Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalaa14

Jestem w ciąży! Mam 15 lat! Pomóżcie

Polecane posty

hah prosze was nie wieżcie w too xD napisala Ze 5-6 i usunela na szczescie zdazylam przeczytac. zobaczcie 23 tydz to 6 miesiac? gdyby byla w ciazy to wiedziala by ze to wcale nie ten miesiac

Gość natalaa14
Jestem w 25 tyg umiesz liczyć?? I samo się usunęło.

[05.01.2011 zaczelas topik tego dnia pisalas ze nie wiesz czy w ciazy jestes, dzisiaj mamy 14 luty czyli bylas juz w okolo 3 miesiacu ciazy i niewiedzialas o tym wiesz niezle prowo, teraz jestes w okolo 6 miesiacu czyli sory bylas juz w 4 mies jak zaczelas pisac topik, niezle prowo

i nie wierze ze bedac w okolo 4 miesiacu ciazy nie czulas nic , niezla bajeczke tu wciskasz, nie czepiam sie tylko pisze fakty, sama jestem matka i wiem jak sie ciaze przechodzi i uwierz bedac w 4 miesiacu wiesz o tym b dobrze ze jestes idz dziecko do ksiazek i sie poucz lepiej

Gość kuki123
5 01 zaczeła topik od 2 tyg nie ma okresu a dzis 25 tydz niezłe prowo

noi sie wydalo a uutorka mysli teraz jak uratowac swoj temat, zapewne wymysli , ze poroni lub ze lekarz zrobil pomylke w obliczeniach heheh autorko czekam na kolejny wpis...

Gość Dundle nundle
Moja znajoma autentycznie dowiedziała się o ciąży w 6 ms :P Dlaczego niektóre z Was się zrobiły takie do wszystkiego podejrzliwe? We wszystkim węszycie sensację... Jedna myśli, że skoro ona czuła od początku, ze jest w ciąży to każda tak czuje.... Mało w Was inteligencji skoro nie jesteście w stanie dopuścić do siebie myśli, że takie rzeczy się zdarzają.... a to, że seks uprawiała wieku 15 lat to nie znaczy, ze się puszcza dziewczyna. Jedne zaczynają w eku 15 lat inne w wieku 18, a jeszcze inne później. I co z tego? A każdy i tak ponosi konsekwencje swoich czynów.

Gość jasiesprzeciwiamzlu
u mnie mama dowiedziała się w 4 miesiącu , nie wiem jak to możliwe . A co do weryfikowania autentyczności topiku Moja teza : 05.01.2011 - rozpoczęcie topiku 06.01.2011- 09:41!! Natalaa14 "Witajcie bylam z mama dzisiaj prywatnie u ginekologa okazalo sie ze to juz 15 tydzien..." 14.02.2011 - 10:59!! natalaa14 "Jestem w 25 tyg umiesz liczyć??" O ile ostatni post napisała autorka topiku to mamy małe kłamstewko i zabawianie się w biedną "mamę" Od kiedy od dnia 6.01 do 14.02 jest 10 tygodni ?? :) wiadomo lekarz nieznacznie może się pomylić ustalając na 1 wizycie który to tydzień ... (zna BARDZO DOBRZE taki przypadek ) ale no nie możliwe , że aż tak źle ocenił sytuację !!!

pewnie że to prowakacja. Ale fakt faktem , znam nastolaltke , która twierdzi że o ciazy dowiedziałą się w 5 misiacu . Mi osobiscie sie w to nie chce wierzyć , wydaje mi się że bała się powiedziec rodzicom i miała naiwną nadzieję że "problem" sam się rozwiąże i nagle z dnia na dzień w ciaży juz nie będzie .

Gość do tego natala to
Młoda Mama, którą wszędzie tepią;)

oczywiscie ze nie mozna wiedziec odrazu czy jest se w ciazy czy nie ale autorka za duzo sciemnia poczatek topiku pisze ze okres spoznia jej sie 2 tygodnie , pisala ze ma regularne cykle, i od 2 tyg spoznia jej sie okres a lekarz stwierdzil ze jest w 15 tyg ciazy no sory zdarza sie miec miesiaczke w czasie ciazy oczywiscie ale autorka zaczyna sie mieszac w zeznaniach i opowiesciach ja czekam kiedy napisze ze poronila albo ze co innego sie stalo , i koniec tematu , albo wogole sie juz nie odezwie

do tego natala to tepienie tepieniem, ale zrozumcie 15 lat to jeszcze dziecko, pozniej urodzi taka i co i rodzice beda utrzymywac bo ona z czego jest takie slowo odpowiedzialnosc i myslenie, jak sie mysli i przepraszam za wyrazenie hujem albo cipka to pozniej jest jak jest 15 latka powinna sie uczyc a nie myslec o seksie, a jak juz to powinna sie zabezpieczyc tak by nic sie nie wydarzylo czy wy nie potraficie tego zrozumiec........

o tej mlodej dziewczynie sie nie wypowiem ale powem wam tylko ze moja znajoma juz teraz dorosla kobieta ok 50-tki o pierwszej ciazy dowiedziala sie bardzo puzno a przez 3 miesiace ciazy normalnie miesiaczkowala to sie zdarza wiec nasza autorka mogla miec podobnie lecz tak mlode dziewczyny bardzo wzystko koloruja wiec czytam ten temat z przymrużeniem oka a 2 sytuacja moja dobra znajoma jest teraz w ciazy z 2 dzieckiem ma termin na lipiec wiec tez jest ok 20 tyg nie wiem dokladnie ale nie ma wcale brzuszka żadnych objawów ciazy wazy 45 kg nic nie przytyla i dopiero jakis miesiac temu na badaniu kontrolnym dowiedziala sie o 2 ciazy wiec każdy organizm jest inny nie mozeci stawiac jednej hipotezy i jej sie trzymac co do tej mlodej mamy trzeba ja wspierac ale nie mamy pewnosci czy pisze prawde bo jej wersja jest bardzo dziwna wiec radze dystans

tak masz racje , czasem zdarza sie tak ze ciazy nie widac, ale temat autorki jest niekompletny i nie trzyma sie kupy, teraz sie nie odzywa bo nie wie co napisac , pewnie wymysla jakas dalsza czesc tej niestworzoniej historii z krypty heheh

Gość natalaa14
Tak od razu Prowokacja. Nie chcecie nie wchodźcie. Napisałam tu do normalnych ludzi o poradę , a teraz wierzę , że kafeteria to jednak DNO... Żaden podszyw , żadne Prowo... Jestem w szpitalu, powiedzieli że muszę jescze zostać, nie powiedzieli ile . A jak mi nie wierzycie trudno

Gość natalaa14
Do JASIESPRZECIEWIAMZLU Czytaj proszę Topiki do końca zanim zaczniesz kogos osądzać z własnego lenistwa 13:26 [zgłoś do usunięcia]Natalaa14 Jestem juz po USG To bbedzie chlopiec ! Juz wiem nazwe go BARTUŚ wyszlo z usg ze to 21 tydz i ze termin mam na 2 V Juz nie moge sie doczekac Porodu i tego ze dostane synka

Gość co za wariatka z Ciebie!!!
pewnie wylądowałaś w szpitalu dla psychicznie chorych i wcale się nie dziwię!!!!!!!!!!!

Gość natalaa14
Nie. Nastepna nieumiejąca czytać NA PATOLOGII CIĄŻY

Gość Mój boże za naukę się dziewcze
weź, a nie rozwalasz dupsko przed jakiś małolatem tak jak Ty i teraz masz tego efekty!!! Gdzie są Twoi rodzice ? Pewnie też zaczynali tak wcześnie jak Ty płodzic dzieciarnię, że nic Cie nie nauczyli! Tragedia!!!!!!!!!!!

Gość koliaaan
i po jednym dniu cię wypuścili z patologii. byłam 2 razy w ciąży i w obu ciążach leżałam na patologi i nigdy nie wyszłam w tym samym dniu ... jeżeli tam trafiasz to min 2 dni . bo przeprowadzają różne badania., więc jak to było?

Jest w szpitalu i siedzi w internecie... Jaaasne. Nie mówiąc już o tym, że 5 stycznia nic nie było widać, a 26 już tak i czuła ruchy dziecka. Pomijam zupełnie fakt, że zapłodnienie musiało nastąpić we wrześniu, po czym miała jeszcze dwie miesiączki.... Ale spoko, zdarza się :D

Gość natalaa14
O bożeee przecież napisałam że nie wypuścili mnie! Niektorzy nie czytają i wypisują głupoty! Nie wiem czy wiesz ale istnieje cos takieg jak laptop i internet bezprzewodowy... ;D Niektórzy starają się na siłę mnie oczrnic i szukac do tego powodow, niestety bezsutecznie, bo ja mmówię prawdę.

Gość natalaa14
Ahaa i niektorzy nie posiadają podstaawowej wiedzy.. miesiączke w ciąży można mieć.

oj dziecko ale sciemy walisz nic w twoich opisach nie trzyma sie kupy, skoro jestes na patologi ciazy napisz no jakie badania juz mialas robione?

co do miesiaczki w ciazy , skoro taka douczona jestes to powinnas wiedziec ze miesiaczka w czasie ciazy rozni sie od tej ktora masz bez ciazy? zapomnialas , czy poprostu sciemy walisz, na kazdej z twoich wypowiedzi dowodzisz , ze jednak nie jest tak jak mowisz, pozatym napisz o badaniach jakie mialas??