Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

Brak kultury w dziewczynie na randce w restauracji?

Polecane posty

Gość szaszłyczka
Osobiscie bardzo cenie sobie ludzi zdystansowanych.

Gość szaszłyczka
UUUUUUU jaka cisza :)

Gość PIEKNA KASIA
Muszkieterze jestem szlachetną, piękną dziewicą, byłabym da Ciebie świetną partią

Gość szejk_mi_bejbe_nał
Jakem ja Szejk_mi_bejbe_nał, takem tu powrócił na to pustkowie.

Gość .::Cigarette::.
Ja nie moge, co za czlowiek... Jutro na OIwH sobie poczytam dokladniej. Jednak jesli Jasnie Pan pozwoli, wyraze swoja opinie... Chwalenie sie swoimi tytulami, herbami, rzeczmi materialnymi, doswiadczeniami z kobietami, stanowiskiem, czy warstwa spoleczna i ludzmi z polskiej I zagranicznej elity, juz o Panu swiadczy negatywnie. Rownie dobrze moglby Pan napisac: szukam mlodej, szczuplej laski, z duzym biustem, umiaca stwarzac pozory I inteligencji oraz znajaca zasady savoir vivre. A znajdzie Pan idealna kobiete, ktora zrobi wszystko, zeby stac sie Pana utrzymanka. Znam wiele takich kobiet, ale w koncu sumienie je dopada I pekaja. Czytajac to co Pan wypisuje mam wrazenie, ze jest Pan napalonym na nowy komputer malolatem, ktoremu sie nudzi. Nie wypowiada sie Pan jak przystalo na kregi kulturowe, z ktorych rzekomo Pan pochodzi i przede wszystkim na wiek. ciekawe czy osiagnalby Pan chociaz 1/10 tego co Pan teraz rzekomo ma, gdyby nie Pana domniemana pozycja.

Gość hdhdsa
Chciałeś powiedzieć, ze z Tuska się śmieją, bo według niego Polacy, to jedna rodzina, a ja dodam, że rodzina głodnych i biednych, nędzarzy też u nas nie brakuje, za to rząd ma się dobrze, wystarczyło im naszych podatków na sowite nagrody. Zwolennicy PO piszące tu na forum, to są trolle z korzyściami, albo powiązani w jakiś sposób.

Gość .::Cigarette::..
dArtangnan moim zdaniem, jeżeli faceta na to stać to na pierwszej randce powinien zapłacić za siebie i za towarzyszkę, nawet jeśli z tej randki nic więcej nie wynika. Jesteś zbyt pewny siebie. Z tego co piszesz wnioskuję, że po prostu jesteś zakochanym w sobie egoistą. Dla Ciebie liczą się tylko zdobycze. Kręci Cię to, że kobiety wyznają Ci miłość, no i ok, ale będziesz przyciągał same kochliwe kobiety. Myślisz, że znasz kobiety? Musiałbyś mnie poznać, bardzo byś się rozczarował. Każda kobieta jest inna nie ma schematu, więc nikt nie może powiedzieć, że je zna. Kobiety są nieprzewidywalne. To, że jesteś oczytany nie znaczy, że jesteś zaradny życiowo. Wątpię, żeby jakiś prawniczyna potrafił wyszpachlować ściany, pomalować je lub położyć panele w pokoju. Każdy majętny człowiek ma od takich rzeczy ludzi, ale nie jest to tak satysfakcjonujące jak diy-selfy. "a co sprawia, że sądzisz, ze moglabys byc przeze mnie zaproszona ?" Nie masz o sobie zbyt dużego mniemania? Co kobieta musi sobie zasłużyć na to, żeby się z Tb spotkać? Ludzie.... no nóż w kieszeni się otwiera... "Porzadna dziewczyna nigdy siebie samej nie chwali" Ty hipokryto.... A sam niby co robisz? Opisujesz an co Cię stać, podkreślasz swoją majętność, jaki to Ty jesteś boski!!! "Kobieta musi być pokorna i bardziej skromna." "Czy naprawde myslicie ze przyprowadze byle kogo" Cicha myszka co to się nie wydrze na swojego mężczyznę, tylko będzie słuchała, co on jej powie i się na to zgadzała? Ty chcesz dziecko, czy partnerkę? kobieta nie może być sprowadzana do ozdoby mężczyzny. Wydaje mi się, że szukasz kobiety, która będzie ładnie wyglądać i Twojego boku, żebyś miał się czym w towarzystwie pochwalić;/

"Wtedy jeszcze był czas kiedy zaliczałem dziewczyny." Robisz z siebie męską dziwkę i to publicznie. Jak dziewczyna ma dużą ilość partnerów seksualnych jest Panną lekkich obyczajów, więc jak nazwać faceta, który zalicza wszystko co się rusza płci przeciwnej?

"Miała 3 orgazmy zanim ja doszedłem." "Ale ja teraz szukam dziewicy, na żone.... " Nie no co za typ!!! Jak można chwalić się swoimi doświadczeniami? Podbudowujesz swoje ego, czy co?! Kolejny dowód na to jak prostolinijny i zacofany jesteś. Sam masz za sobą tabuny kobiet, jesteś zużytym towarem, a chcesz nieruszoną partnerkę?!

"Jestem przyzwyczajony do zawiści do tego, co reprezantuje, ale zawsze to przykre. Należe do elity i sie tego nie wstydze, ale też tym nie chwale. Co ja jestem winny, że wy w moje kręgi nigdy nie weszliście. Trzeba sie dobrze urodzić i wybrać doskonałe wykształcenie oraz wychować się w kulturze" tak jak pisałam wcześniej, rzuć to co masz i zobaczysz, która się z tobą zwiąże. Zmień swoją samoocenę, trochę pokory!!!

"LOL moi rodzice, moi dziadkowie, pradziadkowie a nawet dalej, to ludzie klutury, szlachcice polscy, dziedzice, po wojnie inżynierowie, bankowcy, prawnicy. Ludzie tzw resenansu. Kregi w jakich sie ja obracam ,są takie same. Począwszy od najlepszych studiów skończywszy na wielkiej kulturze i umięjętności zachowania na salonie... dosc powiedzieć że znam Bronisława Komoroskiego obecnego Prezydenta ,dobrze go zna moja rodzina." Niestety w porównaniu do Cb nie mam tak bogatego zasobu słów, żeby podjąć to wyzwanie i opisać to co teraz myślę... Nie żyjesz w realnym świecie, Twoje życie to ułuda. Pisałeś wcześniej 16-latce, że nie zna życia, a najwyraźniej miałeś zbyt łatwe życie, żebyś sam wiedział co to życie. Wiesz co poeci pisali o szlachcie? Czytałeś "Pamiętniki" Jana Chryzostoma Paska? Wiesz o czym uczą o "Twoich przodkach" w szkołach średnich? Zacofanie, pijaństwo, brak higieny...?

"esms" / "EMMS" Jaśnie Paniczu wystarczy napisać: "sms" "mms" :D "Telefon do zdjęć? Ja żeby fotografować, kupiłem doskonały lustrzany aparat fotograficzny firmy Nikkon. Najlepsza na świecie firma. Teraz mogę fotografować a nie jakimś gównem w telefonie. Dziwie się, że ludzie tak się godzą. Na takie rozwiązanie. Może kasy nie miała?" Najważniejsze, że to wygodne. Masz wszystko w jednym. Aparat w telefonie nie jest zły. I nie szpanuj tym co masz. No i oczywiście najważniejsze: TO, ZE KTOŚ NIE MA APARATU CYFROWEGO BĄDŹ ANALOGOWE NIE ZNACZY, ŻE JEST BIEDNY!!! "Mnie jej bieda nie przeszkadza. Bieda to nie znaczy od razu zły człowiek. Może być biedna, choć to źle świadczy o rodzinie." W mojej rodzinie mamy niecałe 2 tysiące dochodu na osobę, a pracuje tylko tata, w dodatku jestem jedynaczką. Trzy-osobowa rodzina, więc skoro nie mam aparatu to jestem biedna? Po co mi aparat, skoro mam go w telefonie?