Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zvzvxxc

Moje dzieci źle się uczą!

Polecane posty

Gość zvzvxxc
Ja chcę dla swoich dzieci jak najlepiej. Córka mojej siostry studiuje medycyne a w liceum byłą najlepszą uczennicą w całej szkole. Dzieci mojego brata tak samo. A bratanica i siostrzeniec mojego męża też się świetnie uczyli w szkole byli najlepszymi uczniami w klasie tylko moje dzieci uciekają od nauki.

Gość sewen
nie wyjdą na ludzi , bo nie maja piątek ?

Gość sewen
nie wyjdą na ludzi , bo nie maja piątek ?

Gość parraaaam
Oczywiście oni chcą isc do pracy po ukończeniu swoich szkół i zamierzają isc na studia zaoczne znowu mają rację:D mądre dzieci, tylko mamusia jakas nie teges;)

Gość ale nie z każdego przedmiotu
można miec bardzo dobre i celujące.

Dzieci z reguly nasladuja rodzicow, i skoro jak piszesz, sama nie bylas entuzjastka nauki, tylko uczylas sie na zasadzie zeby jak piszesz wystarczylo, one po prostu robia dokladnie to samo. Teraz tez wyksztalcenie srednie wystarczy, zwlaszcza jak jest zawodowe- np. technik. Na pewno lepsze niz mgr filologii pod wzgledem znaleznienia pracy.

Gość zvzvxxc
Ja chcę dla nich jak najlepiej, po studiach dziennych znajdą lepszą pracę, będą lepiej zarabiały a po zaocznych co ich czeka, pewnie to samo co po średniej szkole. Nie chce by po szkole klepały biede a oni do tego dążą.

Gość swinka morska dlugowlosa
2010/2011 nie chodzi o oceny, ale o to ,że nie mają ambicji chęci a jak ktoś ma ambicje i chęć być np stolarzem?;) nie wszyscy w zyciu są dyrektorami banków:P

Gość zvzvxxc
Próbną matematyke zdali na 40% a polski na 50. Nie jestem zachwycona takimi wynikami, chciałabym by mieli trochę więcej, przecież nawet jak pójdą na studia zaoczne i pokażą taką maturę to tylko wstyd z takim papierkiem tam isc.

Gość sewen
nie maja checi i ambicji - zdaniem matki. a dla mamusi jak widać najważniejsze jest " co ludzie sobie pomyślą " i " lepsze studia dzienne , choćby byle jakie niż zaoczne z zapewnioną pracą " super myślenie .

Gość sewen
oboje zdali tą próbną z takimi samymi wynikami ?:):):) co to - jakieś bliżniaki - z jednorocznym opóźnieniem ?:)

Gość zvzvxxc
Syn zdał maturę 42-matematyka i 52polski Córka zdała maturę z matematyki około 40% a matematyka też ponad 50. Napisałam tak bo mniej więcej tak samo napisali.

Gość sonya brava
daj im spokoj ja w liceum same 2,3 troche jedynek a mature zdalam na 4 i 5/ stara matura

Gość Klaudia34
U nas w szkole w świetlicy, jak i na zajęciach po za lekcyjnych mamy programy Akademia Umysłu EDU i świetnie się to sprawdza u dzieci, które nie potrafią się skupić na niczym a przez to źle się uczą. Dzieci są zmotywowane dzięki zestawowi nagród i uczą się szybkiego przyswajania nowych informacji, umiejętności szybkiego postrzegania i odnajdywania się w nowych warunkach

Gość gość
To może brzmieć karkołomnie, jednak u mojego malucha problemy w nauce - jak się okazało - wynikały z choroby hashimoto. Polecam sprawdzić pozostałe objawy, bo to może być to. Podaje link z wypisem objawów: http://flmc.pl/l/e345e

Gość gość
Moj syn-2 klasa gimnazjum ( irlandia) uczy sie tylko tego co go interesuje czyli angielski, hiszpanski, sciense, historia, nie cierpi matematyki, irlandzkiego i twierdzi ze podstawy mu wystarcza he,he . Ale nauczyciele go uwielbiaja bo jest grzecznym i szarmanckim chlopcem wiec wiele mu wybaczaja :P

Gość gość
Mój syn kłamie, łapie same jedynki, a już powtarza klasę w technikum. Jestem załamana