Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atomaniaczka

Czy są tu kobiety, które nigdy nie miały orgazmu ?

Polecane posty

Gość atomaniaczka

Pytam powaznie . Jestem z mężem od 5 lat, nigdy nie doszłam - można w wielkim skrócie powiedzieć, że w związku z tym nie lubię seksu i unikam jak mogę

Gość tojatojatojatoaj
mialam tylko lechtaczkowy i to jak palcem ja dotykal. W trakcie stosunku...nigdy....:(........ razem 8.5 lat.......

Gość ja nie mialam nigdy
i mowiac nigdy mam na mysli nigdy. Ani lechtaczkowego, ani pochwowego. A sama ze soba tego nigdy nie robilam, bo nie lubie. Wiec na serio nie mialam nigdy. I juz penie nigdy miec nie bede. podobno niektore kobiety nie maja.

Gość atomaniaczka
ja nie wiem czy sie żalę na siebie czy n a męża nie chce mi sie juz probowac i nie chce mi sie juz spełnioac tego małżeńskiego obowiązku. Zawsze po , zostaje rozpalona i wkurzona - po prostu

Gość ja tez niestety
nigdy nie miala:( zwiazek 4 lata

Gość 4 lata i nic
nawet jednego orgazmu, powiedzcie czy udajecie orgazmy przed waszymi facetami?

Gość tojatojatojatoaj
ja nie udaje. A on i tak mysli ze mam orgazmy......:(....nawet jak mowie ze "nie mam" to do niego nie dociera.....a ja juz nie mam sil mu tlumaczyc ze sie myli. Dlatego nie mam ochoty na seks a on sie czepia ze rzadko to robimy......

Gość taka jedna,troche wstydliwa
o matko.zartujecie! zrobcie cos z tym.orgazm jest the best.

Gość 4 lata i nic
ja zaczęłam jakis czas temu z tego względu że mąż zadręczał się, chciał wyprawiać cuda żebym tylko doszła a ja zaczelam miec tego dosc, nie cierpie seksu

Gość pdnmckcccccc
O jaaaa współczuję WAM !!! :( Orgazm to boskie przeżycie. Ja mam za każdym razem gdy chcę go ( czasem po prostu podczas seksu mówię, że dziś nie chcę dochodzić :P ) Jestem z jednym facetem od 8 lat, to mój pierwszy partner seksualny. Pierwszy orgazm miałam w latach nastoletnich gdy się masturbowałam. A potem pierwszy ze swoim facetem - podczas gdy pieścił mnie ustami. Każdy jest fajny - i łechtaczkowy, i pochwowy :P Jeden jedyny raz miałam sutkowy.

Gość izia87
ja mam tylko łachteczkowy jakoś nie wierze ze jest ten pkt G.

Gość pdnmckcccccc
Ja odczuwam najbardziej punkt G jak kochamy się najeźdźca i mam twarz zwróconą w stronę stóp faceta. Wtedy zazwyczaj osiągam damski wytrysk co mnie strasznie krępuje a mojego faceta rajcuje :P

No cóż temat trudny i ciekawy zarazem. Ja z poprzednim partnerem, z którym byłam 10 lat z przerwami ( w przerwach byli inni), miałam wyłącznie łechtaczkowe. Też cuda wyczyniał, żebym miała pochwowy, bez szans. Z innymi tez nie, ale krótkie romanse nie sprzyjają temu. Pogodziłam się, że tylko tak to będzie wyglądać. Ale ten związek miał drugą stronę medalu - ten mój były potrafił uderzyć, podkopał mnie psychicznie, potrafił mną manipulować okropnie. Jak się z tego związku wyzwoliłam wreszcie, to po jakimś czasie poznałam mojego obecnego męża. I okazało się, że po jakichś trzech miesiącach znajomości dostałam orgazmu w trakcie stosunku. W ogóle się tego nie spodziewałam. I tak już zostało. Tak, że da się. Utożsamiam to z tym, że przy moim mężu poczułam się po raz pierwszy szalenie bezpiecznie. I tak pewnie,że on jest, że o mnie się troszczy. Może to pomogło.

Gość taka jedna,troche wstydliwa
laski,zrobcie cos z tym.nawet nie wiecie ile tracicie. macie na pewno jakas blokade psychiczna,moze w duzej mierze to wina partnera.

Gość pdnmckcccccc
Wiecie kiedy najszybciej zaczęłam osiągać pochwowy ?? Po porodzie !! Wcześniej też długoooooo trwało zanim nadszedł :P Oj musiał kombinować mój mężczyzna ;)

Gość ja też nie
15 lat w związku z tym samym facetem. Nie cierpię seksu. Rzadko sama cokolwiek inicjuję, właściwie to robię to, bo wiem, że sex jest dla niego ważny, a ja go kocham. Ale sex może dla mnie może nie istnieć. Wydaje mi się, że miałam taki wytrysk dwa, góra trzy razy. Więc to chyba był orgazm? Wiem, że coś ucieka mi w życiu, ale nie potrafię nauczyć się przeżywania orgazmu. Beznadzieja.

Gość pdnmckcccccc
Tak, to pewnie było to ! a spróbowałyście się kiedyś same doprowadzić do orgazmu ?? To pomaga nauczyć się przeżywania orgazmu ...

Gość ciumacia
a spróbujcie tak ... wiem, że może głupie ale jak jestescie napalone i czujecie podniecenie to facet np. piesci piersi a ty kobeity jestes na gorze na nim ale w pozycji klasycznej odwrotnie ty na gorze on na dole - ale NIE na jezdzca i gdy jego zołnierzyk jest w tobie ty mocno ocieraj sie swoja muszelka o niego zataczaj koliste ruchy ... wtedy sie osiaga orgazm łechtaczkowy kurcze smieszy mnie to jak pisze i cieszko to wytłumaczyc , ale ja przez 4 lata tez nie miała orgazmu , wtedy jakos to samo wyszło ze tak zrobiłam , potem przez nastepne 2 lata miałąm tylko iw yyłacznie orgazm własnie w takiej pozycji gdy byłam na nim obecnie nie mam juz z tym żadnego problemu osiagam w każdej pozycji

Gość ja nie mialam nigdy
ja bym chciala cos z tym zrobic ale nie wiem co. W sumie nie czekam na niego z uesknieniem, bo seks sam w sobie sprawia mi przyjemnosc. Wiec nie musze tego udawac. No ale fakt faktem - kiedys chcialam sprobowac jak to jest ;) A teraz juz w sumie zaakceptowalam, ze nigdy sie nie dowiem.

Gość Mauuu
No niestety kobieta musi nauczyć się osiągać orgazm w przeciwieństwie do faceta. Nie mówię o orgazmie łechtaczkowym. Ja przeżyłam orgazm pochwowy dopiero po 4 latach współżycia. Teraz też nie zawsze go osiągam. Takie to cholerne nasze szczęście

Gość ciumacia
oj nie nie nie nie akceptuj tego tylko nadal próbuj i zobaczysz , że wkoncu sie uda

Gość łechtaczkowy tak
pochwowy nie :( Mialam 5-cu partnerow. Obecnie od roku męzatka A udajecie czy mowicie? Bo ja powiedzialam.

Gość ja nie mialam nigdy
ale co masz na mysli piszac "probuj". Ja nie zaprzestalam zblizen z partnerem :D Po prostu przyjelam do wiadomosci, ze naleze do nielicznej grupy kobiet, ktorym nigdy nie dane bedzie osiagnac orgazmu, zaakceptowalam ten fakt, bo nie chce skonczyc jak frustratka, ktora nienawidzi z tego powodu seksu. Chce sie nim cieszyc i odczuwac przyjemnosc, mimo braku tej najwiekszej ekstazy (ktora i tak trwa dosc krotko chyba ;) )

Gość atomaniaczka
ja tez nie wierze, że kiedys przeżyje... tym bardziej, ze unikam seksu

Gość ja nie mialam nigdy
no wlasnie ja nie ;) Ale nie oczekuje juz, ze przezyje. Ciesze sie samym zblizeniem. Trudmno, nie wszystkim dane jest osiagnac az taka rozkosz ;)

Atomaniaczka, mam pytanie. Skąd stwierdzenie, że nie lubisz się ze sobą zabawiać skoro nigdy tego robiłaś?

Gość ja juz nie licze ile lat
mam 30 partnerow był troche:)ok 15 napewno, nigdy nie osiagnełam pchwowego nawet wyobrazic sobie nie moge co to jest/ jake to uczucie?? tylko łechtaczkowy i to jezykiem palcem juz nie... a i najfajniejsz mam pod prysznicem.. sama jak sie bawie, a czym rozni sie łechtaczkowy od pochwowego? w odczyciu jest roznica?mam meza od kilku lat :(

Gość leeidiii gaga
upup

Gość 4 lata i nic
no to ja należe już do tej grupy frustratek....., ale udaję dla świętego spokoju, mój mąż już nie kombinuje w łózku , seks jest normalny, i on czuje sie z tym lepiej