Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalaa14

Jestem w ciąży! Mam 15 lat! Pomóżcie

Polecane posty

Gość rubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hej.. właśnie przeczytałam Twoje posty ! Jestem dumna, że zdecydowałaś sie urodzić to dzieciątko :) brawo dla Ciebie i Twoich wyrozumiałych rodziców ! a dla "chłopaka" środkowy palec :) Będziesz młodą mamusią nie pierwsza i nie ostatnią no nie ?:) Oby było dobrze wszsytko i wypuscili cie do domku bo na patologi duuuzo przykrych przypadków zazwyczaj jest a niechcesz tego słuchać lepiej miec dobre myśli i wszystko dobrze sie skonczy ! a wody to chyba ci bartuś wypił bo go suszyło ;p 3maj sie mała ! a ja 3mam za Was kciuki !! pozdrawiam !!

co za sciemy z ta autorka , caly post nie trzyma sie kupy, a co najgorsza autorka taka niby obeznana a nie potrafi odpowiedziec na najprostsze podstawowe pytania,coz jak sie klamie , to sie czlowiek po czasie gubi w klamstwach i nie wie jak z nich wybrnac, i autrorka znalazla sposob mowiac poprostu jak nie chcecie wierzyc to nie nie musicie, heh widac dziecku sie nudzi po szkole i nie ma co robic, tak juz bywa, jeszcze jakis czas temu to kaffe bylo super zero podszywaczy no czasem sie zdarzyli, nie tak czesto jak teraz i nikt nie zakladal tak dennych tematow, klamiac obecnych forumowiczow, widac dzieciom sie nudzi

Gość natalaa14
Frau Ty chyba całe dnie na kafe siedzisz. Ja bym wolała czas dziecku poświęcić bo zapomni kto to mama. Jak urodzę to na pewno będę z maluszkiem siedzieć a nie tu 24 na dobę... Ale nic. Każdego osobista sprawa. :) :D Dziękuję za wsparcie i cieszę się że są tu normalni ludzie. Mam nadzieję że to iż teraz nie jestem w szkole mając 15 lat da Ci coś do zrozumienia. Bo leżę w szpitalu. Ale okej możesz kłócić się dalej. Miałam pobieraną krew, obudzili mnie o 5 rano. Obchód tak wcześnie >?? :) nienawidzę igieł

Gość rubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Chodzi ci że nie podała dokładnego miesiąca ??? ja też jestem w ciąży i niewiem nigdy jaki mam miesiąc ;p lakrze liczą na tygodnie a co najlepsze każde badanie wykazuje coś nowego ;) z miesiączki inny tydzien, z usg inny a lekarz i tak pod koniec da jeszcze inny. żeby to pogodzić z miesiącem to czasem serio cieżko. Wydaje mi sie, że nie miała by po co kłamać wg mnie wszystko sie zgadza ;) a pisała to na forum, żeby pomoc jakąś znaleść i teraz poprostu daje znać co sie z nią dzieje co jest bardzo miłe z jej strony ;) Widać, że jest fajną madrą dziewczyną ;) która popłeniła błąd, i będzie za niego płacić już do końca ale wydaje mi się że da rade ;) i przeżyje szczęśliwe macierzyństwo czego jej z całego serca życze bo w końcu jest kobietą ;) a każda z nas to przezyć musi ;p Pozdrawiam :)

Gość natalaa14
Leży ze mną dziewczyna z bliźniaakam, Fajne uczucie bo jak słuchają serduszka, to muszą szukać dwóch :) I każda się zawsze przysłuchuje :D

sweet ;) zazdroszcze Ci, że masz neta ze sobą hihi ja to tylko gazety mamusiowe miałam a 22ego ide znowu ale już do porodu ojoj Wiosna idzie słońce świeci :) Czekam na bociana ;p

Gość natalaa14
rubiiiiiiii dziękuję :) Fakt tylko po to napiasałam na forum, ale na kafeteri ostatnio coś się porobiło i nie da się normalnie założyć czasami tematu żeby obeszło się od właśnie takichnastawionych negatywnie osób..

natalaa14 moje dziecko jest w przedszkolu jak juz cie to tak interesuje, pozatym skoncz te bajki bo juz sa nudne, do rubiiiiiiiiiiii nie podala dokladnego miesiaca, nie o to chodzi popatrz na start tematu niewiedziala ze jest w ciazy, po miesiacu napisala ze jest w 25 tyg ciazy ok 6 mies , no to daj spokoj taka sciema nie przejdzie pytalam sie , ze skoro lekarz stwierdzil malowodzie, to niech poda zawartosc wod plodowych? nawet nie wie bo lekarz nic jej nie powiedzial, zalosne, skoro lekarz stwierdza diagnoze to musi ja poprzec, i wpisac w karte pozatym wiem o czym mowie bo tez to przeszlam i jakos odrazu wiedzialam ile czego jest a a utorka sciemnia i nie potrafi odp na najprostrze pytania

Gość natalaa14
O jaacie nie wiesz jak Ci zazdroszczę ! :):) Ja bym już chciała zobaczyć Bartusia :).. A wiesz już czy będziesz miała córcie czy synka??

natalaa14 sluchaj nie jestem negatywnie do ciebie nastawiona, ale jak zakladasz temat taki temat to musisz wiedziec ze forumowicze beda dokladnie wszystko czytac, twoje wpisy sa nierealne, wiec jestes podejzana o klamstwo i zmyslanie, ta ciaza to naprawde nieprawdopodobne, wiem bo sama bylam w ciazy i wiem jak wszystko dziala, po drugie , nie odpowiadasz na pytania tylko wypisujesz o wierzeniu ci lub nie wiec nie dziw sie ,

Gość bajki bajki :)
hmmmmmmmmm dziwne to wszystko bo 5 stycznia @ spoznia ci sie 2 tyg a dzis czyli 15 lutego jestes juz w 25 tc co to cud nad Wisla jakos szybko przechodzisz ta ciaze ;) :p

Natalko... bedzie córcia Lenka ;) a jak by był chłopczyk to też Bartosz ;p Frau... daj ze dziewczynie spokój Jestem tu nowa, i ciężko mi dopuścić, że ktoś dla picu by se taki temat zakładał i informował ludzi o postępach..

malo macie w szkole zajec i zadan domowych skoro majac 14 lat juz sie ruchacie zgroza :O przez kolano i w p i e r d o l i c!!! az styki wroca na swoje miejsce :O

Frau p i e r d o l i c innych a nie nas :D ;) j e b i e takimi glupotami ze az mozg sie lasuje :O

rubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii takim osobom sie nudzi i zakladaja tematy, poczytaj jest takich wiecej do bajki bajki, masz racje ta ciaza to jak z kosmosu , bardzo szybko sie rozwija u mnie bylo tydzien po tygodniu a a utorka w ciagu 2 mies ma 6 miesieczna ciaze wow......................

Gość natalaa14
Śliczne imię :) Kurczę ja nawet nie myślałam o tym , że może być dziewczynka! :D Mam kupione wszystko niebieskie :P Ale jeżeli będzie to dam jej na imię Nikola :P

Gość natalaa14
rubiiiiiiiii a boisz się zbliżającego porodu??

to co bedzie sie rypac jak kroliki i 4 razy do roku bedzie miala baby :) no no imponujacy wynik do 2012 bedzie kilka drozyn pilkarskich na euro 2012 jak znalazl :D :D :D

natalla , szkoda slow na ciebie naprawde, nie odpowiadsz na zadane pytania zbywasz uciekasz od rzeczywistosci, latwo cie dzewczyno rozszyfrowac

Uśmiałam się po pachy:) Takiej expresowej ciąży to ja nigdy nie widziałam i zdecydowanie zgadzam się z Frau _des..., że autorka nie pisze żadnych konkretów, nie potrafi podać żadnych badań, żadnych wyników nic. No i ciuszki ma już dla Bartusia :):):):):) ubaw jak nic

bajki bajki :) masz racje , no ale widzisz co poniektorzy wierza i tak sie zastanawiam ze autorka i ta rubiii to ta sama osoba w jednym, ale zaraz zaczna zarzeczac wiec heheh

wszystkie niebieskie juz ma no prosze bardzo a jutro urodzi dziewczynke i bedzie klops :D :p

to że autorka ściemnia to jedno ale chyba bardziej mnie dziwią ci, którzy w to wierzą i ją tak zaciekle bronią!

jenyyy widac wiecej osob nie wierzy te co wierza to sama autorka pisze podszywa sie co by miala obroncow jenyyy ja mialam ten problem z malowodziem jak bylam w ciazy z synkiem i wiem co to oznacza , a autorka najprostrzego nie potrafi podac jak wskaznik AFI to juz porazka, a powiem ze ten wskaznik lekarz moze stwierdzic wczesnie i na zyczenie pacjentki go poda wiec autorka sciemnia jak nic

Gość natalaa14
Frauu nie musisz mi wierzyc juz pisalam na karcie piszee mi AFI 3:4

Gość ferie chyba sa...........
to gimgowno sie nudzi i zaklada durne prookacje. A panna na temat ciazy wiedze netu czerpie i w dodatku myli sie co do tygodni ciazy. Ty sie gowniaro wez za matematyke bo po feriach nastepna pala w szkole bedzie :D:D:DD:D:D

Frau_des... ta mała albo mały - bo cholera wie co to za człek i jakiej płci:) ewidentnie się już zagubił/a. Z przyjemnością poczekam na jakieś nowe wieści o Bartusiu:) Skoro ta ciąża taka kosmiczna to może ten Bartuś to już roczny dzieciak:) Autorka w małym móżdżku nie pomyślała, że może trafić na kogoś takiego jak Ty, kto miał problem z małowodziem i że zagniesz ją na każdym kroku:) No nic, jestem w pracy i nudzi mi się póki co więc czekam na kolejne bajki.

Gość daria754
Natala nic sie nie martw! Będzie dobrze. Miałam podobną sytuację i też nikt mi nie wierzył. Dam Ci dobrą radę, zmień forum, bo tu siedzi same dno jak już ktoś napisał.

Daria - też byłaś w 15 tygodniu a po miesiącu zrobił ci się 25 tydzień?