwi zupełnie związane z czymś innym). Też miała krwawienia identyczne jak okres ( miała wtedy 43lata). Z kolei w pracy ( oprócz szefa) nikt o ciąży nie wiedział ( moja mama w pracy nigdy nie była wylewna ;P) do rozwiązania bo miała niewielki brzuch :D

A co do tematu... wg mnie prowo i nie ma co tego roztrząsać :/

Gość jhljh
kobietki mylicie tematy to nie jest o kobiecie która odkryła ciąże w zawaansowanym stadium tylko o ciąży która rozwija się mega szybko.!!a to różnica...

Witam.Mam pewiem mały dylemat i prosiłabym o pomoc... Otóż od jakiegoś roku wogóle się z mężem nie zabezpieczamy, stwierdziliśmy że jak będzie dzidziuś to będzie jak nie to trudno(przynajmniej on wychodzi z takiego założenia, bo ja bardzo chciałabym mieć ale do czego zmierzam...mam nie regularne miesiączki przeważnie tak 31-35 dni.16 stycznia miałam ostatnią miesiączkę do dziś (22.02.2011) nic (38 dzień)nie mam żadnych bóli podbrzusza może czasami delikatnie zakłuje i przestanie obiawów jako takich ciążowych nie mam oprócz tego że bardzo chce mi się na słodko, częściej chce mi się pić i wiecej chodze do toalety (otatnio nawet budze się w nocy),a zamiast okresu wydobywa się biała wydzielina. Robiłam już 2 testy i wyszły negatywne...zastanawiam się nad testem z krwi czy to może za wcześnie?? proszę o szczerą odpowiedz.Pozdrawiam serdeczne

Gość do milly
Test ciązowy już by wykazał wiesz....raczej nie jestes w ciąży a na objawy i tak za szybko by było powtórz test z porannego moczu.

Nie rozumiem niektórych kobiet wypowiadających się w tym poście!!! Nawet jak to byłaby podpucha to co z tego? Pomyślałyście o tym że może dziewczyna naprawdę jest w ciąży i wasze głupkowate wypowiedzi i oszczerstwa mogą wpędzić ją w jakąś depresję? Ona potrzebuje wsparcia i mało ważne jest czy piszę prawdę. Ja akurat jej wierzę. Pomyśl jedna z drugą zanim znowu zaczniesz bluzgać że kiedyś Twoje dziecko może znaleźć się w takiej sytuacji i spotkać sie z takimi po....mi jak wy!!!!!!