Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyyyyyyyyyoo___

Czy związek, w którym wiem, że już nie poczuję się atrakcyjna, może przetrwać?

Polecane posty

Gość yyyyyyyyyyyyyoo___

Ostatnio wydarzyła się pewna sytuacja między mną a narzeczonym, która sprawiła, że czuję się beznadziejna, nieatrakcyjna dla niego. Jest mi cholernie przykro. Czy to może przetrwać? Głupie pytanie i głupi problem, ale z jednej strony go kocham, ale z drugiej nie wiem, czy kiedykolwiek będę chciała z nim się jeszcze kochać

Raczej nie ma szans... A jesteś całkowicie pewna, że nigdy już nie będziesz się czuła tak jak wcześniej ?

Gość yyyyyyyyyyyyyoo___
Nie wiem, może na razie jest to zbyt świeże wszystko.. Niestety go kocham i możliwe nawet, że po czasie zapomnę. Ale boję się, że jak razem zamieszkamy to znów mnie tak potraktuje, a wtedy to już naprawdę się załamię :(

Gość matarak
powiedział, że jesteś gruba czy co? niestety kobiety z wiekiem wiotczeją i ich ciała brzydną, faceci mają lepiej, niestety często z czasem szukają ładniejszych, jest tak wtedy, gdy ludzi połączyła przelotna fascynacja, fizyczność

Gość yyyyyyyyyyyyyoo___
powiedział podczas seksu, żebyśmy zgasili światło bo jak widzi moje obwisłe piersi to mu nie staje

Gość yyyyyyyyyyyyyoo___
Nie, nie jestem brzydsza niż jak się poznaliśmy. Wyglądam tak samo; wg mnie jak normalne, polskie młode kobiety. I jestem młoda. Kochamy się rzadko, raz na miesiąc.. czasem się zdarzy częściej. Po prostu nie mamy gdzie ;) I właśnie tak się stało, że kochaliśmy się 2 razy i powiedział coś, co naprawdę mnie zabolało :( Nie chcę tu mówić co, ale poczułam się jak.. nie wiem. Boję się myśleć, jakby to było jakbyśmy mieszkali razem. To przecież w ogóle bez szacunku mnie traktował.

Gość yyyyyyyyyyyyyoo___
Dobra już zaczynają się podszywy. Idę, dzięki, pa

Gość kalka wodna
ej, no olej podszywy, to tu normalne:) co ci powiedział, napisz

Przykro mi to mówic ale powinnas dac sobie spokoj. Teraz Ci mowi takie rzeczy a co bedzie pozniej? Wiem ze milość jest takim uczuciem przez ktore sie cierpi, ale czasami warto pocierpiec pol roku niz pozniej przez cale zycie.

Gość kurtka na wacie
ale co on jej powiedział?????????????????????????