Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hakuta

jak mam zmienić podejście mojego chłopaka do moich wyjść z koleżankami?

Polecane posty

przyzwyczajenie jest do pokonania :) a czy to milosc, to juz sama musisz ocenic - czy pozwoliz aby ktos taki sterowal Twoim zyciem :) widze, ze sie zapowiada niezle... Skoro juz po 2 latach on robi cos takiego. Przykro mi, no ale swiata nie uratuje . Nie kazdy bedzie szczesliwy.

Gość hakuta
Gdyby to było takie proste....

Gość Baśkaaaaaaaaaa
Mi też jest trudno, a byliśmy razem 1,5 roku. Nie wiem czy za jakiś czas nie wpdanę w jego ramiona, ale chcę wytrwać w swoim postanowieniu. Bo rozsądek, bo wszscy, nawet ludzie na kafe, moi znajomi,mówią mi ze dobrze zrobiłam. Tylko ze go kocham :( najpierw spróbuj go zmienić, jęsli kochasz oczywiście. Jak się nie da, postaw warunki, jak to nie pomoże to Kochana... proszę Cię nie marnuj sobie z nim życia. Cholernie źle o nim świadczy to co piszesz... Pewnie tak jak i ja będziesz potrzebowała czasu żeby zrozumieć, że on to nie TEN facet. Lepiej szybciej niż później... Boję się, że zostane na wieki sama :(

Gość hakuta
Czemu od razu z psycholami? Każdy ma wady i zalety...

Gość hakuta
allelujah22 kocham go i to wiem. nie chce aby ktoś sterował moim życiem. Baśkaaaaaaaaaa a jak długo nie jesteś już z tym chłopkiem? kocham go dlatego postaram się coś zaradzić jak to nie pomoże... nie można myśleć ze będziesz sama na wieki w każdym wieku miejscu i czasie możesz kogoś spotkać....

Gość hakuta
Faith Hope Glory mógłbyś nie komentować. jak ci się nie podoba to co ktoś pisze to nie czytaj.

Gość hakuta
Słucham? Nie jestem pusta panna która leci ma ciało... A mówiąc o tym najprzystojniejszy nie jest chodzi o charakter człowieka

Gość hakuta
Faith Hope Glory widzę że twoje wypowiedzi nie są na poziomie....

Faith nei o to chodzi. Wiem, ze ciezko jest wydostac sie z takeigo zwiazku. Ale, kochana autorko, zastanow sie, czy dobrze robisz zostajac z nim. Zycie ejst jedno :( Ja staram sie pomagac takim dziewczynom, teraz jestem naprawde szczesliwa, a mialam DOKLADNIE jak Ty. Myslalam: nei rozumiecie, tego eni da sie takq latwo skonczyc, kocha go, nie umiem od niego odejsc, nie dam rady. Odchodzilam i wracalam. W koncu przelamalam sie na tyle, ze przestalam odbierac jego telefony, nie odpisywalam, SKONCZYLAM. To jzu oand 2 lata. Najlepsze? Nie wiem...Na pewno NAJSPOKOJNIEJSZE :) Radosne , bez tego typu dylematow. Faith..Wam czasem trudno to pojac, normalnym facetom. Ale tak juz czasem bywa-kobieta staje sie"zalezna" od mezczyzny, swiadomie czy pod-... Ale jednak. Naprawde ciezko sie z tego wywinac, jeszcze ciezej zmienic te druga osobe. Dlatego moim zdaniem trzeba "przyprzec" do muru, nie bac sie, jesli tamta druga osoba naprawde kocha i szanuje - wtedy zrozumie, bedzie jej ceizko (po tym okresie panowanai), ale w koncu zrozumie . Trzymam kciuki, odezwij sie jak poszlo. Pamietaj - buntuj sie, poczytaj o tej komunikacji, o ktorej pisalam wczesniej. Troche pomanipuluj tak, jak on to robi.

Gość hakuta
Hmm nie czuję się jakby 3mał mnie na smyczy. Może jesteś samotny ale nie musisz innych krytykować.

Gość hakuta
allelujah22 ja też dryfuje bo odchodziłam i wracałam a ona za każdym razem coś zmieniała w sobie... pójdę za twoja rada i mam nadzieję że coś to pomoże a jak nie. to będę konsekwentna i odejdę bez powtórnych powrotów.

3mam kciuki :) a ty, zakompleksiony faith, spadaj na temat, gdzie wypowiadaja sie mlode GALERIANKI. je zjedz, a nie dziewczyne, ktora jest WIERNA JEDNEMU, dla ktorej milsoc cos znaczy. Czemu nei wypowiesz sie na temacie dup.dajek??

Gość hakuta
A skąd wnioskujesz że tak mogłoby się stać? Nigdy na mnie ręki nie podniósł.

Gość hakuta
Faith Hope Glory znajdź sobie inny temat i osobę do komentowania.