Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalaa14

Jestem w ciąży! Mam 15 lat! Pomóżcie

Polecane posty

Gość cholerne zabawy w słoneczka
masakra masz 15 lat i juz współzyjesz ze swoim chłopakiem..ja mając 15 lat pierwszy raz pocałowałam chłopaka! a pierwszy stosunek 19 lat. Swiat jest coraz gorszy japierdziele..

Gość co się stało?
Normalni rodzice nie zleją dziewczyny bo jest w ciąży. Owszem zmieni się dużo w twoim życiu ale ludzie nie takie problemy mieli i żyją. Głowa do góry autorko.

mikutka: piszesz bardzo optymistyczny scenariusz, myslisz, że łatwo jej będzie skończyć gimnazjum i tym bardziej liceum? znałam nie jedną taką dziewczynę u mnie w szkole i każda mówiła, że z pomocą rodziców skończą wszystko na pewno, i skończyły na zmywaku albo z mopem

Gość Tralalalaaaaaaaa!
A mi to smierdzi podszywem. Wydaje mi sie ze bardziej by panikowala, zreszta powinna byc chyba w szkole o tej porze w srode, nie? chlopak tak samo. :S

mikutka: piszesz bardzo optymistyczny scenariusz, myslisz, że łatwo jej będzie skończyć gimnazjum i tym bardziej liceum? znałam nie jedną taką dziewczynę u mnie w szkole i każda mówiła, że z pomocą rodziców skończą wszystko na pewno, i skończyły na zmywaku albo z mopem

Gość Tralalalaaaaaaaa!
A mi to smierdzi podszywem, po pierwsze wydaje mi sie ze by bardziej panikowala... po drugie chyba o tej porze w srode powinna byc w szkole, chlopak tak samo!!

Gość Tralalalaaaaaaaa!
A mi to smierdzi podszywem, po pierwsze wydaje mi sie ze by bardziej panikowala... po drugie chyba o tej porze w srode powinna byc w szkole, chlopak tak samo!!

Gość Tralalalaaaaaaaa!

mikutka: naprawdę myślisz, że skończy bez problemu gimnazjum, liceum zda maturę? W moim LO było kilka takich, które mówiły że z pomocą rodziców dadzą sobie bez problemu radę, i pójdą na studia, siedzą teraz w domu z dziećmi i pracują na zmywaku. To nie jest takie proste, jednej osobie cięzko się jest utrzymać na studiach a co dopiero jak się ma dziecko, więc jej nie piszcie, że rośnie w niej nowe życie tylo poradźcie coś konkretnego, ona nie wie jeszcze jek wyglada życie i uwierzy w te wasze kolorowe bajki, a później będzie nie lada rozczarowanie.

Gość dobra rada dla ciebie...
Ja tam myślę że są zdecydowanie gorsze rzeczy... choroby... wypadki... dziecko to nie koniec świata... Uwierzcie mi że zdecydowanie trudniej jest zajść w ciążę jak się jest na studiach bo tam nikt ci nie pomaga... musisz radzić sobie samemu a jak jeszcze nie studiujesz tam gdzie mieszkają rodzice to już w ogóle masakra... Jeżeli tylko będziesz chciała to możesz normalnie zrobić maturę, studia i mieć normalną pracę... A taka rada do chłopaka... czy on tego chce czy nie jest ojcem tego dziecka więc nawet jeśli nie poczuwa się do odpowiedzialności żeby się nim zająć to niech alimenty płaci. To nie jest tak że tylko dziewczyna musi czuć konsekwencje wspólnego błędu...

Gość Bella Bella
ale nie oszukujmy sie-ona bedzie miała o wiele gorzej w zyciu niz on

Gość dokładnie...zenada
a jesli nie stac go na alimenty to rodzce beda musieli za niego płacic..jak sie wyprze dziecka to sa testy dna i od odpowiedzialnosci nie ucieknie!!!! A swoja drogą to juz lekka przesada zeby 15 latki w ciaze zachodziły.. edukacja edukacja i jeszcze raze edukacja seksalna!! zeby 15 lataka nie wiedziała, ze stosunek przerywany to nie jest metoda antykoncepcyjna!?zenada trudno...skoro dorosła do sexu bez zabezpieczenia to i dorosła do macierzynstwa!

Gość Natalaa14
Rozmawiłam juz z rodzicami. Mama Na poczatku plakala ale po chwili powiedziala ze dobrze ze jej o tym powiedzialam bo musimy isc do lekarza zobaczyc czy wszystko jest dobrze. Tata zabronil mi widywac sie z Kamilem :(. A przeciez to jest ojciec dziecka tak nie mozna!! Na poczatku tata powiedzial ze mam to dziecko usunac i w ten sposob poklocil sie z mama. przez chwile mialam wrazenie jak by to bylo przeze mnie! :(( Ale jak ochlonal to powiedzial wlasnie to ze nie moge sie widywac z tym zboczencem. Jutro o 8 mam wizyte u ginekologa. bardzo sie boje bo glupio jest tak z mama isc ;/

Gość miszekkkk
moja kolezanka w wieku 15n lat tez urodzila potem kolejne w wieku 18 i tak teraz nie ma szkoly jest po gimnazjum dwoej dzieci jacys facecico chwile jakis inny ale nikt na powaznie dla porownania mamy obie po 20 lat ja mam prace studiuje umawiam sie z chlopakami jezdze na imprezy korzystam z zycia zastanowcie sie czy warto zaczynac cos na co jest za wczesnie

Gość Natalaa14
miszekkkk jezli Ci ulzylo piszac to , to bardzo sie ciesze. Mozesz teraz isc spokojnie spac ;)

Gość Natalaa14
Haaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaa!!!! to prowokacja tempe stare kretynki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! idzcie sie ruchac

Gość idz sie leczyć
smarkulo!!Zebyś nigdy nie poczuła co to macierzyństwo skoro tak sie z tego śmiejesz

Gość Natalaa14
pocaluj mnie w dupe

Gość byhgnbhujn
po co jej radzicie? nie widzicie ze to młoda kurwa? w wieku 14 lat sie pieprzyc? toć to poyebaństwo i patologia kurwa jaka

Gość ty mala zdziiiro
sama sobie radź małoletnia dziffko, wziaźć tylko pacha i przylać takiej z całej siły w dupę

Gość Natalaa14
lubie sex i czuc penisa.

Gość Majster1992
No właśnie,po co jej doradzacie? Przecież to jest zwykła ku... dzi... szm... i lafi.... po prostu wyrzutek społeczeństwa,takie szm.... powinno się palić w piecu jak żydów w obozach..Dobrze ci tak życzę ci udanego wychowywania buhahahaha

Gość idz sie leczyć
to do burdelu poszła wont a nie na forum przylazłaś!!

Gość Natalaa14
ssij kolbe gruba stara szmato xD

Gość Majster1992
Tylko na tyle cię stać cioto?

Gość idz sie leczyć
skąd wiesz że jestem stara i gruba??Może jesteś wróżką??Poza tym widze że to tobie się pomysły skończyły bo pare postów wcześniej pisałaś to samo...Takie to młode i głupie no ale cóż...

Gość antonina-18
mam lat18, ale dla mnie byłaby to największa tragedia i porażka nie wiem co mam ci powiedzieć, było wcześniej myśleć u mnie z kolei jedna 18 latka się powiesiła z powodu ciąży, wiem jaka to tragedia więc ty chociaż o tym nie myśl

Gość idz sie leczyć
A może sama masz pare kilo za dużo i chcesz sobie podnieść samoocene wyzywając od grubych inne co?

Gość idz sie leczyć
antonina to nie aktualne